Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 543
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Brayda, да ти е жива и здрава именичката и както казва Поли, скоро да стане кака. Значи на 9-ти заедно ще празнуваме и черпим виртуално тук в темата  Hug
Креми, ще се видим значи. Стига на мен да не ми изневерят пак хормоните, защото тогава едва ли ще имам преглед.  Praynig
Соренда, стискам палци. Оползотворете овулацията максимално  Laughing
На всички останали момичета - Честит празник и целувки  Heart Eyes

# 586
  • София
Благодаря ви за надъхването, момичета!
Дано целият позитивизъм от темичката ни да се претвори в прекрасни бебета! Simple Smile

# 587
  • София
Честит празник на всички празнуващи!  bouquet

Брайда, честито на малката принцеса. И аз се присъединявам към пожеланията за кака  Hug
Соренда, много късмет пожелавам. Стискам палци!  Praynig

Момичета, искам да ви питам нещо. Вчера се опитвах да се свържа с клиниката и по точно с акушерките на док. Никой не ми вдигна. После опитах и през регистратурата, но и там никой не ми вдигна. Тая централа нещо.... Sad Както и да е...
Та искам да пусна МБ и У в понеделник-вторник. Трябваше ли предварително да записвам час или направо отивам по-ранко (към 8:00) при при акушерките? newsm78
Забравила съм как беше, а може да има някаква нова организация? #Crazy

# 588
Няма нужда да звъниш, Рени Wink Отиваш, когато ти е удобно. Гледай да е до 11ч, казваш на регистратура за какво си и ти викат акушерка.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 16:48 от 💎Bling-a-ling💎

# 589
  • София
Няма нужда да звъниш, Рени Wink Отиваш, когато ти е удобно. Гледай да е до 11ч, казваш на регистратура за какво си и ти викат акушерка.
Благодаря!  Hug И аз имам такъв спомен, ама реших да питам.  Hug

# 590
  • София
Потвърждавам думите на блинг Simple Smile

# 591
Потвърждавам думите на блинг Simple Smile

И аз Simple Smile

# 592
  • София
Здавейте момичета,може ли да ми кажете каква е цената на ИКСИ на ЕЦ.Благодаря ви предварително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 593
Биско, може да разгледаш ценоразписа в сайта на клиниката. Там всичко е дадено подробно.
Скрит текст:
http://malinov-clinic.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-% … 0%BD%D0%BE%D0%B2/
Разбира се трябва да добавиш към сумата и тази за изследвания, прегледи, хормони /около 500/ и лекарства/ около 300-400/, ако имаш пътни, нощувки.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 10:45 от 💎Bling-a-ling💎

# 594
Момичета, до колко часът работи лабораторията в клиниката?

# 595
Мисля, че лабораторията работи до обяд - 13-14 часа, нещо такова. Аз винаги съм ходила сутрин. Може утре сутринта да се обадиш по телефона и да попиташ, за по-сигурно.

# 596
и аз звънях вчера.казаха ми че няма да работят и да се обадя в понеделник

# 597
Мисля, че работят до късно. Правила съм изследвания и към 15ч, да не беше дори към 16ч. Каина обади се утре и провери. Вече има и директно свързване с лабораторията през централата Wink

# 598
Благодаря ви, момичета!

# 599
Рибочкова  Heart Eyes

Момичета, благодаря за пожеланията като една от празнуващите вчера  bouquet Надявам се от догодина да имам двоен повод за празнуване - аз и София Бебешочкова, която вчера беше толкова развълнувана, че не се спря цял ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт