Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 539
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Магнетик, София ли ще бъде? Прекрасно име bouquet Ох, а с моето любимо име ако имам дъщеричка се видях в чудо. Имам чувството че вече всеки си кръщава така детето.  Crossing Arms

# 601
Чудех се аз дали да не поздравя и проектоименничката, но се въздържах, че може да претърпи промяна във времето   Heart Eyes
И на мен ми е любимо женско име. И твоето Боби. Може да вкараш двойна съгласна за малка разлика, но наистина и двата варианта взеха да стават често срещани. Аз много държа на уникалността на името. За мъжко горе долу си реших проблема, но женското е проблем. Ще го решавам обаче, ако ми дойде на главата Laughing

# 602
Блингче, мислила съм го това с двойната съгласна и още не съм решила окончателно. С двойна ми харесва като че ли повече, но цял живот ще й се налага да обяснява че е с две М-та  Laughing

# 603
Какво е името?

# 604
Кристи, ако питаш мен: Ема / Емма  Heart Eyes Много отдавна е измислено, но през последните месеци чух за поне 10 Еми и продължавам да чувам ooooh! Даже и тук си имаме Ема на usmivka  Heart Eyes

Накрая ще ми се падне един момък и ще си реша проблема  Simple Smile

# 605
И аз повече харесвам с двойната. Преди  в темата за К имаше две бебки с двата варианта. От тогава взе да ми харесва името много. Иначе е кофти за изписването в Бг. В чужбина хората винаги спелуват, но тук е ужас. Имам две приятелки, чиито деца са с често срещани имена, но изписани по по-различен начин. Ще видим в бъдеще как ще се справят. На мен лично не ми пука, но детенце ще страда. Харесва ми имената да са интернационални и да се произнасят и изписват лесно. Все пак отчитам възможността детето ми да живее в чужбина и не искам да страда заради името. Моето си чупят езика чужденците като го произнасят ooooh!
Дори с името на куч виждам редовно трудност. Уж кратко и лесно, но все чуват друга буква като ме питат как се казва.
Редовно се хващам да мисля имена и се възпирам Confused Освен това ще трябва до последно да се абстрахирам от това понеже като почнеш да възприемаш "бебето" с дадено име, не дай си боже да се случи нещо, после е още по-трудно.

# 606
Боби, недей с двойните съгласни, верно цял живот ще обяснява, че не е Ема, а Емма. Емили не ти ли харесва?

# 607
Името е много подходящо за съчетание в двойно;-) Може да го комбинираш с друго и да стане по-интересно.

# 608
Емили ми звучи прекалено чуждестранно. Аз искам имената хем да не са традиционно български, хем да не са тип Стефани /на една приятелка дъщеричката/, Кристофър /на ММ племенника/ и т.н. А и много обичам кратките имена, звучат ми по-нежно. Моето е дълго и никога не съм си го харесвала.

На ММ брат му ни открадна първото женско име - Никол. И го съчета с Анна.  Демек Анна-Никол. Та не искам и аз да слагам двойно, той е такъв че после цял живот ще повтаря че сме го копирали.

# 609
Оо Никол не. Непрекъснато минават детски имена през мен и всяко 2-3 е Никол, Дария, Сияна и всякаквите му варианти. Тези хора как не се усещат, че станаха прекалено масови въпросните  имена. Сигурно има по 3-4 Никол във всяка група, клас...
Иначе и аз харесвам кратките имена, но специално женските ми са прекалено често срещани. Иначе мъжкото ми е кратко. Ама искам щерка пък Naughty Не знам какво ще ми забъркат, ама ще се разправям после Mr. Green

# 610
Мммм да, с женските е по-трудно.

# 611
Ама, че заплетено...
Аз, пък съм чела, че било добре да има буквата "р" в името.
Дара, Рада, Рая, Ния, Сия, Слава...разприказвах се...

# 612
Че аз като имам... Нито си го харесвам, нито нещо съм намазала покрай това Laughing Иначе поне е рядко срещано, макар за късмет да имах адашки и в училище и в университета.
Охх кога забременяхме, кога имена почнахме да мислим. Боби, яко ни тресе предстартовата треска вече ooooh!

# 613
Да, Никол сигурно е най-разпространеното женско име през последните години. Мъжкото също не ми е дълго. Производно е от дълго име. И то е измислено мноого отдавна, но с него ми беше по-трудно. Много малко мъжки имена ми харесват.

Това за р-то съм го чувала за кучешки имена. По-лесно запомняли името като има в него р.

Вярно е това, Блингче. Вчера гледах интериори за детски стаи, а не съм го правила от 100 години. Вече направо не издържам и яко ме тресе хормона. Дано да е за добро.

# 614
Аз нещо хич не съм настроена позитивно пак. Все имам чувството, че нещо ще се обърка отново. Ще е цяло чудо нещата да тръгнат по вода. Онзи ден се замислих, че имаме само още два шанса до края на годината и още по-зле ми стана Tired

Общи условия

Активация на акаунт