Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 535
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Опитай се да гледаш по-позитивно, Блингче. Аз поне се опитвам, не че не ми минават черни мисли от време на време, че хормоните пак ще ме предадат. Много ще се отчая ако пак отложим и затова се опитвам да не го мисля още. Дано всички имаме късмет. Praynig

# 616
Блинг  както и да си настроена,каквото е писано да се случи ще се случи.Аз лично предпочитам да съм по-отрицателно настроена,защо приемам неуспеха след това една идея по-леко,ако обаче стане чудо тогава радостта ще е неописуема така че... каквото такова.

Гледам за имена си говорите.Аз явно съм най-лудата жена на света,защото имам избрани имена за близнаци момче и момиче при това 2 варианта,ако обаче имам само 1 дете нямам идея как ще го кръстя,защото имената които съм си избрала вървят комплект.Незнам дали ме разбрахте ама  Crazy Crazy Crazy

# 617
Настроила съм се неутрално. Каквото такова. Ако потръгне добре дошло. Позитивизмът не подейства особено последния път. Разочарованието беше още по-голямо накрая.
Мен ме изнервят малките препъни камъни. Това, че елементарни неща се объркват и не се случват, както трябва. Иначе съм наясно, че трябва да се пробва до откат и нацелване на правилната формула. И е по-нормално това да стане от някой си път.

# 618
Привет,

Някой питаше за раб. време на лабораторията. Аз преди месец-два проверявах и работеше до 18 ч.

Иска ми се да се намеся в разговора с имената. Като чуя името Никол и нещо ми се преобръща. Изключително често срещано име през последните години. Наистина не мога да си обясня защо толкова много се харесва това име. newsm78  Дали не е, защото има много дядовци на име Николай, знам ли?

Стискам всичките палци на ръцете си за стартиращите. Hug Аз ще поизчакам няколко месеца, че трябва да се посъберат малко пари.

# 619
Love Hug
Не мисля, че е заради дядовците. Да, Николай и Никола е популярно име, но не чак толкова срещано. Просто по незнайно каква причина се харесва Никол. А и няма кой знае колко производни в женски вариант. И за мое съжаление, защото коренът ми е много любим.
Кейла, няма лошо да си имаш варианти. Аз също имам набелязани имена, но съм решила до последно да се абстрахирам  и не възприемам детето си с дадено име, за да не се привържа. Като се роди живо и здраво просто ще се спрем на някое от всичките, както го почувстваме. Поне се радвам, че при неуспешните Б не стигнах до научване на пола, че щеше да е по-кофти.

# 620
# 621
Аз мисля, че Александра е много по-разпространено от никол. Познавам само две момичета с това име с около десетина години разлика. Голямата е на 23 Simple Smile

# 622
Кристи, мислила съм го, но ми идва малко грубо. Ако имам дъщеря ще е нещо друго.
Александър/ра са ми любими. Не познавам много хора с това име особено жени и деца, но по последните статистики, които четох мисля, че бяха на 2-3 място по разпространение. Имам няколко производни варианта Heart Eyes Докато Никол сигурно няколко десетки са минали през мен за последните 2-3 г. Вярно бебета. Преди години не беше разпространено толкова. Сияна по не ме кефи например.

# 623
Блинг, а кои са на първо място в статистиките?
Друго кратко име  Елиза Simple Smile

# 624
Не помня много. Направиха ми впечатление само тези, които не харесвам или много харесвам. Потърси из нета. Мисля беше класация за 2015. Ако не се лъжа Виктор/ия бяха другите. Тях също много харесвам, но станаха прекалено масови. Може би наравно с Никол. Аз определено си държа на уникалността и до последно ще мъдря някакви страшно рядко срещани имена.

# 625
  • София
Оооо голяма дилема са тези имена,признавам си че не съм подготвена ще го мисля в последствие все пак ще имаме 9 месеца за това и други такива.Първо да я постигна и стигна до прилични седмици те имената сами ще дойдат.

# 626
  • София
Аз докато бях бременна от момента, в който разбрях че ще е момиче казах, че ще се казва Георгия детето и 10 дни преди да родя вече тотално се измъчвах и смених името хаха Simple Smile

# 627
Хаха Brayda Laughing И добре си направила Peace
Скрит текст:
Не е това, на което бях попаднала, но все пак
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1541281

# 628
  • София
О аз Георгия харесвам много, но явно нямах тази смелост Simple Smile

# 629
Малко странно ми идва лично на мен. Джорджия може би звучи една идея по-добре, но все пак странно за нашите ширини. Това, което си избрала повече ми харесва Wink

Общи условия

Активация на акаунт