Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 514
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И на мен Simple Smile
Сега имам повече идеи за момче, отколкото за момиче, а дъщеря ми иска само братче... Ще видим Simple Smile
И аз обичам редките, кратки и нежни имена

# 631
А ти какво искаш този път Rolling Eyes

# 632
  • София
заради ММ и детето, аз малко по малко заисках момче. Никога не съм мислила, че ще поискам искрено момче.... Откакто искам две деца искам две дъщери, как се смених не знам Simple Smile
Тааа като стане аз ще се радвам еднакво и на двете, но тайно ще стискам палци за момченце този път Simple Smile

Но да си кажа, че виждам повече плюсове за еднополовите деца, особено като ще споделят една стая Simple Smile

# 633
То, редките имена са до време. Като стане "модерно" дадено име и всеки втори си кръщава детето така, в един момент някое от популярните отстъпва в класацията, а рядкото изведнъж станало масово.

# 634
Има си наистина редки имена. Въпрос на желание и умение да изнамериш такова. Разбира се винаги има риск някой от близкото обкръжение да го повтори в последствие без да се свени. Което се е случило и с моето име между другото Rolling Eyes Ама здраве да е. Мен лично не ме засяга. Ако малко си го харесвах може би щеше да ми пука повече. Пък и в крайна сметка да, рядко срещано е, но не чак толкова, колкото би ми се искало за  това на моето дете.
Brayda и аз всячески се опитам да се навия за момче. Понеже си знам късмета и винаги съм предчувствала, че ще имам син. Тъй като никога не се случва така, както аз искам. В последно време не знам, но пък взех да имам обратното усещане. Може би, защото се опитвам да се успокоявам, че съм си заслужила една щерка след всичкия този зор. При теб всякакви варианти са добре дошли. Първото, защото имаш вече едно дете и то каквото си предпочитала.

# 635
  • София
 и аз като теб се карах да заискам момче, защото все ми се случва обратното на това, което искам, казват че жената като забременее и вътрешно знае... аз бях сигурна че ще е момче, ноооо ето че не е Simple Smile

Дано всички ни споходи щастието до термин и след това Simple Smile

п.п. момчешките дрехи са ми по-сладки, въпреки че исках и имам момиче Simple Smile

# 636
Keyla, и аз като теб съм избрала имена за момче и момиче и все си ги представям близнаци. Ама с тоя ЕЦ ще се радвам и на 1 яйцеклетчица. Нещо не виждам как ще извадим двечки. В крайна сметка каквото дойде, но на всички близки съм надула главите за близнаци и те сега чакат от мен близнаци. Laughing Как ще ги правим с док, не знам, че на всичкото отгоре трябва да са момче и момиче Joy

Колкото до Никол, ММ е Николай и може би оттам го харесахме, но в крайна сметка отпадна. Николета му е другата разновидност.

# 637
Keyla, и аз като теб съм избрала имена за момче и момиче и все си ги представям близнаци. Ама с тоя ЕЦ ще се радвам и на 1 яйцеклетчица. Нещо не виждам как ще извадим двечки. В крайна сметка каквото дойде, но на всички близки съм надула главите за близнаци и те сега чакат от мен близнаци. Laughing Как ще ги правим с док, не знам, че на всичкото отгоре трябва да са момче и момиче Joy

Колкото до Никол, ММ е Николай и може би оттам го харесахме, но в крайна сметка отпадна. Николета му е другата разновидност.

Боби, с хапчета може и да забъркате едни близнаци. Виж за пола е по-сложно Simple Smile
Ами Николая Simple Smile

# 638
Боби, ти недей отписвай варианта за две. Нали по толкова все правиш без нищо. Само ще ги доохраните. Но за теб и за всички ще е най-добре да се захване само едно. Стискам палци  Praynig
И аз се моля за 2-3 по-читави, че едното да се сбърка най-после да се вкопчи и развие като хората ooooh!
Поли ме е изпреварила, но може да помислиш за Николая Wink

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 08:19 от 💎Bling-a-ling💎

# 639
За близнаци и 1 ембрион стига.Тогава обаче идва друг проблем 2 мъжки или 2 женски имена Laughing
Важно е да има бебешори,пък момчета момичета,все тая Praynig

# 640
Е да, ама това е сравнително рядко. Който има такъв мерак да си ражда близнаци Naughty Който, както го чувства. То не, че много някой ни пита...
Аз лично не искам да си рискувам здравето и това на бъдещето ми дете. Не ми са много ок стимулациите, особено в моя случай, но се принудих да ги приема по други причини.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 10:16 от 💎Bling-a-ling💎

# 641
  • Бургас
На мен пък ми е мечта от много години да имам близнаци. Даже на ЕЦ много се разочаровах от това, че единият ми фоликул се оказа с неузряло яйчице.

Блинг, може да си казвала и да съм изпуснала, но какъв е проблемът със стимулациите? Мен сега ме чака не особено слаба стимулация и започнах да чета за разните му там рискове.

# 642
  • От Луната
Я как ви се отдава да мислите имена, я измислете едно и на мен. Търси се звучно име с М за момче, изключваме Мартин, Милен, Михаил, Мирослав. Мартин е един от племениците, ММ не харесва Милен, Михаил не ми харесва, свързвам го с неприятни хора (не точно неприятни, а мързеливи), а Мирослав, не ми допада защото не искам да има нищо набожно.
Аз харесвам Матей, но не мога да убедя ММ.

Иначе аз сънувах едно име, и с ММ теглихме чоп, и аз теглих името за момче и се падна това име. Обаче нещо ме гложди да помисля и за вариант да е на майка ми и свекъра. За момиче ММ измисли, много приятно име, не мога да кажа че ми е любимо, но свикнах с него ... обаче за момче Sad А двете заедно са много хубава комбинация, така че ако остане така и след време случайно имам момиче, би било много приятна комбинация.

Накрая ще го кръстя както искам  Joy Joy Joy

Солейс, изобщо не чети, ако питаш мен.
Проблемът е вътрешното усещане на човек или от опити, ако не се вади нищо. Аз също се страхувам от стимулации, но ЕЦ не дава почти никаква информация в моя случай, всичко може да се причисли към "мал шанс", затова аз ин витро на ец не бих правила. Естествено предпочитам лека до средна стимулация и не съжалявам, въпреки, че само едно яйчице беше перфектно  Heart Eyes

Аз живях около месец с мисълта за близнаци  Crazy Crazy Crazy от трансфера до прегледа. Сега обаче вярвам че е за добро. Не ми е никак леко с едно, а с две, да съм побеляла хептен!  #Crazy

# 643
  • София
Синеока - едно от любимите ми мъжки имена е Матей, наскоро чух и Матео (на галено първото и второто - Мати, а второто може и Тео).

# 644
  • Бургас
Йоли, Матей е изборът на ММ за мъжко име, но аз не харесвам галеният му вариант и не съм го приела напълно. За друго име с М се сещам Мануил и Марио. И двете се носят от много скъпи до сърцето ми хора - съответно ми носят добра емоция.

Общи условия

Активация на акаунт