Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 508
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Синеока,
Матей е едно от любимите ми имена за момче, така че ти го препоръчвам Grinning.

Иначе като друго  име с м мога да предложа Мариан.

# 646
♥Синеока♥, a Матео Rolling Eyes Малко по-екзотично звучи. Или Марко, Макс, Маверик, Марио, Мануел, Миглен, Младен. Повечето са чужди, но аз лично много и не си падам по типични бг имена.
Solace, както Синеока е написала, всичко е до лично светоусещане. Общо взето човек не трябва да се зарича. Защото аз и ММ много бяхме против всякакви стимулации, но от отчаяние и частично финансова гледна точка клекнахме. В моя случай е напълно излишно да ме стимулират. А и до момента по-скоро не ми се отразява добре, винаги има шанс накрая пак да опра до ЕЦ. Но просто вече психически не мога да издържам на поредния неуспех и загуба. Дори да има минимален шанс  за по-голям успех при два ембриона, бих рискувала. Поне да знам, че сме пробвали. Защото друго не ни остава. Макар това да ми носи риск от близнаци, което вече малко ми е като научна фантастика предвид опита ми до сега. Е, твърде е вероятно да треперя докато разбера колко са се захванали, в случай на връщане на две ембрита и положителен резултат после.

# 647
  • Бургас
Мен по скоро ме е страх от реакцията ми. При първата ми стимулация с Клостилбегит преди 1 година тръгнаха 13 фоликула  Shocked Тогава още не си давах сметка какво означава това и почти не обърнах внимание. Но сега го отчитам като риск от евентуална бурна реакция.

# 648
Ами и аз реагирам бурно. Да видим следващия път как ще е. Все пак всички препарати са различни. А дори и с един и същ ще има различен резултат в различни месеци. Ти сега си по дълъг протокол нали newsm78 Интересно ми е защо док го избра в твоя случай.

# 649
  • София
oo колко много хора харесват Матей, ясно само ММ е труден да убеждаване Stuck Out Tongue

# 650
  • От Луната
Матео ми е прекалено екзотично ... Марко, Макс също. Младен, не може, починал дядо на ММ се казва така. Миглен, ми е повече женско име. Оххх няма много имена с М Sad
Женски имена измислих 100, а за момче е ужас ...

Брайда, и моя  Crossing Arms

Солейс, сега с дългия протокол, всичко ще се контролира много прецизно, ако тръгнат много Ф, док ще редуцира дозата. Имай предвид, че сега се ползват само външни хормони и дозата е по-голяма за да компенсира и твоите.

Блинк, тя е с финансиран опит от фонда. Предполагам това е причината, а и по-лесно се контролира.

# 651
  • София
в детската градина на детето ми има двама Макси - Максимилиян и Максим, преди и аз не ги харесвах, но сега свикнах с имената и ми допадат.
Също така има и интересни женски като - Лея, Деа, Елика, Йоана-Мария

# 652
Мартин е хубаво, но стана страшно масово ooooh! Максимилиян ми е много любимо. Но мъжко си имам вече измислено.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:51 от 💎Bling-a-ling💎

# 653
  • София
дааа.. мисля, че и в градината на Лея й казват - Лейче, но и на Соня казват Сонче Simple Smile
То хубави имена като Стела също ги обръщат на Стелка примерно хаха

# 654
Матей наистина е много хубаво име. Heart Eyes Мартин ми беше първия избор на мъжко име, но ММ не го харесва. Изпуснали сте от по-често срещаните Момчил. И Марио ми харесва също.

Ох, аз да ви се оплача ... седмицата не започва добре. Ходих до клиниката за МБ и си взех резултата от изследването на ЛХ на 3-ти ден от МЦ. При референтни стойности от 2.12 до 10.89, моят резултат е 13.37. #Crazy Тръгнах си от клиниката, направих 20 крачки и си викам: "Ааа,не. Аз до сряда, когато съм на преглед ще откача. Връщам се да говоря с док." И се върнах. Док каза, че нищо не отпада от плановете ни, че въпреки че е висок в първите дни, после пика на естрогените го понижава и т.н. Но си ми остава леко притеснено. В сряда ще треперя за хормоните.  Crazy

# 655
Много се дразня на такива умалителни. Особено в моя край Twisted Evil То и за мен като се сетя баба ми как ме нарича, а и някои приятелки. Всеки път едва се сдържам да им направя забележка.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:51 от 💎Bling-a-ling💎

# 656
  • От Луната
За имената:
Скрит текст:
Максимилиян ми е много дълго ... Sad а само Макси е като за куче, с извинения  Joy
Мартин ми харесва, не ми пука че е масово, но единия от племениците ми Марти. Имам си вече Теди, Юли, Вики х2, Дени и Марти ... и малката София  Heart Eyes Само аз нямам деца от моята рода. От мъжовата са по-малко - Вики, Алекс и Симона  Heart Eyes

Ще преговарям пак за Матей или Марио (Супер Марио), няма си малко име Sad , на Момчил не съм фен Sad

Стела е хубаво име, но аз не искам със С, баба ми почина скоро, тя беше с име със С. Не искам да кръщавам на умрели хора. Или ще почета някой жив, или ще го кръстя както съм сънувала.
Едносрични имена не харесвам, освен Анна и Мая  Heart Eyes и като цяло имена, чиито галени имена са по-дълги от истинското. Също и двойни не иска, много дълго става, а и все едно съм в Латинска Америка, Анна-Мария ....... и последния да затвори вратата  Joy
Иначе аз си харесвам името ... като малка бях уникална. Не познавах друга с моето име, сега е много масово  Crazy Дори намразих една съседка, че си кръсти детето така  Joy

Охх Боби, поне добре че си се върнала  Hug стискам палци за сряда! Hug Praynig
Брайда, ужас имаме една Теа около нас и познайте Марая  Crazy еми не ми харесват

# 657
Отложихме предния път, защото беше късно на 10ти ден да се прави каквото и да било. А и док беше тогава с друга идея. Сега ще действаме по друг начин и ще го контролираме ЛХ-то. Все пак ще започнем 2 дни по-рано, ако въобще започваме нещо де, че докато не чуя в сряда че ще действаме ще съм под напрежение.  Tired

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 11:50 от boby_pl

# 658
То не беше проблемът в деня, а евентуалното лошо качество. Вярно случаите колкото са еднакви, толкова и различни. Но аз лично за себе си не съм очарована и си имам едно наум. В смисъл няма да ме устрои това като отговор, ако ми бъде даден такъв. След като видях какво се случи на осми ден този месец. Разбира се това е мое усещане,  не ангажирам никой с него.

# 659
Общо взето предните пъти бяха опознавателни. Така добихме представа, че съм пълен бъг.  Joy И продължавам да го доказвам с всеки изминал ден. Но аз съм се оставила в ръцете на док. Имам му доверие и знам, че ще успеем дори да ни отнеме повече време.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт