Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 507
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Ммм не съм напълно убедена. Бъди и ти активна. Ккато днес. Той е прекалено "смел" повечето пъти и понякога има нужда от малко напомняне и натиск в по-нестандартни случаи Wink В смисъл няма лошо да се действа по-бавно и спокойно, но не на всяка психика се отразява добре това. Отделно имаме и фактор време и финанси.

# 661
На мен ми харесва Марк. Даже се чудя дали да не ми е едното име, защото ще сме с двойно. Но при мен е друго, защото търся имена, които се спелуват еднакво на БГ и на латиница.

# 662
Мм много хубаво Кристи  Heart Eyes Ще очакваме да ни изненадаш скоро.
Домашнотрудещите да се отчитат бързо с положителен тест, че вървим към нова тема, а ни ново бебе, нито нови бременлинки Naughty

# 663
Сетих се още за Мирян, Михаел /не е Михаил все пак/ и Мартен /като малко по-странна разновидност на Мартин/.  Heart Eyes От чуждестранните харесвам Матю.

До сряда да сме с нова тема, нов късмет ... Hug

# 664
Блингче, само ме притеснява как ще се приема в БГ, защото изобщо не е популярно. Да не говорим, че бащата е също с две имена и ще сме съвсем като в латино сериал Joy Е, поне няма второто няма да е Антоан, което в съчетание с Марк ми харесва много. Ама Марк-Антоан в наше село е олеле!

# 665
Аз от днес започвам пак тестовете, някой може ли да ми припомни къде може да пусна листериозата, и дали може и след обяд да се пуска, защото другия вторник ще ходим, сутринта съм на вливка поне до 11-11:30 после към 1 ми е часа за Сигридов,  не се знае колко ще чакам и там..та ако ми заръча да пускам изследвания за нещо а и да пусна листериозата не знам дали няма да е късно..

# 666
Листериозата се пуска само в Националната и работят до 12.00 с кръв в централната сграда. Ако я пуснеш заедно с токсоплазмоза и други подобни, може да ползвате едно бодене в малкия кабинет острани в пресечката. Там мисля, че са докъм 13.30 или нещо подобно.

# 667
Да не ти пука. В крайна сметка не знаеш това дете къде ще си прекара живота. Аз лично мисля да се изнасяме максимално бързо някъде навън след като минем фаза деца. А, ако не се получи да си засиля детето. Може на мен да ми е зле, но искам то да има по-нормален живот.
Колкото до двойните имена не ги възприемайте задължино като латино. В много страни хората имат по няколко имена. Е, не винаги се казват и използват. В Холандия например са 3-4 на бабите и дядовците от двете страни Crazy Имаме близки и направо ми става смешно като се сетя за едно време и периода на мислене на име, че трябваше да се съчетаят бг и холандски имена.
Dragon, съжалявам  Hug Успех този цикъл Praynig Кристи те е упътила за листериозата. Тръгнете по възможност по-рано за Сф. Тъкмо се пътува по-спокойно. Да приключиш с вливката рано и да имаш време за друго.

# 668
Блинг, аз също искам да си родя децата и най-вероятно ще се махаме. Много ми е несигурно тук Tired А относно двойните имена е заради факта, че ще станат две двойни едно след друго + фамилия Joy Мъжът ми примерно няма бащино име в "комплекта" и е лесно. Ама като ще раждам тук, не мога да го избегна при записването.

# 669
  • От Луната
Кристи, вие сте друг случай, имаш причина детето ти да носи чуждоезично име, но Марая Теодорова примерно, звучи прекалено за моето ухо. Или тези дето махат -ов от бащиното, въпреки че при нас става много готино, но не ми е типично, не ми харесва да сменям традицията Sad

Драгън, стискам палци, дано този месец има някое порочно бебе ...  Praynig Praynig Praynig

Боби, Матю ми е като галено на Матей, и пак си идваме на моето  Joy Joy Joy

# 670
Ние ще отодем още предния ден вечерта, ще спим у наши приятели и сутринта в 8 още отивам за вливка, ама тя ще е поне до 11 и 30, после тая национална генетична лаборатория ли трябва да търся? Къде е това чудо..ама аз така или иначе няма да имам време да се добера до нея до 12  ooooh! ако е някъде около клиниката може и да успея ама иначе ще я отложа за друго ходене..просто няма как да го измисля..

# 671
Охх аз не знам къде искам да се махна вече. Сигурно на Луната. Не ми харесва, че взе да става несигурно навсякъде по белия свят. Притеснявам се накрая да не си останем приклещени тук, че е една идея по-спокойно от другаде. Светът съвсем се обърна. Не искам да го мисля вече. Без това има едни минимум 3-4 г да минат. Пък, ако доживеем до възможност и желание за второ още повече. В момента имам чувството, че ден за ден живеем вече и не вярвам да се промени към по-добро.
Dragon, каква вливка ще правиш, че толкова часове newsm78 Имуноглобулини ли? Мисля, че се намира в центъра другото място и ще се отдалечиш от района на клиниката и Сигридов, но при добър разчет на време може да успееш.

# 672
Кристи, вие сте друг случай, имаш причина детето ти да носи чуждоезично име, но Марая Теодорова примерно, звучи прекалено за моето ухо. Или тези дето махат -ов от бащиното, въпреки че при нас става много готино, но не ми е типично, не ми харесва да сменям традицията Sad
Да, твоят пример звучи нелепо Mr. Green

Ние ще отодем още предния ден вечерта, ще спим у наши приятели и сутринта в 8 още отивам за вливка, ама тя ще е поне до 11 и 30, после тая национална генетична лаборатория ли трябва да търся? Къде е това чудо..ама аз така или иначе няма да имам време да се добера до нея до 12  ooooh! ако е някъде около клиниката може и да успея ама иначе ще я отложа за друго ходене..просто няма как да го измисля..
Тц. Не е генетичната, а това:
http://www.ncipd.org/index.php?lang=bg

# 673
  • София
От чуждестранните харесвам Матю.

извинете че се намесвам, ама това си е нашенско име, доста често ползвано по нашите земи някога си не много отдавна.  Simple Smile

# 674
  • Бургас
От чуждестранните харесвам Матю.

извинете че се намесвам, ама това си е нашенско име, доста често ползвано по нашите земи някога си не много отдавна.  Simple Smile

Галено от Стамат  newsm78

Joy

Общи условия

Активация на акаунт