Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Боби, дано нещата да се подредят и не само да стартирате, но и дойде добрата новина веднага след това!!!

Много интересна дискусия за имената. Обожавам си моето, единствено ме дразни, че често по навик хората му слагат наставка -на, а децата не можеха да измислят нищо по-оригинално от противоположното, за да ме дразнят, което не беше брутално, като си спомня какви ги измисляха за други имена. Любимият е с по-дълго име и винаги ми е казвал, че иска да измислим по-кратки за деца. При нас интересното е, че сме с екзотична фамилия. Спомням си, че когато я чух за първи път ми заприлича на арабска, но се оказа, че е европейска, просто никога не я бях чувала. От няколко поколения семейството му си е в България и си имат типични български имена. Та фамилията наистина позволява да се измисли нещо по-нетрадиционно, но ще ни е трудно.

Момичета, периодът от О до тест ми се струва поне като половин година време... Sad

# 676
  • София
От чуждестранните харесвам Матю.

извинете че се намесвам, ама това си е нашенско име, доста често ползвано по нашите земи някога си не много отдавна.  Simple Smile

Галено от Стамат  newsm78

Joy
ами не, в наше село доста дядовци имаше точно матю си се казваха  Rolling Eyes
ама те и доста деца са били едно време и странни, за моите разбирания имена са им слагали, кольо вместо никола, митю вместо димитър и подобни  Crazy

# 677
  • От Луната
Била съм детска учителка, мога да ви кажа че видях какви ли не имена, имаше едно с бащино Георг от Георгиева  Shocked Shocked Shocked
А името за момиче е Магдалена, ММ го предложи, та в ДГ където работех имаше едно много сладко Маги, мъничка, руса, синеока и мнооого привързана към госпожата  Crazy Crazy Crazy
А като ми казаха ГОСПОЖО на 24 години и бях пред инфаркт  Joy

Соренда  Hug така си е Sad мразех този период  Tired

# 678
Соренда, не му говори направо Twisted Evil Още повече го мразя в момента. Но не, защото ще правя тестове, ами да идва и да почваме пфу.
За Матю за пръв път чувам. Но в бякои краища на страната има разни странни варианти. А какво ще кажете за Графиня Флорова Rolling Eyes

# 679
Bling интралипид ще вливам, 20мл.ама последния път като бяхме с Brayda заедно, горе долу толкова време отне. Аз влях тогава Октагам  тя интралипид и двете изтекоха за едно и също време. Лошото е че не познавам София грам, аз на навигацията все ще я намеря тая Национална,ама няма да имам време да дам кръв сигурно. Друг вариант е да ида първо до там, после да изчакам за Сигридов, ама може да съм готова при него и в 15-16ч. после в клиниката дали ще мога да направя вливката или ще е късно?

# 680
От чуждестранните харесвам Матю.

извинете че се намесвам, ама това си е нашенско име, доста често ползвано по нашите земи някога си не много отдавна.  Simple Smile

Хаха, като свържа името Матю с българско име и ми звучи малко тъпо, а като го свържа с име на чужденец ми харесва. Странна работа. Аз не съм срещала Матювци, сигурно са от по-старите поколения.
Соренда, всеки месец чакането е убийствено за каквото и да е. Ама момичета, вие кога правите тестове? Всеки месец или само при закъснение? Аз до тест не мога да стигна освен миналия месец, когато вместо лентичка за овулация съм взела от кутията теста за бременност и се чудя защо е отрицателен  Joy

# 681
Аз имам чувството че около мен е пълно с шашави имена..в фирмата имамнколежки дето са си кръстили децата: Мануела, Мирая, Малена, Робин, Жан-Себастиян..особено за мъжките имена се чудя как ги измислиха..  Mr. Green

# 682
Момичета, в четвъртък сутринта ще пускам микробиология, хламидии, уреаплазма, микоплазма в клиниката. Резултатите след колко време стават готови?

# 683
  • От Луната
3-5 дни, но сега са празници, чакай ги най-рано в понеделник.

# 684
Леле  Rolling Eyes Ще се поболея от притеснение... Благодаря, Синеока!

# 685
Bling интралипид ще вливам, 20мл.ама последния път като бяхме с Brayda заедно, горе долу толкова време отне. Аз влях тогава Октагам  тя интралипид и двете изтекоха за едно и също време. Лошото е че не познавам София грам, аз на навигацията все ще я намеря тая Национална,ама няма да имам време да дам кръв сигурно. Друг вариант е да ида първо до там, после да изчакам за Сигридов, ама може да съм готова при него и в 15-16ч. после в клиниката дали ще мога да направя вливката или ще е късно?
Не се шашкай! Според мен, остави Сигридата за накрая, защото там ВИНАГИ има закъснение, ако ще да си и първи час. Не знам ти за колко си, но виж как се движиш с времето след/по време на вливката и просто се обади в Св. Петка с обяснението, че пътуваш и ще се забавиш. Някой друг ще влезе преди теб и готово. Отиди си спокойно до Центъра по паразитология, после хапни доволно, запаси се с вода и книги, и така отиди при Сигридов Mr. Green

# 686
  • София
Dragon Fly - на теб ти казаха, че трябва да вливаш след 5 седмици ли?
Май циклите са ни долу горе еднакви, защото и аз чакам О на 28-29-ти.

Аз утре съм на преглед и ще попитам д-р Калчев за съвет, да правя ли вливката 5 седмици след предната или да направя ако забременея на тази О случайно.

Скрит текст:
Момичета, аз все още си мисля, че имам киста този МЦ, утре ще се види положението, но определено се чувствам много странно. Първо цикъла ми беше обилен 2 дни, на 3-тия в средата секна, само едно розово зацапване, нищо на превръзката и така продължи още 2 дни. Гърдите не спряха да са ми напрегнати още от предишната О, имам гадене всяка сутрин, чувствам се подута като след О, а принципно периода от края на кървенето ми до О ми е едно такова леко, приятно, дори смъквам 2кг, които после след О се качват пак - от задържането на вода с прогестерона. Този път съм си буре, лицето ми не се изчисти също.

# 687
Dragon, нистина ще отидат едни два часа тогава. Вливка може и следобед да направиш. Аз съм лежала и до 17ч почти. Предполагам жените на втория етаж са до към 18ч. Но е силно вероятно да се забавиш прекалено много при Сигридов. По-добре си я направи сутринта и пробвай схемата, която Кристи ти е предложила.  
Каина, ти пита ли дали ще ти вземат секрет четвъртък и ще го работят, защото са почивни дни и пращат пробите към външна лаборатория newsm78 Не съм сигурна, че ще работят.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 14:52 от 💎Bling-a-ling💎

# 688
Не съм  #Cussing out Абе, да го взимат вече, пък когато стане...

# 689
  • София
силно се надявам да не е киста Simple Smile
Ще разбера утре... вече съм доста притеснена, защото ще искам да говорим за стимулация др месец

Ще разказвам после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт