Малкият е много смешен, като развее кърпичката си за лиги, все едно е повел хорото. А като го повивам, вдига с две ръце еднократния чаршаф и му седи, като мантията на супермен. Напоследък се научи да се гушка с мен в леглото лице в лице и ме пипа с ръчички, бърка ми в устата, очите, ушите и ме гали по лицето. Много е сладък. Днес се загледа по една дрънкалка и я опипваше с любопитство, мести частите й...абе всеки ден нещо ново научават. Момата яко рита с крачета на гимнастиката и блъска играчките. Цикълът ми е мираж, но усещам пробождане в яйчниците сякаш аха да ми дойде, но уви.
Е това са незабравими и незаменими моменти 
. Иначе той отдавна се смее с глас,но не е много често явление. Напоследък повече пищи от радост,отколкото да се смее с глас. Играчки хваща случайно и даже не подозира,че са в ръката му. Просто всичко,което е до ръчичките се заграбва. Ако не е с боди,направо се съблича
,придърпва си одеалцето,което вече си е опасно и минавам на чуналче за сън,че една нощ ме събуди странен звук-беше си метнал една играчка-гушкало на лицето. Днес вече абсолютно сам си се обърна от корем на гръб. Това е общо взето при нас.
издава едни звуци като на делфинче и с глас се смее много. Абе весело ни е 
В стаята ни и в сегашната и в предишната е твърде топло.И двамата през нощта съм гледала да са с дълги ръкавчета и крачолки. Ако случайно се събудя,завивам,естествено,но не гомисля много,защото наистина стаята е топла,макар и на отворен прозорец. Сега вече нощите става по-студени и чувалчетата са идеален вариант и в това отношение.
издава едни звуци като на делфинче и с глас се смее много. Абе весело ни е 

Препоръчани теми