Сокчето си го цедя сама от домашни ябълки.Но доста се плескаме и остават страшни петна...Вие с какво се справяте с петната?
Сокчето си го цедя сама от домашни ябълки.Но доста се плескаме и остават страшни петна...Вие с какво се справяте с петната?
Ако детето е на кърма до 6м. може да не давате нищо, ако е на АМ докторите съветват малко по-рано захранване, но в никакъв случай преди 4 навършени месеца.
Поплакаха, но мина сякашш по-леко отколкото очаквах.Както каза лекарката,сигурно,защото много се притеснявах предварително.
Качили са пакпо 1кг. и 3см. и са съответно 7кг.-61см. и 7.400кг.-63см. на Стелето й увеличават Вит.Д за 1месц 3х2-нещо главичката каза от бързия растеж. За захранването се разбрахме другия път да говорим.М много се замислям този път да го направя малко по-различно- с малки трохички(парченца) от различни храни.П ърво зеленчуци.Аз пак да кажа, че при каката от тиква имаше колики. Но тогава рано й дадох, може би на 4,5 м.Но не започнахме с нея.Тя с другите нмаше проблем.Но на тиквата.....
и на мен ми е много болна тема.Дано бързо свикне шушулката,че много жално. Препоръчани теми