Звездни компромати - 298 част

• 111 183
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Белослава е чудесна.
А Колин Фърт от края на предишната тема, не бих го познала.

# 76
  • Once there was a Hushpuppy...

Много я харесвам и аз Peace

Мисони ми е пуснал мойто черно сладкишче за разсънване Heart Eyes

Джой - bouquet

# 77
Аз малко ви изпуснах с една тема Mr. Green, но се записвам в тази.

Преди малко четох, че Рут Колева била пребита от някаква служителка на външно министерство Joy направо щях да падна. И там ли на бой налитат вече hahaha

# 78
  • в морето до колене
Да се запиша и аз в новата тема с Ейми Адамс и на червения килим. Още веднъж отпред и отзад.

И Алисия Викандер. Още веднъж отпред и отзад.
Мисля, че "Луи Вюитон" се опитват сериозно да конкурират "Шанел".  Crazy

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 08:57 от мячик

# 79
Леонардо Дикаприо намесен в огромен скандал за над 3 млрд. долара покрай благотворителната си фондация. Макар Леонардо да не е пряка цел, името му фигурира в оплакването, а и фондацията е кръстена на него.
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/31/leonardo-dicaprio-urg … to-massive-malay/

# 80
  • София
'Magic Michelle' - продължение на ‘Magic Mike’  Joy
Това накрая наистина ли е Опра?!? Уауу Shocked

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 09:07 от Amidala

# 81

Преди малко четох, че Рут Колева била пребита от някаква служителка на външно министерство Joy направо щях да падна. И там ли на бой налитат вече hahaha

A тази въпросната Деница, биячката, не е ли участничка от реалити формат? Позната ми изглежда, като че ли е едно цигане дето го мятаха напред-назад с претенции за интелигентност и начетеност... newsm78

# 82

A тази въпросната Деница, биячката, не е ли участничка от реалити формат? Позната ми изглежда, като че ли е едно цигане дето го мятаха напред-назад с претенции за интелигентност и начетеност... newsm78
Точно тя е, ама не била цигане вече, а ромската "принцеса", звезда омъжена за мултимилионер омански шейх. Whistling Работничка във външно министерство и участничка в "Стъклен дом".

# 83
  • Варна

Старнен избор на тоалет. Не мога да определя дали ми харесва. Thinking
Принципно съм за винтидж визията, но точна тази като че ли не е моята.

# 84
  • Rock & Roll feeling ...

Рут Колева ми е мега противна.  Sick 
И аз го четох,въпреки,че тя употребява думата " побой" на снимките виждам само охлузвания. Разбира се това не означава,че някой има право да й посяга.

# 85

Старнен избор на тоалет. Не мога да определя дали ми харесва. Thinking
Принципно съм за винтидж визията, но точна тази като че ли не е моята.
А и на нея стои ужасно. Особено в горната част, където е супер слаба и няма никакви гърди, това отворено деколте се набива на очи веднага.

# 86
  • Русе, България
Вместо запис, да поклюкарствам звездно и аз!
Алисия ще ме прощава, много й харесвам актьорството, но с тази рокля е като от театрална сценка за непослушната млекарка.
За "побоя" на Рут аз прочетох от ФБ профила й тази сутрин, докато си преглеждах за разсънване news feed-а. Ситуацията се разиграла на паркинг за репатрирани автомобили. Въпросната Деница и арабският й мъж обиждали на английски език българите, България и т.н. Накрая Рут не изтърпяла да ги слуша и вдигнала скандал. После решила да им направи снимки, както сама беше написала, "за спомен". Тогава Деница й връхлетяла. Много махленска история!... Това, че същата е служителка на Външно, от тук го разбирам.

# 87
^ Louis Vuitton

----------------
+
Как Деница Михайлова посреща ромската Нова година?
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kak-denitza-miha … -nova-godina.html

Деница за живота на ромите
http://btvnovinite.bg/video/video/tazi-sutrin/denitsa-za-zhivota … ministerstvo.html

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 10:21 от missoni

# 88
  • в морето до колене
А и на нея стои ужасно. Особено в горната част, където е супер слаба и няма никакви гърди, това отворено деколте се набива на очи веднага.
Аз пък винаги съм смятала, че точно такива отворени деколтета стоят добре на малък бюст.  Peace
На мен проблемът ми с тази рокля не е деколтето, а точно асоциацията с "млекарка".  Mr. Green

# 89

Рут Колева ми е мега противна.  Sick 
И аз го четох,въпреки,че тя употребява думата " побой" на снимките виждам само охлузвания. Разбира се това не означава,че някой има право да й посяга.
Никой няма право, ама беше време Laughing толкова ми е противна и антипатична, че хич не ми пука, тя ръси обиди наляво и надясно, а после се жалва по медиите😤

Общи условия

Активация на акаунт