Звездни компромати - 298 част

• 111 595
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Това дали е възможно...но в България вече нищо не може да ме очуди Rolling Eyes

Вкарват Анита Мейзер в "Биг брадър"

Ако съдът разреши домашен арест за Мейзер, тя може да посочи адреса на къщата на „Биг брадър“ в Нови Хан със специално разрешение на съда. Така ще бъде под постоянно наблюдение и същевременно ще може да получи хонорара си и да вдигне до небето рейтинга на скучното напоследък риалити. Продуцентите са потвърдили, че ще направят всичко възможно да вкарат Анита в „Биг брадър“. За влизането й в риалитито се водят разговори на изключително високо ниво – с шефове на прокуратура и министерства. Нико Тупарев и компанията му лично гарантирали пред органите на реда, че в къщата Анита няма как да извърши друго престъпление или да въздейства на процеса.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/375994-%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B2% … %D1%8A%D1%80.html

# 121
  • Вестерос
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 122
Ох, Tiffany Aching, колкото пъти зърна аватара ти, толкова пъти виждам зърно на мъжка гърда. ooooh! Embarassed

# 123
http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/26343/1472803810.4986.jpg
спряганата за любовница на Благо. Бе това някакъв нов тренд ли е в грима, на няколко пъти виждам така очертани устни, не в синьо, де.

# 124
  • Вестерос
Ох, Tiffany Aching, колкото пъти зърна аватара ти, толкова пъти виждам зърно на мъжка гърда. ooooh! Embarassed
Joy даже не ми е дошло на ум, че може на това да прилича. Хайде ще се сменя, че отдавна се нося така

# 125
Този господин със синята уста е гадже на Благо? Женчо... Mr. Green

# 126
http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/26343/1472803810.4986.jpg
спряганата за любовница на Благо. Бе това някакъв нов тренд ли е в грима, на няколко пъти виждам така очертани устни, не в синьо, де.
Уж така изглеждали по-големи

# 127
Е, не, не вярвам съдът да допусне това с Мейзер  Stop

За Рут - да се репчиш на афектирани хора, на които не знаеш колко им е акълът не е никакво геройство, а глупост. А и на думи е много лесно, но тя показва ясно с действията си колко уважава страната, щом нарушаването на законите й е традиция, както сама е написала...

# 128
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фасбендър във Венеция- красив много
Скрит текст:

Мисони, предупреждавам те, че от този момент нататък ще докладвам всеки твой пост, в който плякаш директно снимки и пишеш с огромни цветни букви. Нямаш мяра никаква! ooooh! Sick

# 129
  • Русе, България
Предполагам, че това, което пускам, е вече виждано/обсъждано, но за някои може и да е интересно.
Снимки на Рут в проекта WRCKLSS (18+)

Според мен не е грозна изобщо, има своя индивидуалност и по-различно излъчване (за разлика от плашилото със синята уста по-горе Sick ), зная, че участва в доста реалити формати и е подразнила не малко хора с поведението си там, но тъй като аз не съм ги следила, съдя за нея само от външността и музиката, разбира се.
Случилото се на паркинга би могло да се случи и на най-обикновен човек, който заяви позиция срещу изстъпленията на онези индивиди. Каква ли би била обществената реакция тогава?

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Звезден рожденик, Тонка да почерпи Simple Smile
Скрит текст:

# 131
  • София
Джо, доживотен сантимент ще си имам към Киану, но ми идва вече дъртичък.  Crazy Сега търся нов, по-млад таргет.  Joy

За Рут - да се репчиш на афектирани хора, на които не знаеш колко им е акълът не е никакво геройство, а глупост.
Е, точно това и аз казвам, но излязох мишка.   Laughing

# 132
  • София
Голям сладур е Киану! Сега погледнах да видя на колко става - 52 лазарника заформя.  Wink Лети си времето ..

# 133
  • Варна
За Рут - да се репчиш на афектирани хора, на които не знаеш колко им е акълът не е никакво геройство, а глупост.
Е, точно това и аз казвам, но излязох мишка.   Laughing

Е, то по вашата логика не останаха ситуации, в които бихте се "изрепчили".  Simple Smile С неафектирани хора обикновено не се налага да спориш, те са си спокойно и разсъдливи.

Винаги съм взимала отношение в ситуации, които ме възмущават. Бой досега не съм яла, нито съм съжалявала, че не съм си затраяла. Ама то си до вътрешно усещане, не се научава.

# 134
  • София
До колкото разбрах, Рут е яла бой, не когато е направила забележка, а когато е извадила телефона да снима циганите. Тоест, не си е изяла шамарите заради забележката, въпреки че насреща си има отявлени простаци. Колко жалко, че таз ерудирана циганка така зацапа имиджа на (май) единствената образована, възпитана, интелигентна... На мен лично ми е много смешна цялата история с часовника, милионите, принца и името на детето им (!) и се радвам, че Рут я сподели с нас!

Общи условия

Активация на акаунт