Звездни компромати - 298 част

• 111 579
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Киану Simple Smile Май е време и аз да го пенсионирам от личния ми Топ 3 мъже.
Дано получи някаква справедливост Рут Колева. Признавам си, че в тази ситуация и аз не бих се намесила - някаква луда прави скандал на наказателен паркинг, ами има персонал, охрана, те да я обуздаят. Не означава непременно, че съм мишка и нямам позиция, но си избирам каузите.

Джейсън Момоа и семейство
https://www.instagram.com/p/BJoBVuphImk/

# 136
Е, то по вашата логика не останаха ситуации, в които бихте се "изрепчили".  Simple Smile
Ако човек се намесва на всеки луд, който си мърмори под носа, то улиците ни ще са бойно поле.

# 137
Ако човек се намесва на всеки луд, който си мърмори под носа, то улиците ни ще са бойно поле.
Това е оправдание на хората, които никога не вземат страна! Не се възмущават достатъчно, така че изобщо да реагират, от никого и от нищо. Гледат да стоят от страни и да обсъждат само. О, и само за нещо, което съвсем лично ги засяга, ще вземат отношение. Но иначе избягват всячески подобни конфликти и съм убедена, че ако видят двама да нападат трети, ще изчезнат, за да не ги привлекат за свидетели, да не ги "набутат" в конфликта по какъвто и да е начин. Ако някой посегне на тях, ще се наакат от ужас, щото те са добри, неконфликтни, незлобливи, не участват в никакви такива неща. Пазят се от всичко такова с други думи. Затова - мишки!
Мърморене под носа... ooooh! Е, това не е било точно мърморене под нос!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 16:25 от Бижy

# 138
# 139
Избрах си аз вече президентска двойка- Бижу и меркантилница! Те да се разбират коя държавен глава, коя вице!
Бижу   202uubouquet

# 140
# 141
  • Варна
Това е оправдание на хората, които никога не вземат страна! Не се възмущават достатъчно, така че изобщо да реагират, от никого и от нищо. Гледат да стоят от страни и да обсъждат само. О, и само за нещо, което съвсем лично ги засяга, ще вземат отношение. Но иначе избягват всячески подобни конфликти и съм убедена, че ако видят двама да нападат трети, ще изчезнат, за да не ги привлекат за свидетели, да не ги "набутат" в конфликта по какъвто и да е начин.
Глупости. Просто си знаят възможностите. Не виждам защо трябва да се заяждам с бабаит, с който ми е пределно ясно, че силите ни не са равни. Точно пък ей сега ще почна да скачам на някой мутраген с видимо агресивно поведение. И що? За да ме похвали Бижу каква съзнателна гражданка съм? Пък после потрошените ми кокали няма тя да ги лекува. Да се заяждаш с всеки, който те дразни или обижда, без оглед на физиката и акъла му си е точно глупост.

# 142
  • Once there was a Hushpuppy...
На приказки сте много смели.

Това е точно така Peace

# 143
  • Вестерос
Правенето на забележка НЕ Е заяждане! Защо винаги трябва да се стига до бой  Crazy

Да на приказки и забележки съм силна, до сега бой не съм яла, но са си замълчавали след моята забележка не един пъти  Peace

# 144
Точно пък ей сега ще почна да скачам на някой мутраген с видимо агресивно поведение. И що? За да ме похвали Бижу каква съзнателна гражданка съм?
Да ти кажа, това па са още по-големи глупости, ама нямам намерение да се хабя повече Mr. Green
Кротка гражданка съм! Crazy

# 145
  • Варна
Ами не се хаби, ама точно така излиза! И да, зависи на кого правиш забележка. В повечето случаи няма да отнесеш боя, но има и изключения. Не е лошо да ги преценяваш кои са! Аз забележки много съм правила, и в словесни двубои съм влизала, но винаги съм преценявала човекът отсреща какъв е, има ли риск да скочи на бой или само ще си разменяме приказки. На бабаити бих си замълчала, да! Пък нека да съм мишка. И детето си смятам да уча на такова поведение. Щото случаи на пребити и дори убити заради банална размяна на реплики бол!

# 146
Това е оправдание на хората, които никога не вземат страна! Не се възмущават достатъчно, така че изобщо да реагират, от никого и от нищо...
Не е вярно. Аз например вземем, като се обръщам към компетентните органи и в повечето случаи резултат има. Говорим за случаи, в които няма пряко застрашен човешки живот с насилие, тогава се иска и друга намеса, но случаят не е такъв. Освен това не става дума за това да си каже мнението, а че ги е снимала, което е причината за останалото. Въобще не вярвам наивно, че само им е направила забележка, въобще няма да се учудя, ако им е влязла в тона.
Всъщност ме подразни това, че едва ли не с гордост обяснява как по традиция виси на опашка, защото често нарушава законите, пък после много уважавала страната. Двете неща си противоречат.

Скрит текст:
Остави ги ти номинациите, позиция винаги имам и си я казвам, а според доста съфорумци съм нетолерантна, явно не си ме чела достатъчно  Mr. Green

# 147
  • София
То и тези, които се бият по улиците защитават своята си истина, така че не приемам че всеки, който реагира и се кара с някого е много смел, честен, защитник на родината и т.н.И да ме прощавате, но как точно защитаваш България като наричаш някого "шибан не-знам-си-какъв"?! Това просто си е вербална агресия. Има доста по-елегантни начини, да обясниш на някого че е в грешка.Има различни ситуации и всеки гледа от неговата гледна точка.
Аз мисля, че много нерваци се навъдиха в тази страна и всеки смята, че той има право, че той е последна инстанция на истината. Но ....коя истина? - Неговата си.
И всичко това рефлектира в едно ужасно изнервено, шизофренично общество, което тотално е загубило ориентация за това какво е нормално и какво не е.

Да поясня, не защитавам ничия позиция. Просто смятам, че в България твърде много хора се държат напълно ненормално по улиците и категорично смятат, че са прави. Доста съм пътувала, никъде по света няма такова нещо.
Едно е, когато се обръщаш към органите на реда, друго е да се саморазправяш!

И за да се върнем на клюките за звездите
Днес Салма Хайек е рожденничка - навършва 50
Годините й отиват. Страхотна е!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 17:10 от DonaFlor

# 148
  • София
Разбира се, че зависи много от ситуацията, но няма да тръгна да се хваля кога съм звъняла на полицията или кога съм оставала безучастна. Пък нека съм мишка.

# 149
  • Once there was a Hushpuppy...
Добре, де колко от вас са изпадали в ситуация да имат на среща си агресивен мъж и да са без половинките си? Е, тогава искам да знам как точно му правите забележка или си казвате там мнението..
Защото, може би, за изненада на някои има и такива да бродят по улиците ни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт