Дискова херния - 14

• 194 954
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Arabela ми сподели,че е доста обидена и не иска да се обяснява като ученичка.Искаше само да ви сподели и помогне с информация от първа ръка както я помолихте.А вие я обявихте за рекламно лице.Повдигнала е чаршафа и е видяла какво пише на матрака.Много сме лоши,мнителни и недоверчиви.Жената си написа всичко откровено,а вие я нападате.Тя си изрази нейното мнение и впечатление,за първи път ходи на санаториум.Чувала е и чела за всякакви неуредици във форума по други санаториуми.Нека сме по-толерантни един към друг.Тук всеки си споделя болката и какво и как му е повлияло.Никой не е рекламно лице.Права е Ели-фен и я подкрепям напълно.
Ели-фен,в ПРО какви са матраците,удобни ли са? Какви са цените там на свободно? Благодаря!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 21:06 от bubka7

# 451
Bubka7, в ПРО има пакети като свърши програмата с НОИ, дават информация по телефона. Моя мъж беше много зле миналата година и едно от ходенията ни в Павел баня беше по НОИ в ПРО. Аз бях ходила там 2004, 2005 г.(и тогава ми помогнаха много). На мен лично матраците ми бяха неудобни, пружинени и се усещат пружините. Ултразвук не изписват (бил развален), ваните бяха ужасно стари и според мен мръсни, уредите за тока стари. Не искам да коментирам чистотата на басейна и съблекалните с хлебарки. Тъй като нямаше как да прекъснем престоя по НОИ, останахме да спим там но минахме на преглед в Маркони и правихме процедурите там.   
Март месец отидохме директно в Дианамар. Добри процедури и стаи. Лоша храна и необучен персонал...

# 452
Лоша работа! Имах големи очаквания за Дианамар както откъм условия, така и откъм персонал, процедури и храна. Толкова оглеждах. Какво точно не е наред с храната и персонала?

# 453
Arabela ми сподели,че е доста обидена и не иска да се обяснява като ученичка.Искаше само да ви сподели и помогне с информация от първа ръка както я помолихте.А вие я обявихте за рекламно лице.Повдигнала е чаршафа и е видяла какво пише на матрака.Много сме лоши,мнителни и недоверчиви.Жената си написа всичко откровено,а вие я нападате.Тя си изрази нейното мнение и впечатление,за първи път ходи на санаториум.Чувала е и чела за всякакви неуредици във форума по други санаториуми.Нека сме по-толерантни един към друг.Тук всеки си споделя болката и какво и как му е повлияло.Никой не е рекламно лице.Права е Ели-фен и я подкрепям напълно.
Ели-фен,в ПРО какви са матраците,удобни ли са? Какви са цените там на свободно? Благодаря!
bubkab  отговаря  точно  за базата-неудобни  пружинни матраци , малки чаршафи , които се хлъзгаха върху тях /аз ги закачих с безопасни игли  и те се прокъсаха /.Няколко пъти  си взимах прахосмукачката от коридора  , за да  изчистя , отделно  изхабих  бая мокри кърпи  , за да избърша  поне там , където  най-често  се допираме .
 Аз бях  там с платени  услуги /нощувка ,храна и по две процедури на ден / заради  другия човек , който беше по НОИ .При мен  ,като си платил 20 процедури , а ти вземат 4  , се усеща много неприятно . Освен това  сравнявахме  цените на храната  в съседния ресторант и в този  по НОИ - далавери  безмозъчни и нагли , последните  3-4 дни го подкарах на лексотан . Не помня  точно  цените /беше отдавна/ , но бяха сравними с  почивка на море .
 Peace Arabelка , не се впрягай , това  , което даде за клиниката на Гечеви , беше  като впечатлението на моята колежка . Ако имам късмет  догодина  ще го вида лично .

# 454
  • гр. София
ARABELA_73, благодаря за изчерпателната информация. Дано имаш траен ефект от лечението! Колкото хора, толкова и мнения. Да кажа, че съм доволна от Дианамар като база и обслужване. Мисля, че там е по-скъпо отколкото другаде по отношение на нощувки и храна, но иначе е чудесно. Имам забележки към храната. Като за 5-звезден хотел менюто е бедно, липсват чай и фрешове на закуска, но храната е вкусна и гладни не сме оставали. Персоналът е много любезен, особено в мед. център, а вътр. басейн е уникален. Водната гимнастика и кинезитерапията бяха супер. Техниката е нова и модерна, има добра организация и персоналът е млад и много се старае. Вечер има музика наживо във фоайето. На мен лично ми пречеше музиката от съседното заведение до ранни зори, но повечето стаи не гледат към него.

# 455
ARABELA_73, благодаря за изчерпателната информация. Дано имаш траен ефект от лечението! Колкото хора, толкова и мнения. Да кажа, че съм доволна от Дианамар като база и обслужване. Мисля, че там е по-скъпо отколкото другаде по отношение на нощувки и храна, но иначе е чудесно. Имам забележки към храната. Като за 5-звезден хотел менюто е бедно, липсват чай и фрешове на закуска, но храната е вкусна и гладни не сме оставали. Персоналът е много любезен, особено в мед. център, а вътр. басейн е уникален. Водната гимнастика и кинезитерапията бяха супер. Техниката е нова и модерна, има добра организация и персоналът е млад и много се старае. Вечер има музика наживо във фоайето. На мен лично ми пречеше музиката от съседното заведение до ранни зори, но повечето стаи не гледат към него.
Съгласна съм абсолютно за процедурите, басейна и физиотерапевтите.
Но никога не съм била в хотел 5*, където няма козметика, освен сапунче и течен сапун. Март месец храната беше изключително бедна, некачествена и лошо приготвена. За вечеря се принудих да ям три от вечерите пържени картофи, нищо друго не ставаше. Персонала в ресторанта е груб и необучен, един от сервитьорите се развика на възрастна жена, че нещо се бави и не можел да мине.
Вероятно пак ще отидем там следващата пролет, защото предпочитам да направим компромис с тези неща, но да получим адекватно лечение. А и солната стая, после басейн много добре ми действат.

# 456
Хотел Дианамар отговаря на 5 звезди "по български". Докато спа-то и балнеолечението са много добри, храната - приемлива, но със забележки, хотелската част е много зле откъм обслужване и менажиране.
Както и да е, ще преглътнем недостатъците и в името на лечението ще дойдем пак.
Дано управата чете тук и там, пък да решат нещо да променят. Ама надали.....

# 457
Ели-фен,благодаря ти за споделеното! И на всички,които споделиха своите впечатления от балнеохотелите и санаториумите в Павел баня! За Милениум някой има ли информация? Може би хотелите Севтополис и Маркони са най-добри,но и скъпи естествено? Благодаря Ви!

# 458
Ели-фен,благодаря ти за споделеното! И на всички,които споделиха своите впечатления от балнеохотелите и санаториумите в Павел баня! За Милениум някой има ли информация? Може би хотелите Севтополис и Маркони са най-добри,но и скъпи естествено? Благодаря Ви!
Иди в темата за Павел баня, там писах за Милениум.Ако е основно за лечение, процедурите се изпълняват прекрасно. Водата в басейна е много чиста.
Относно цени - най-скъпо е в Севтополис, почти същите цени в Дианамар. В Маркони е 58 лв.(или 56 не помня точно) нощувката BB в дв. стая. Отделно се заплащат преглед, басейн и процедури. Много е добър за зимния период, защото е топло навсякъде и разстоянията вътре са малки. От трите хотела, само в него външни лица могат да ползват басейн, без СПА и е доста пренаселено.
Това са личните ми впечатления, от сайтовете могат да се видят актуалните цени и снимки.
Хубав ден на всички!

# 459
А за Маркони да попитам, понеже го видях сега - къде се хранят настанените там? Защото ако е в ресторант Маркони, това си е едно триста метра излизане навън, тоест не е в сградата на хотела и за зимен период би било проблем ако до този момент си правил процедури и ти е влажна косата например.

# 460
  • София
Скоро се върнах от Павел баня и аз. Бях в ПРО. Прилични стаи с тераси - чистеха всеки ден, на 3 дена сменят чаршафи и кърпи. Матраци - гадни, с пружини. Ден не съм загубила - имаше си всякакви процедури от първия ми ден /събота/. Храна - ОК /има и вегетарианско меню - може да си смениш яденето, ако не ти харесва с него/. Ваните не ми направи впечатление да са стари, за разлика от физиотерапията. Основният минус за мен - препълненият комплекс и басейн. Основният плюс - цената. За съжаление не почувствах супер подобрение /там си бях добре, но и времето беше топло, а сега съм жалка картинка/. Иначе ходихме на басейни и СПА в съседните хотели - в Маркони е 8 лв (малък и пълен басейн), в Дианамар и Севтополис е по 20, като за мен в Севтополис беше най-добре.

# 461
А за Маркони да попитам, понеже го видях сега - къде се хранят настанените там? Защото ако е в ресторант Маркони, това си е едно триста метра излизане навън, тоест не е в сградата на хотела и за зимен период би било проблем ако до този момент си правил процедури и ти е влажна косата например.
Като влезеш в хотела, в ляво е ресторанта. Той е мъничък, но топъл и уютен. Има обедно меню, като цените са такива, че с 10-15 лв.обядвахме двамата със супи, основно и една салата. В Маркони съм ходила 6-7 пъти и предпочитахме обяда да е в хотела, точно за да не ни духне навън Simple Smile За вечеря няма готово готвено, поръчва се от менюто, като някои от ястията ги носят от ресторант Маркони(например скарата и пиците)

# 462
MRM, извинявай колко градуса е басейна в Севтополис сега? И топло ли е около него? Аз съм била само веднъж там, преди години и ми беше някак хладно. Но може и да е било заради студените коридори..
То ефекта идва малко-по късно. Скоро ще си по добре!!!

# 463
  • София
Водата е около 34 градуса /колкото и в ПРО/, около басейна беше доста топло.
Ако някой знае в София басейн с подобна температура, моля да ми каже. Опитах се да ходя на рехабилитационна гимнастика в Принцес, като пишеше, че водата е 29 градуса, но на мен ми беше студена и после пак ми се скова гърба Sad

# 464
Водата е около 34 градуса /колкото и в ПРО/, около басейна беше доста топло.
Ако някой знае в София басейн с подобна температура, моля да ми каже. Опитах се да ходя на рехабилитационна гимнастика в Принцес, като пишеше, че водата е 29 градуса, но на мен ми беше студена и после пак ми се скова гърба Sad
Най-топлия, където съм била в София е World class в Ман. Ливади. Виж сайта. Мисля, че е около 33 градуса + 36-37 градуса малък с хидромасажи.

Общи условия

Активация на акаунт