Дискова херния - 14

• 199 336
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Аз му разгледах сайта, обаче не видях никъде цени.
П.П. Като знам колко мин.извора има само в София и как тази ценна вода се излива неупотребена направо ме хваща яд.

# 466
  • София
Благодаря, задължително ще го пробвам.
И мен ме е яд - така добре се чувствах на водната гимнастика в Павел баня и затова много се зарадвах на специалната рехабилитационна гимнастика в Принцес... Ако беше две идеи по-топло, щеше да е супер...

# 467
Виждам в пакетните цени за лечение на ДианаМар, че сутрин и вечер храната е на блок маса. На обяд ако е малък ресторанта, има ли къде да се съберат всички гости за да се нахранят? Адски мразя гъч и чакане за храна.

# 468
  • гр. София
В Маркони е малък ресторанта. В Дианамар е достатъчно голям и нямаше лудница. На обяд работи малкия ресторант, който стоеше пуст, защото беше доста скъпо, а беше лятно времето и имахме доста варианти навън.

# 469
Виждам в пакетните цени за лечение на ДианаМар, че сутрин и вечер храната е на блок маса. На обяд ако е малък ресторанта, има ли къде да се съберат всички гости за да се нахранят? Адски мразя гъч и чакане за храна.
Точно до Диана мар има доста ресторанти, няма опасност да не може да се нахрани някой спокойно.

# 470
От тоя дискус ли е или от физиотерапията не знам, но никога не ми слизало по краката, сега зад коляното сгънката има смущения...някой път минава като ток и то съвпадна с физиотерапията 24-ти и дискуса 26-ти. Нищо не съм правил пазя си се. 4-5 дена вече така периодично през деня. Дано са реакции от дискуса, че не знам вече.. Като запее коса не ми ли е минало съществено заминавам под ножа...

# 471
От тоя дискус ли е или от физиотерапията не знам, но никога не ми слизало по краката, сега зад коляното сгънката има смущения...някой път минава като ток и то съвпадна с физиотерапията 24-ти и дискуса 26-ти. Нищо не съм правил пазя си се. 4-5 дена вече така периодично през деня. Дано са реакции от дискуса, че не знам вече.. Като запее коса не ми ли е минало съществено заминавам под ножа...
Няколко  "дискоманиаци" Laughing  споделиха ,че  са получили  в началото на поставяне на Дискуса  остра реакция , която после е преминала и е дошло   голямото и чакано  облекчение  Peace .
Аз днес  приключих с първите 10 , започнах ги  без криза  и не получих такава реакция . Дано само да има ефект  Praynig След месец започвам  обикалянето  и търсенето   кой да ми  набоде  следващите 10 .Изчезнали са кабинетите -манипулационни , при  личната  винаги има  по 10-15 души на опашка  и е много неприятно . Сама не мога да се извъртя  и да се  бодна , освен ако не започна  да си ги слагам отпред в бедрото .
Пих два месеца  хондросейф /2 пъти х 1 т./ и хомеопатичните  Зил-Т по рецептата на  лекаря от  Павел баня и сега чакам  да се  закваси  нещо  Praynig , ще вида как ще изкарам  зимата  newsm78 .
http://www.img-share.eu/f/images/306/receptay7p28uW.bmp

# 472
Здравейте, група! Какво мислите по въпроса съчетание на акупунктура с балнеолечение? Трябва ли да мине време между двете?
Аз ще ходя на Павел баня, а междувременно си записах и часове при един специалист по акупунктура, който ще идва за месец в града ни? Ще си натоваря ли по този начин организма, как мислите? Аз съм с ежедневни търпящи се болки.

# 473
Дано е така, но и аз проста глава 4 инжекции всеки ден по една...ама мисля 10-те една след друга Grinning Все пак не е химия, а исках бързо облекчение. Някой кнезетерапевт така ги биел всеки ден.

# 474
 Пак ще споделя, че Дискус може да се слага и подкожно. Между другото в бедрото боли доста повечко.
Аз си ги слагам сама с малка подкожна игла  в областта на корема. В листовката го дават подкожно да се бодва на две места едната ампула, обаче понякога си признавам, че спестявах едното бодване.

# 475
...Аз си ги слагам сама с малка подкожна игла  в областта на корема...
smile3518 Звучи ми  страшно , на друг човек  мога  да сложа  лека инжекцийка - ваксина , но  на себе си ....

# 476
 Някой ползвал ли е инжекциите Дискус композитум за ветеринарна употреба с многото съставки?

# 477
Нели, внимавай със слагането в корема. Баща ми така си би сам някакви инжекции за кръста и тъй като не можел да се извърти добре за хълбока, ги бил към корема. Направи инфекция и пи два антибиотика. Иначе преди си е бил сам продължително време противоалергени в ръката и имаше някакъв опит със слагането на инжекции.

# 478
Ох, внимавам. Шеста опаковка слагам вече. Уж добих рутина.  Hug

# 479
Ох, внимавам. Шеста опаковка слагам вече. Уж добих рутина.  Hug
От колко време ги слагаш тези инжекции, че 6-та опаковка вече ползваш? Явно имаш добър ефект от тях. Колебая се дали да си ги поръчам, затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт