Дискова херния - 14

• 194 798
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Tamanu, за какво взимаш Налтрексон? И какво точно има в Сириус Д, знаеш ли?

# 631
+1 за Сириус Д. Взимам го от 20 дни, преди години ми помогна доста за колит, свързан с автоимунно заболяване. Относно цената - висока е и за мен, затова сме се събрали няколко души и поръчваме количества на едро. Така излиза по-малко солено. Ефектът върху кожата също си заслужава - става като след процедури с филъри Grinning Съчетавам с Боуен терапия и ниска доза Налтрексон. Спрях НПВС, сега чакам и хрущялите ми да се регенерират Grinning
Иначе, Дискусът в крайна сметка много ми влоши състоянието и последствията ги борих дълго. В клиниката на Царско село правих Гуна и лазер, при мен резултатът беше повече от добър за жестоко възпален седалищен нерв, който 6 м. ме беше сковал до невъзможност да се движа.
Tamanu, всъщност винаги съм се чудила след физиотерапията в Царско село кое ми помогна -гуната или лазера....
За колената бях смела, но за кръста ме е страх от лазер, изключително мощни са им....

# 632
+1 за Сириус Д. Взимам го от 20 дни, преди години ми помогна доста за колит, свързан с автоимунно заболяване. Относно цената - висока е и за мен, затова сме се събрали няколко души и поръчваме количества на едро.
Каква е цената на Сириус Д? Влязох в сайта им, но никъде не видях да пише  Thinking

# 633
bubkab,
и аз се чудя до днес кое проработи при мен - гуната или лазерът Simple Smile Правих ги едновременно при д-р Силвия Паскалева. Процедурите бяха общо 20 - 10 гуна и 10 лазер. Правиха ми ги на кръста и по протежението на целия засегнат крак. Ефектът не беше моментален, действат с натрупване. При мен окончателното подобрение дойде месец след приключване на терапията. Изправих се, а бях човек, на който след 20 м. ходене кракът му отказваше тотално и прогнозата беше бастун. Единственият минус на комбинацията гуна+лазер е високата, поне за мен, цена. Но като си спомня колко пари пръснах преди това, съжалявам, че не съм знаела по-рано.

# 634
Tamanu, за какво взимаш Налтрексон? И какво точно има в Сириус Д, знаеш ли?
wildBee,
взимам налтрексон заради ревматоиден артрит. Във форума има две теми за лечението с ниски дози налтрексон, на мен ми бяха много полезни Simple Smile А в Мрежата можеш да откриеш още много инфо за всички групи заболявания, при които помага.
Какво има в Сириус Д вероятно знае само неговият създател Grinning Иначе, ето какво пише на етикета, цитирам: "Съставки: натурални водоразтворими белтъчини от животински произход, канела, куркума." Цената на официалния сайт на производителя е 36 лв/ бурканче за класическия вариант на добавката.

# 635
  • София
За Сириус Д и аз много се чудих, изчетох доста мнения по форумите, преобладава скептицизма. Иначе в сайтовете на дистрибуторите само суперлативи. Едно бурканче стига за 5 дни, за мин. 3 мес. са към 700-800 лв., а честно казано ефекта е под въпрос. Не че не съм дала 800 х N до момента, но някак си с тези конспиративни съставки ... по скоро ме спират, отколкото мотивират.

# 636
Аз ако имам подобрение, ще пиша непременно. Засега не е нещо осезаемо, но пък няма и месец откакто го взимам. Аз пък обратното - намерих доста положителни мнения и то за полезни ефекти върху целия организъм.

# 637
bubkab,
и аз се чудя до днес кое проработи при мен - гуната или лазерът Simple Smile Правих ги едновременно при д-р Силвия Паскалева. Процедурите бяха общо 20 - 10 гуна и 10 лазер. Правиха ми ги на кръста и по протежението на целия засегнат крак. Ефектът не беше моментален, действат с натрупване. При мен окончателното подобрение дойде месец след приключване на терапията. Изправих се, а бях човек, на който след 20 м. ходене кракът му отказваше тотално и прогнозата беше бастун. Единственият минус на комбинацията гуна+лазер е високата, поне за мен, цена. Но като си спомня колко пари пръснах преди това, съжалявам, че не съм знаела по-рано.

Силвия Паскалева ми препоръча и да се изследвам за непоносимост към храни, за да не се провокира възпаление. Направих го в Холитимед и една година много стриктно спазвах ограничения (не ядох пилешко, сьомга, зеле, карфиол и др.които излязоха), правих гимнастика. И като се почувствах добре, за съжаление пак се върнах към обездвижване и всеядство....

# 638
....Иначе, Дискусът в крайна сметка много ми влоши състоянието и последствията ги борих дълго. В клиниката на Царско село правих Гуна и лазер, при мен резултатът беше повече от добър за жестоко възпален седалищен нерв, който 6 м. ме беше сковал до невъзможност да се движа.
В какво се  изразява  влошаването ? До сега само  положителни отзиви  съм  виждала тук .

# 639
....Иначе, Дискусът в крайна сметка много ми влоши състоянието и последствията ги борих дълго. В клиниката на Царско село правих Гуна и лазер, при мен резултатът беше повече от добър за жестоко възпален седалищен нерв, който 6 м. ме беше сковал до невъзможност да се движа.
В какво се  изразява  влошаването ? До сега само  положителни отзиви  съм  виждала тук .
Дискусът ми обостри болките в междупрешленните и периферните стави. Отдавам го на него, защото не съм го комбинирала с друго лечение. След първите няколко инжекции бях ок, но след последната от болки си загубих и съня. А бях в ремисия на артрита от есента на миналата година. И тъй като за кортикостероиди не искам и да чувам, почнах с изброените терапии и добавки  Simple Smile

# 640
# 641
  • София
..........................

Ако трябва да дам 350- 400 лв за нЕкакви процедури, миии не!
За толкоз пари знаете ли колко пача ще изям  ooooh!  обожавам я- и студена и топла.
Ами има нещо такова,  Simple Smile а и отговорите които получих не са от най-обнадеждаващите за тези пари.
Тук нали си ни е тема за споделяне и търсене на отговори, та , Марето т.е. аз, тези дни развъртя телефоните за да провери как стоят нещата.
Свързах се с три-четирима доставчици на тези добавки, мои приятели са, които ги внасят. Специално тази Гуна най-вече се  прилага при спортисти и най-вече за стави, колена, рамена и др. Направо ги слагат с инжекции и има огромен резултат.... мда. С физиотерапия чрез уред през кожата направо си е съмнително с резултата който се очаква.  Поне за мен тази информация ми е достатъчна. Предложиха ми Bongen/Бонген - Испания. Пак е хранителна добавка, отново е на ампули, но се взима перорално. Ефект - 3 до 6 месеца. Отзиви - добри. Всичко това съчетах и с мнението на доктор, разбира се , и той го потвърди. Купих ги - 1 опаковка - 20 лв. Като цена, нищо работа пред това което ми се предлагаше.  Като цена - варира от 26 лв. до 35 лв. зависимост от коя аптека се купуват. При мен цената е по-ниска защото ги взех директно от доставчик, той поне е и фармацевт та мога да се доверя.
ето ги: http://apteka.framar.bg/30047680/%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D0%B5% … 0-%D0%BC%D0%BB-10
Освен това ми се препоръча, а аз веднага го и закупих и Urimil/Уримил - Испания, вместо Милгамата - нов и надежден препарат и още по-добър.... не знам, ще глътна и него
http://apteka.framar.bg/30056246/%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8% … 83%D0%BB%D0%B8-30
Ами, това е.
Минах и през лекарски преглед отново и изобщо като вляза в тази болница Токуда от раз се разтоварвам поне с 60 лв,   от първата ми крачка, за втората няма да говорим...според тях, докторите съм много сполучлив случай, без болки, подвижност достатъчна, т.е. механична...?? ама защо не ми е така кръста както си ми беше, силен, здрав, прав, корав, а при стоене по-дълго се изморявам, рано ми било, та три месеца минаха от тази операция вече.... мда.

# 642
Марчева, бързаш наистина Simple Smile Знам, че си нетърпелива, но няма как място, което е страдало толкова дълго време да стане ново от раз. Знаеш, механиката на гръбнака е сложна работа - кокали, мускули, нерви, които са били тормозени. Още повече, че сега е човъркано хирургически. Ще придърпва, ще опъва, ще го чувстваш кекаво, ще понаболява, като претовариш... Нормално е. Спри да се фокусираш във всяко усещане, пази се, прави си упражненията и си карай живота. И, без да искам да те разочаровам, никога няма да го почувстваш като ново... Винаги ще си е слабо място, което има нужда от пазене и внимание. Аз, когато презоря, веднага ми дава сигнал оперираното. Изобщо няма нищо общо с преди операцията, но примерно ако работя в градината и прекаля, веднага ме придръпва и то не кръста точно, ами по нерва. И си знам, че това е сигнал, че съм прекалила. Ако спра да си правя упражненията също, или ако се кача на високи токчета (пуста женска суета). Не се чувствам непълноценна по никой начин, но си и знам, че това ми е слабо място и не мога да се отнасям с безхаберие към него. Пазя си го и така. В същност е така при всички хора, които са преживели някаква физическа травма и операция (на глезен, ръка, коляно). Здрави са, но си пазят слабите места. Та така...

# 643
Алечка, страхотен пост. bouquet

# 644
Марчева, потвърждавам думите ти за инжекционната Гуна. Hug На мен така ми я слагаха, вярно, в кръста бая боли, ама какво ли не сме изтърпели... Относно добавките, които показваш - съставът им звучи доста добре. Докато "въртях" подобни добавки една година, се чувствах почти прекрасно. Спрях ги, и пак се почнаха болките. Sad И една вметка за витамините от групата В - внимателно с тях, особено при прекарани онко заболявания. Стимулират растежа на всички клетки - и добрите, но и лошите. При мен Милгамата доведе до сериозно задържане на течности, та след 3 м. нон стоп пиене, я отрязах окончателно.

Общи условия

Активация на акаунт