Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 629
  • 831
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
 Аз съм с такава само,че от Али и преди година беше 9$  Laughing. Не,че съм много редовна в ползването и де,но когато го правя си върши работата. Пече всичко,което имам CND,OPI,блускай.

# 181
  • на морето
Точно от една година я имам и ми вършеше чудесна работа,но се развали преди една седмица. Ползвахме я редовно с дъщеря ми-аз на 2 седмици, тя-на 3 . Peace

# 182
Момичета някоя от вас запозноата ли е с дипинг системите ? Ако е удобно бихте ли обяснили как се работи ?

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 22:47 от silvushka

# 183
Здравейте,
Моля ви за малко помощ. Искам да си купя лед лампа, както и база, цветен гел лак и топ, за да си правя сама ноктите. Моля ви да ми препоръчате лед лампа и марка лакове, както и сайт от където вие си поръчвате. Ще съм ви много благодарна ☺☺☺

# 184
Здравейте, искам да попитам защо след като сложа фолио върху гел лак и го покрия два пъти с топ гел лак ми държи три дни и започва да се бели. Използвам топ лак на CND
Благодаря предварително Simple Smile

# 185
Здравейте,
Моля ви за малко помощ. Искам да си купя лед лампа, както и база, цветен гел лак и топ, за да си правя сама ноктите. Моля ви да ми препоръчате лед лампа и марка лакове, както и сайт от където вие си поръчвате. Ще съм ви много благодарна ☺☺☺
От Bluesky. Може да си вземеш професионални неща,с които работят салоните. http://www.nail-bg.com

# 186
Момичета, може ли мнение за базата на Clarissa?

# 187
Страхотна е!

Здравейте,
От Bluesky. Може да си вземеш професионални неща,с които работят салоните. http://www.nail-bg.com

Ама китайски! Нито базата им се сваля лесно, топа им след 10-тия ден е пожълтял... Единственото, с което впечатляват хората е с огромното разнообразие от цветове. Нито една професионална марка (без Блускай - за мен не са професионална марка) няма толкова много цветове - просто на професионалните марки нещата им са по-качествени и насочени към здравето. С доста маникюристки в чужбина поддържам връзка и всички са изненадани като им кажа, че в България Блускай е най-продаваната и възхвалявана марка и то в европейска държава. Жалка работа сме и това е.
Имам дори приятели маникюристи китайци - дори те ползват продукти на IBD, cuccio... а за по-евтини варианти предпочитат японските.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 21:40 от didkapan

# 188
Страхотна е!

Здравейте,

Ама китайски! Нито базата им се сваля лесно, топа им след 10-тия ден е пожълтял... Единственото, с което впечатляват хората е с огромното разнообразие от цветове. Нито една професионална марка (без Блускай - за мен не са професионална марка) няма толкова много цветове - просто на професионалните марки нещата им са по-качествени и насочени към здравето. С доста маникюристки в чужбина поддържам връзка и всички са изненадани като им кажа, че в България Блускай е най-продаваната и възхвалявана марка и то в европейска държава. Жалка работа сме и това е.
Имам дори приятели маникюристи китайци - дори те ползват продукти на IBD, cuccio... а за по-евтини варианти предпочитат японските.
Блускай е много професионална марка,с която аз,половин България и по цял свят работят. От доста време е английско производство. Неадекватни постове от страна на някои дистрибутори на техни конкурентни марки обиждат мен и много други хора,които ги използваме професионално и имаме хиляди доволни клиенти. Скоро не ти бях виждала злобните писания Диди. Явно много ги мразиш,нещо лошо са ти направили хората Simple Smile  Още ти седят постовете дето продаваше някакви китайски боклуци тука. Не само че си смешна,ами направо прекаляваш.

# 189
Скрит текст:
Страхотна е!

Здравейте,

Блускай е много професионална марка,с която аз,половин България и по цял свят работят. От доста време е английско производство. Неадекватни постове от страна на някои дистрибутори на техни конкурентни марки обиждат мен и много други хора,които ги използваме професионално и имаме хиляди доволни клиенти. Скоро не ти бях виждала злобните писания Диди. Явно много ги мразиш,нещо лошо са ти направили хората Simple Smile  Още ти седят постовете дето продаваше някакви китайски боклуци тука. Не само че си смешна,ами направо прекаляваш.
Мила, не знам с кого ме бъркаш и за какво говориш. Имам доста марки и обичам да експериментирам. И моля те припомни ми какви китайски боклуци съм продавала, че нещо не си спомням да съм продавала. Това, че споделих един сайт и потитах, защо доста от сайтовете, които предлагат гел лакове не са поставени в първия пост не мисля, че ме прави дистрибутор. Та на коя марка съм дистрибутор - на Клариса, или на GEL.IT, или на RCM... И ако бях едва ли щях да се занимавам с някаква си темичка в бг мама. А за Блускай ще си говоря колкото искам, защото вече познавам 5 момичета с алергия, като на едното е в толкова тежка форма, че пръстите й изглеждат деформирани. Така, че това което говоря не е без основание и няма да спра да го повтарям. И предвид злобните ти думи, се надявам да не хванеш и ти алергия, защото гледката не е приятна. А предвид производството в Англия... там просто е централния склад за Европа.

# 190
Мале Антоанета,много на сериозно си взела нещата  Laughing Това е някакъв форум,дето всякакви пишат и никой не чете. То хората от личен опит сами си знаят кое е добро и могат да отделят глупостите от истината. Аз дори нямаше да отговоря на тия простотии

# 191
Ох, пак забравих, че другото име на темата е "Блускай" и само хора, които харесват марката трябва да пишат.

# 192
Не,просто всички харесват Bluesky и са доволни от него,включително и аз. От 4 години се лакирам основно с техни продукти и ноктите ми изглеждат прекрасно. Грозно е като разни неуспели дистрибутори с пяна на устата се опитват да ни лъжат,щото няма какво друго да правят

# 193
Не,просто всички харесват Bluesky и са доволни от него,включително и аз. От 4 години се лакирам основно с техни продукти и ноктите ми изглеждат прекрасно. Грозно е като разни неуспели дистрибутори с пяна на устата се опитват да ни лъжат,щото няма какво друго да правят

Ехее не стига, че ме направихте дистрибутор, ами за 3 коментара и вече съм неуспял дистрибутор. А дори не знам на какво, о извинете беше на "китайски боклуци". Но щом се интересувате от автобиографията ми -  споко, имам си работа където ходя от 8 до 17 часа. Плащат ми редовно и съм доволна. Събота и неделя си почивам, както и на всички официални празници. Длъжността ми е "организатор производствено планиране и координация", работя със SAP - само в големите компании работят с тази програма, т.е. нито се занимавам, нито имам време да се занимавам с дистрибуторство. А вие се надъхвайте по кифленски колкото си искате.

# 194
Сап в наше село е на лопатата дръжката,разбрахме с какво се занимаваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт