Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 644
  • 831
  •   1
Отговори
# 195
  • Down south
Ох, пак забравих, че другото име на темата е "Блускай" и само хора, които харесват марката трябва да пишат.
Ето различно мнение, на предните страници съм писала, че от 2.5 години съм върл привърженик на Gelish, тук-там ползвах и LeChat, за  Bluesky само четях, но не съм и помисляла да го пробвам.
Приятелка ме агитира от известно време, подари ми база и топ. Доволна съм, комбинирах го с наличните цветове на Gelish и LeChat, цялото нещо се сваля по-лесно, отколкото Gelish и ми се струва по-трайно.
Поръчах и няколко цвята на Bluesky, оплакването ми е, че цветовете са различни от показаната палитра, за това комбинирам базата и топа с цветове, които имам и харесвам.
 Комбинацията е сполучлива.

# 196
Сап в наше село е на лопатата дръжката,разбрахме с какво се занимаваш Simple Smile
Знаеш ли, има една мъдра мисъл - "По-добре да мълчиш и другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненият". В момента расея всички съмнения за себе си. Няма какво да кажа повече.
Апропо, в последно време съм голяма фенка на NDED - продуктите им са страхотни.
И наистина ми стана интересно на какво съм дистрибутор, поне да се свържа с хората и да ме почерпят поне. Напишете ми го на лично съобщение ако не искате да ги рекламираме тук.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 10:08 от didkapan

# 197
 newsm78 Съвсем се е осрала темата.Това е тема за съвети и взаимопомощ,а не дилърите да плюят срещу конкурентите си. Изказването на клеветнически мнения за продукти и злобно отношение не са желателни и е време админите да вземат отношение. Особено че на "дамата" с мръсната уста не и е за първи път да напада конкретна марка и да клевети конкретни продукти с користна цел

# 198
  • Down south
Такава е моята, но не от този продавач.
Не, не киснеш, от там пестиш много време. ВКЛючваш пилата и изпилваш стария гел. Сменяш накрайника да оправиш кожичките и слагаш новия гел лак.  Peace
https://www.aliexpress.com/item/Electric-Professional-Nail-Drill … b4fd-f3472124170e
Тези неща, пилата и накрайника,  поръчах, дойдоха, миналата седмица заминах за България и съм ги забравила. Днес се сетих и ги извадих.
Запилих лака, накиснах в тези контейнерчета

обикновено отнема около 40 мин. Държах 10 мин. след това с въпросната пила ми отне около още 5 минути, за да сваля всичко.
Чудо!!!

Благодаря много!

# 199
  • Бургас
Копирам си въпросът от лаковата тема
Момичета ,абсолютно "боса" съм в лакирането,нищичко не разбирам.На 11 ти ще има намаления в Алиекспрес и ми се иска да си закупя всичко необходимо  за направа на гел лак в домашни условия.Харесала съм си Блускай,Моля да ми изредите освен лапма,обезмаслител и лак разбира се, от какво друго ще имам нужда,ако е удобно и линк   bouquet
И още един въпрос:Моята плочка е адски мазна,някои лакове ми се обелват още на същия ден,други ми държат макс 2 седмици.Бих била благодарна да ме насочите към марка подходяща за мен   Praynig  "

# 200
  • На плажа
Тези от алиекспрес няма да ти вършат работа.Трябва ти силен и качествен продукт,при положение ,че имаш мазни нокти.А и това "намаление" не е никакво намаление,предварително са завишени цените,според мен   Peace

# 201
Имам въпрос към вас:
Преди месец някъде изкарах курс по маникюр и искам да започна работа като маникюрист, но едновременно с това уча и в университет. Та въпроса ми е - кое е по-доброто решение? Да си купя всички необходими продукти за един маникюр и да ходя по домовете или сама да си отворя някакво ателие/студио.. или да започна работа в салон докато натрупам някакъв опит?  Rolling Eyes, но в салоните често не се съобразяват с това дали учиш или не..за съжаление.

За вкъщи да правя гел лакове съм си взела на марката Gelish. Много съм доволна от нея. : )

# 202
Копирам си въпросът от лаковата тема
Момичета ,абсолютно "боса" съм в лакирането,нищичко не разбирам.На 11 ти ще има намаления в Алиекспрес и ми се иска да си закупя всичко необходимо  за направа на гел лак в домашни условия.Харесала съм си Блускай,Моля да ми изредите освен лапма,обезмаслител и лак разбира се, от какво друго ще имам нужда,ако е удобно и линк   bouquet
И още един въпрос:Моята плочка е адски мазна,някои лакове ми се обелват още на същия ден,други ми държат макс 2 седмици.Бих била благодарна да ме насочите към марка подходяща за мен   Praynig  "

Здравей  Rolling Eyes Защо точно от аллахакбар.ком ще пазаруваш? Блу Скай се продават на сносни цени и в България и поне имаш гаранция за оригиналност и качество от официален дистрибутор. Ако желаеш ми пиши на ЛС и ще ти пусна снимка с комплект който си купих по няколко нещица от 2-3 сайта.
Излезе ми около 140 лв всичко, като нямах абсолютно нищо от нужните неща преди да се реша да си правя гел-лак сама.  Crazy

# 203
На мен по-скоро ми е интересно защо след като в тази тема /поредицата, имам предвид/ има оплаквания от проблем с ноктите само от Блускай, но не съм срещала някой с алергия от китайски лакове /разни знайни и незнайни марки, защото явно и Блускай е китайски/, продължава нескончаемото обяснение колко са опасни и кофти китайските.

Сигурно има и такива, но някак ми се губи идеята. И все повече си мисля, че май наистина за дистрибуторски някакви игрички става дума.

# 204
Цитат
Здравей  Rolling Eyes Защо точно от аллахакбар.ком ще пазаруваш? Блу Скай се продават на сносни цени и в България и поне имаш гаранция за оригиналност и качество от официален дистрибутор. Ако желаеш ми пиши на ЛС и ще ти пусна снимка с комплект който си купих по няколко нещица от 2-3 сайта.
Излезе ми около 140 лв всичко, като нямах абсолютно нищо от нужните неща преди да се реша да си правя гел-лак сама.  Crazy

Bluesky имат силна киселинност, която унищожава нокътната плочка.

# 205
За мазни нокти търси киселинен обезмаслител. Аз съм с китайски лакове, но база и топ Коди, каучукови, мн съм доволна. Прочети първа страница какво ти е нужно.

# 206
Аз от Блускай единствено мрънкам, че много трудно се свалят и не всички цветове са им еднакво покривни. Иначе май не съм имала проблеми.

# 207
  • Down south
Ако мислиш, че Bluesky трудно се  сваля, опитай Gelish, тогава първият ще ти се стори мнооого лесен за сваляне.

# 208
Опитвала съм го Mr. Green Предпочитам Блускай между двата - за мен лично няма разлика, освен в цената.

# 209
  • Down south
Аз за себе си намерих златната среда. Като цяло цветовете на Gelish ми харесват повече, сега ги комбинирам с база и топ на Bluesky, цялото нещо се сваля бързо и лесно  Peace
При нас  Gelish са два-три пъти по-евтини от Bluesky.

Общи условия

Активация на акаунт