Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 681
  • 831
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, моля ви за помощ. Искам да закупя уреда за сваляне на гел лак steam on, дайте мнение за него. Някъде четох, че бил по-вреден от стандартния начин за сваляне на гел лак с фолио. Аз обаче имам проблем със свалянето по-стандартния начин...Не знам на какво се дължи, използвам база и топ Bluesky и когато използвам цветове на същата марка пада бързо, но имам и цветове на Canni (Бюджета ми е оскъден и заради това ги купувам, знам, че не са хубава марка, но...) и когато сложа от тези цветове трябва да накисвам повече време и пада само цвета и топа а базата си стои, държа около 10-15 мин., защото ако държа повече ноктите започват да се свиват, на какво може да се дължи това? Използвам ацетона от джъмбо, на който пише, че е точно за това, използвала съм и други лакочистители с повече ацетон и пак така.  ooooh!

П.с. Нагрубявам горния слой на нокътя преди да сложа фолиото.

За домашна употреба за какво ти е машина? Поне 100лв ще се изръсиш за нея ако е втора употреба.

Ами не е за домашна употреба и точно съм я намерила за 100 лв. и много и се чудя за това ви питам да дадете мнение.

# 226
Момичета, моля ви за помощ. Искам да закупя уреда за сваляне на гел лак steam on, дайте мнение за него. Някъде четох, че бил по-вреден от стандартния начин за сваляне на гел лак с фолио. Аз обаче имам проблем със свалянето по-стандартния начин...Не знам на какво се дължи, използвам база и топ Bluesky и когато използвам цветове на същата марка пада бързо, но имам и цветове на Canni (Бюджета ми е оскъден и заради това ги купувам, знам, че не са хубава марка, но...) и когато сложа от тези цветове трябва да накисвам повече време и пада само цвета и топа а базата си стои, държа около 10-15 мин., защото ако държа повече ноктите започват да се свиват, на какво може да се дължи това? Използвам ацетона от джъмбо, на който пише, че е точно за това, използвала съм и други лакочистители с повече ацетон и пак така.  ooooh!

Бях си го закупила този, така прехвален уред. Не бях доволна и го продадох, разлика няма дали с него ще сваляш или с фолио, дори става и по бавно защото е за едната ръка само. Може би трябва да се използват тяхната марка лакове, за да има ефекта от клипчетата.  Според мен не си заслужава парите...
П.с. Нагрубявам горния слой на нокътя преди да сложа фолиото.

За домашна употреба за какво ти е машина? Поне 100лв ще се изръсиш за нея ако е втора употреба.

Ами не е за домашна употреба и точно съм я намерила за 100 лв. и много и се чудя за това ви питам да дадете мнение.

# 227
Ел пила и керамична фреза и за 5 мин няма и помен от гел лака. Сваля идеално и каучуковата ми база...

# 228
Ел пила и керамична фреза и за 5 мин няма и помен от гел лака. Сваля идеално и каучуковата ми база...

И аз имам, но не ми се иска да пиля, гледах много клипчета на уреда и много ме впечатли, ама пък само на клипове не може да се вярва.

# 229
Аз се справям чудесно с лакочистителя с ацетон на Лили. Сваля шилака за няма и 10 минути. Нищо не търкам. Само тампони и фолио. След като прочетох за макар и незначителната вреда от UV лампата, започнах да се мажа с гел на Юсерин 50 фактор преди печене. Е, плочката старателно минавам със спирт.

# 230
Здравейте ,момичета. Много импулсивно си закупих начален комплект за гел лак / лампа за изпичане,база ,топ и два лака ,пили,препарат за махане и други нещица ,които не знам още как да ползвам /, с идеята ,че не е голяма философия и ще се правя сама в къщи.Преди това гледах клипчета в нета, да ама не - нищо не стана нито базата изсъхна ,нито лака ,топ лака не сложих защото всичко лепнеше явно неизпечено,да спомена ,че стоях под лампата сигурно 10мин.
Та ,въпроса ми е кое не е наред - лаковете ли които са в срок на годност или лампата?Да ги хвърлям ли Rolling Eyes.
Лампата е Nail uv lamp 906-new 9W,лаковете към нея база и топ на Elile99,а лака Bling gel

# 231
Лампата е много слаба,но съм се пекла с такава лампа и ми свърши работа. Печеше 4 минути на пласт.  Лаковете би трябвало да се изпичат,ако не могат,значи има проблем. Гела също.
И на финал най важното: Гел лаковете лепнат,защото имат лепкав слой,който остава след изпичането лепнещ и служи за свързване на пластовете база-цвят-топ лак. Нормално е да ти лепне всичко. Трябва да лепне,но да не цапа цветно. След като нанесеш и топ лака и го изпечеш,вземи памук със спирт и изтрий лепкавия слой. Сигурна съм че това е проблема и успех

# 232
tara1991, благодаря ти утре пак ще пробвам,много лепнеше ,но без цвят наистина, Blushа аз си мислех ,че не е изпечен.Защо ли не ми е направило впечатление при маникюристката,отстрани всичко изглежда елементарно ,но си има тънкости.
Още един въпрос ,смятам да си купя лакове ,всички видове ли ще се изпекат на тази лампа?

# 233
Моята е също толкова вата и пека по 3 мин, и около 12 мин на ръка ми стигат. Само основата и топа са ми нови, цветните лакове са с изтекъл отдавна срок и въпреки това се изпичат чудесно. По-скоро марката не е читава.

# 234
Здравейте, в Четвъртък в Лидъл ще има УВ лампа 36 вата Санитас за 45 лева и мисля да си взема. Дали е добро като цена и качество?
За лакове пък съвсем не знам какви да купя, ще чета и ако не е нахално ще питам  Simple Smile

# 235
Аз преди няколко дни си взех база и топ за 25 лв, но не съм сигурна, че са оригинални. Малко пари ми се струват... Както и да е, свършиха ми идеална работа, ще видим резултата след две седмици. Ако не падне лака, значи си струва. Цветовете са ми с отдавна изтекъл срок на годност, но не са сгъстени (просто не са ползвани), имам около 10 цвята и засега няма да купувам. Марката е CND, лампата ми също е на тази фирма, но за жалост е 9 W и става по-бавно, но здраве да е. От Ибей са добри търговците, както и цените, ако не ме лъже паметта. Аз може да изпробвам и друга марка, но засега шилака ми допада.

# 236
Здравейте, в Четвъртък в Лидъл ще има УВ лампа 36 вата Санитас за 45 лева и мисля да си взема. Дали е добро като цена и качество?
За лакове пък съвсем не знам какви да купя, ще чета и ако не е нахално ще питам  Simple Smile
С лед лампа ще печеш по 30 сек, с ув по 2 мин гел лака. За 17-18$ в Алиекспрес има много хубави комбинирани.

# 237
За 36 вата четох че са необходими 2 минути, което не е толкова много. от алиекспрес не съм поръчвала досега, може би ще пробвам лакове, защото са по-евтини. От Лидъл като купя лампа и има проблем ще мога лесно да я върна, докато от алиекспрес досега не съм поръчвала, нито връщала.
Лаковете въобще не знам откъде да ги взема. Досега съм ходила само в салон и съм била с Schellac и SNB, но не знам откъде да ги купя. Хиляда различни цени и места: https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-95-Color-CND-Shellac … ba75-f54b117b7897, http://cnd.bg/CNDv-SHELLACv/22/view/, https://www.olx.bg/ad/11-lv-br-novi-tsvetove-cnd-shellac-gel-gel … k.html#e705344f79

# 238
Аз да кажа ,че моите нокти станаха  Heart Eyes,изпекоха се и след като ги минах със спирт няма и помен от лепнене. Сега ще видя колко дълго ще ме издържи тази марка лакове,за да реша какво да си купя.

# 239
Яни, това е мое мнение, ти си решаваш. Освен това на 36В лампа може да й смениш сама крушките, елементарно е, а  на комбинираната не е.
Купи си хубава база и топ, цветовете ще държат  и да са китайски.   Peace
Имам един излишен холограмен пигмент, ако някой има интерес да пише. Втрива се на топ без лепкав слой и се запечатва с 2 слоя топ.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт