Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 703
  • 831
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Може ли да ми препоръчате откъде да си взема комплект печка, лакове и всичко? Да не е много скъпо.

# 256
Може ли да ми препоръчате откъде да си взема комплект печка, лакове и всичко? Да не е много скъпо.

Аз си купих моята от тук преди 10-ина дни: http://www.vipnokti.com/bg/products/category1.html

Поръчката ми пристигна бързо. Всичко работи.

# 257
Дали някой ползва и препоръчва SNB ГЕЛАК основа & топ http://www.starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938110329/

или е по-добре да взема отделно основа и отделно топ? Какво мислите по въпроса? Simple Smile
Аз имах такъв в началото като започвах,но като цяло от како си купих основата на Блускай лака ми издържа повече,с този комбинирания ми се белеше като лепенка.
 Една позната е ходила на маникюр лакирали са я с много покривен бял гел лак след това върху него са капнали капки цветен лак и той се  е разлял много красиво-някой ползвал ли е такъв и знаете ли на коя марка е?
Блускай 516 е гъстото бяло. Не се пече а директно върху мокрото бяло с много тънка четка се нанася другия цвят. Разлива за 20-30 секунди и не трябва да се забавяш,защото много ще разлее. Прави се пръст по пръст и веднага се изпича. Рисуват се предимно розички и цветенца,но ако имаш повече опит сигурно и други красоти ще можеш да си направиш

# 258
Здравейте ,момичета. Много импулсивно си закупих начален комплект за гел лак / лампа за изпичане,база ,топ и два лака ,пили,препарат за махане и други нещица ,които не знам още как да ползвам /, с идеята ,че не е голяма философия и ще се правя сама в къщи.Преди това гледах клипчета в нета, да ама не - нищо не стана нито базата изсъхна ,нито лака ,топ лака не сложих защото всичко лепнеше явно неизпечено,да спомена ,че стоях под лампата сигурно 10мин.
Та ,въпроса ми е кое не е наред - лаковете ли които са в срок на годност или лампата?Да ги хвърлям ли Rolling Eyes.
Лампата е Nail uv lamp 906-new 9W,лаковете към нея база и топ на Elile99,а лака Bling gel
Предполагам лепнат , защото имат лепкав слой и трябва да се махне. Ако при избърсването на лепкавият слой с парченце салфетка с обикновен медицински спирт пада от нокътя, тогава означава , че не се е изпекло. При мен когато лампата вече беше за смяна, и не печеше от двете страни , а само отгоре и когато избърсвах лепкавият слои се избърсваше отстрани и лака. Аз ползвам база , топ и имам лакове на Елит 99  и съм много доволна, досега не съм имала проблем - евтини са , издържат дълго и ми се изпичат перфектно.

# 259
При 9w се пече всяко нещо по 3 минути. Аз на третия път успях да си направя чуден маникюр. Спирт-база-първи слой цвят-втори слой-топ-спирт и съм готова. А срока на моите е изтекъл 2012-та, само топа и базата са нови.

# 260
Дали някой ползва и препоръчва SNB ГЕЛАК основа & топ http://www.starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938110329/

или е по-добре да взема отделно основа и отделно топ? Какво мислите по въпроса? Simple Smile
Аз имах такъв в началото като започвах,но като цяло от како си купих основата на Блускай лака ми издържа повече,с този комбинирания ми се белеше като лепенка.
 Една позната е ходила на маникюр лакирали са я с много покривен бял гел лак след това върху него са капнали капки цветен лак и той се  е разлял много красиво-някой ползвал ли е такъв и знаете ли на коя марка е?
Блускай 516 е гъстото бяло. Не се пече а директно върху мокрото бяло с много тънка четка се нанася другия цвят. Разлива за 20-30 секунди и не трябва да се забавяш,защото много ще разлее. Прави се пръст по пръст и веднага се изпича. Рисуват се предимно розички и цветенца,но ако имаш повече опит сигурно и други красоти ще можеш да си направиш
Благодаря за информацията!

# 261
Момичета, колко често мога да се лакирам с шилака ? Че много лошо си счупих единия нокът, и вместо да го преправям ми се щеше да се прелакирам, но си слагах лак преди 3 дни.

# 262
Знаете ли да ли ще има някъде черен петък на гел лакове Simple Smile

# 263
  • На плажа
Елора,мисля че ще пуснат намаления.

# 264
Привет момичета!
Някой по напред питаше за хубаво тъмно червено, но през телефона не мога да цитирам името. Да кажа, че мерлото на блускай при мен седи червено-кафеникаво. Хубаво тъмно червено към вишнево имам 80525, но в черните опаковки и не знам дали сега са същите номера в белите опаковки. А някой питаше за малиново червено - А45 на ноктите стои точно така.
От няколко дни гледам лаковете на Елит99 и се чудя дали ще мога да ги ползвам с база и топ на блускай. Нещо със завишения грамаж и леко по-високата цена на блускай не мога да се снабдя с повечко цветове, а тези Елит99 са ми идеални като грамаж и цена. Ако имате и други предложения за лакове, които мога да поръчам от България казвайте.  bouquet

Ето снимки на трите цвята, които съм описала по-горе:
(след оранжевото) мерло, малиново и вишнево

Като цветовете на втората снимка са по-реални и точно така седят и на ноктите.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 10:07 от Sivi

# 265
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png  Ако се опитам да направя нещо подобна на ефекта получен на безимените пръсти използвайки тиксо,  след изпичане дали ще мога да го отлепя?
И с какъв топ мога да постигна този кристален завършек?
Мерси  bouquet

П.С. извинявам се за линка,  но не успявам да сложа снимката успешно

# 266
  • Варна

От няколко дни гледам лаковете на Елит99 и се чудя дали ще мога да ги ползвам с база и топ на блускай. Нещо със завишения грамаж и леко по-високата цена на блускай не мога да се снабдя с повечко цветове, а тези Елит99 са ми идеални като грамаж и цена.

С блускай можеш да ползваш всякакви китайци  Laughing проверено е. Важни са базата и топа-боята между тях е без особено значение.

# 267
  • Пловдив
Sivi, аз питах за хубаво тъмно червено и много благодаря за нагледните материали  Hug bouquet. Така изложени цветовете се виждат в цялата си прелест.

# 268
AlexaS радвам се, че съм помогнала. Наистина е много неприятно, когато цвета който си поръчала не отговаря на видяното в сайта. Аз преди да поръчам почвам едно разглеждане и търсене на снимки на маникюри с определен цвят за да мога да добия представа как горе-долу изглежда. И пак имам разочарования, а пък с тези цени на Блускай е гадно да не съответства цвета с исканото.
Free Agent аз си поръчах лампата от Блускай за 35 лв., като взех най-евтината и за сега (около година) нямам проблем с нея. От там поръчах и базата и топ лака, както и течността за сваляне на гел лака (ацетон). Имам и около 10 цвята техни лакове, но започнах да заглеждам и по-евтини марки, защото искам да имам разнообразие от цветове. На Блускай ще си взимам само базата и топа, и може би един класически червен цвят (само да го открия кой е), който нося през по-голяма част от времето.
prinzesata благодаря!  bouquet Днес получих 3 цвята на Елит99 и вече сложих единия на ноктите.  Crazy

# 269

От няколко дни гледам лаковете на Елит99 и се чудя дали ще мога да ги ползвам с база и топ на блускай. Нещо със завишения грамаж и леко по-високата цена на блускай не мога да се снабдя с повечко цветове, а тези Елит99 са ми идеални като грамаж и цена.

С блускай можеш да ползваш всякакви китайци  Laughing проверено е. Важни са базата и топа-боята между тях е без особено значение.
Абсолютно съм съгласна. Аз ползвам на Елит повече от година , супер са ми, даже повече ми харесват от Блускай, защото по-лесно ги свалям. Ползвала съм ги със база и топ на Жужи и няма никакъв проблем. Цените са им в пъти по-ниски от на Блускай и имат страхотни цветове. Тези , които са без  база и топ, понякога когато бързам или ме домързи ми вършат чудесна работа.

Общи условия

Активация на акаунт