Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 606
  • 831
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
 Китайско ОПИ за 20лв. е много по 4 $ са в Али. Иначе са хубави лаковете.

# 601
  • София
Някой пробвал ли е Macks Profesional  лесно ли се сваля?

# 602
До нас видях едни китайски лакове на Jessie по 6лв. Някой използвал ли е подобни? Чудя се дали да взема един за проба.
В олх продават лакове на Opi по 20лв. Дали си заслужават? Ясно ми е, че са ментета
Аз имам два на Jessie, но не стават според мен,  досто са редки и не покриват добре.

# 603
От алиекспрес харесвам  Sapphire i VENALISA .

# 604
Благодаря! Няма да купувам

# 605
И аз имам Jessie. Харесвам ги. Не мисля, че имат съществена разлика с лаковете по 20 лв.

# 606
Не съм ползвала скъпи лакове до сега. Имам Jessie, Shu Jie и Elite99. Jessie не са добре покривни според мен, за издръжливост са ок, до 7 дни са ми издържали. Shu Jie имат доста малко цветове и са странни за мен, а и те са доста течни, трудно ги нанасям и все се разтичат. Elite99 са с добро покритие и голямо разнообразие,  но бързо падат, на 5-6 ден и вече имам поне два обелени пръста.

# 607
  • Варна
 Издръжливостта на лака в много малка степен зависи от цветния гел. Важно е нокътя да се подготви както трябва и да се ползват свястна база и топ. Какво има между базата и топа няма особено значение. Ползвам повечето китайци от Али и всичките са ОК с база и топ на Блускай

# 608
Издръжливостта на лака в много малка степен зависи от цветния гел. Важно е нокътя да се подготви както трябва и да се ползват свястна база и топ. Какво има между базата и топа няма особено значение. Ползвам повечето китайци от Али и всичките са ОК с база и топ на Блускай
Напълно подкрепям. Ползвам база и топ Коди, Джесито го слагам на 3 пласта, ама не мърда докато не го махна. Вярно, че не е много покривен.
Междудругото една дама във фейса продава гел лакове на Коди по 13лв, белия бил идеален за френски. Аз имам само база и топ, но смятам марката за много добра. Ако някой иска да дам профила на дамата да ми пише на ЛС. Като гледам руските мастъри в Инстаграм също много я харесват.

# 609
Момичета как работоте с тези пудри с огледален ефект,които се слагат върху черен геллак

# 610
Черен гел лак, топ без лепкав, пудра, полирам със суха салфетка, топ без лепкав.

# 611
  • на брега на морето
Аз слагам безцветна база, 2 слоя лак-(зелен, ако ще слагам зелена пудра за огледален, бял, ако ще е сребриста), след лака слагам пудрата, после отгоре 2 слоя топ.
И аз мисля, че базата е важна. Ето сега за 1ви път се правих с базата на Индиго(от приятелката ми), и за 1ви път все още нямам забелен край на нокът Party(7 дена от лакирването), като се има предвид, че днес мих аквариума(плакнах камъчките).

# 612
  • София
И аз загледах геловете на Коди, много ги хвалят в руските блогове. Поръчка намирам обаче, само от официалния украински сайт, където не приемат, нито кредитни карти, нито Пей Пал.

Камалия от къде ги купуваш?

# 613
  • Варна
 има ги в ибеи

# 614
  • София

Гледах ги в ибей, два-три пъти по-скъпи от официалния сайт  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт