Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 604
  • 831
  •   1
Отговори
# 615
Kodi.pro имат доставка до Бг. Аз си ги купувам от една рускиня във фейса. Базата е ползвам и при ноктопластика, няма грешка. Четката на базата е ужасна обаче и слагам с друга.

# 616
Мога ли да слагам лепенки, ваденки и подобни и да ги пека и как точно? След топ лака или преди него?

# 617
  • София
Kodi.pro имат доставка до Бг. Аз си ги купувам от една рускиня във фейса. Базата е ползвам и при ноктопластика, няма грешка. Четката на базата е ужасна обаче и слагам с друга.

Благодаря, ще поръчам от сайта. Цените са супер!

# 618
Ваденките ги слагам на изпечен гел как и запечатвам с топ. Ако са цели стикери или по-твърди и има опасност са се надигне запечатвам първо с база, после с топ.

# 619
Благодаря  bouquet Ще пробвам малко за разнообразие.

# 620
Издръжливостта на лака в много малка степен зависи от цветния гел. Важно е нокътя да се подготви както трябва и да се ползват свястна база и топ. Какво има между базата и топа няма особено значение. Ползвам повечето китайци от Али и всичките са ОК с база и топ на Блускай
Не съм особено съгласна с това. При еднакви други условия и една и съща марка лакове, моя опит показва, че по-тъмните цветове издържат повече от светлите, а има ли и брокат, става бетон. Наистина базата и топа са от значение, а за издръжливостта може да има и други обяснения, като оптическа измама, различните цветни пигменти поемат па различен начин УВ лъчите, брокатените частици създават по-добра "свръзка" и т.н. Но за мен и цвета е важен Peace

# 621
  • София
Мнение за KADS - база и топ?

# 622
Днес  докато се разхождах намерих едно магазинче с лакове джеси по 7,50 и бързо си накупих 5-6 лака. веднага се направих и ще видим колко ще издържи

# 623
  • София
Докладвай. Ние също имаме Джеси наблизо, ама им се чудя.

# 624
  • София
Искам да похваля гел лаковете на Депенд, за съжаление ги има само в чужбина, цена под 10лв. и супер покривна формула. Който пътува, може да се огледа за тях. Съжалявам, че си взех само 2, виждала съм ги в ДМите в Загреб, в Австрия и Германия ги няма.

Изглеждат ето така.

Това последното е олио за премахване на гел лак, не съм го пробвала още дали работи....

# 625
Здравейте, момичета! Все още съм начинаеща по отношение на гел лаковете и всичко, свързано с тях. Дали бихте могли да ми препоръчате качествена лампа и лакове. Всъщност предпочитам да е цял комплект, с основа, топ и премахващия продукт.  Praynig Hug

# 626
Сигурно олиото е като зеления лакочистител на Лили  Grinning Аз съм сваляла гел лак успешно с него.

# 627
  • София
Сигурно олиото е като зеления лакочистител на Лили  Grinning Аз съм сваляла гел лак успешно с него.

Супер, не знаех, че и с него става. Олиото е с друга схема, намазваш израсналата част държиш 5мин и след това киснеш още 5 в топла вода. Според ютуб, падал на люспа  Mr. Green

Здравейте, момичета! Все още съм начинаеща по отношение на гел лаковете и всичко, свързано с тях. Дали бихте могли да ми препоръчате качествена лампа и лакове. Всъщност предпочитам да е цял комплект, с основа, топ и премахващия продукт.  Praynig Hug

Май няма такъв вариант или ако има, не е никак евтин. Около година използвах този комплект, не е никак лош, но лампа предпочитам по-силна.

http://www.rcm.bg/cgi-bin/index.pl?_state=ProductDetails&pro … =3099&LANG=bg

# 628
Това олио после не пречи ли на поставянето на новия гел лак?

# 629

Супер, не знаех, че и с него става. Олиото е с друга схема, намазваш израсналата част държиш 5мин и след това киснеш още 5 в топла вода. Според ютуб, падал на люспа  Mr. Green

Май няма такъв вариант или ако има, не е никак евтин. Около година използвах този комплект, не е никак лош, но лампа предпочитам по-силна.

http://www.rcm.bg/cgi-bin/index.pl?_state=ProductDetails&pro … =3099&LANG=bg
Много благодаря! А колко силна трябва да е лампата, за да пече качествено?

Общи условия

Активация на акаунт