Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 568
  • 831
  •   1
Отговори
# 675
  • Paris, France
nad_tab, и аз имам базата на Есенс, която си купих от Лили в София. И аз като тебе не бях доволна никак. Пар4е от нокътя ми свали. Тя и за поставяне е малко трудна. Но аз имам белещи се и с надлъжни и напре4ни стрии нокти. Не съм я пробвала сега на добре полирани гладки излъскани нокти. Но от Алесандро Стриплак и една китайска от алиекспрес съм много доволна. Китайската и тази, която показах нямат лепкав слой и това ме кефи  Mr. Green. Понеже са база/топ в едно са сухи и лъскави след изпи4ане и цветният лак леко бяга ако не е втрит на ултра тънък слой. И сам се отдръпва от кутикулите. С Гелиш си играех да минавам и да 4истя с 4етка а сега не. И с новата мощна комбинирана лампа свалянето и лакирането ми отнемат не пове4е от 15мин общо. Оня ден се лакирах от запо4ване да бърша ноктите със спирт до края за 5 минути.

Цаката на лесното белене на белещи се бази без щети е нокътя да е идеално полиран, 1-2 слоя обикновена база отдолу и да се бели минавайки с дървена пръ4ка между нокът и лак. Не мога да си позная ноктите, толкова са твърди, все едно не са моите. И по4ивам между маникюри и мажа обилно с масло по 3-4 пъти на ден.

Есенс базата ми държа 10 дена, но с твърд гел-лак , не с обикновен за какъвто е.

# 676
  • София
За тази ли база говориш? Ще ми е интересно да я изпробвам.

# 677
  • Paris, France
Да. Само за база го използувам а карам с топа на Гелиш или топа без лепкав слой на Елит99. Мразя лепкав слой! Да похваля и топа без лепкав слой на Елит99 в 4ерно 10мл шише с розов етикет - тъни4ък, лесно се лакира с него, идеално се изпи4а и бързо, може и по-дебело да се сложи без да се разти4а, твърд седи и държи за световно. Става и за прах - хром, хамелеон и прави добър огледален ефект. Един слой е достатъ4ен за огледален ефект.

# 678
Алесандро се продават в  Sephora много им се чудих, но се отказах заради отзиви за трудно сваляне. Явно това им е цаката - полирани нокти.

# 679
  • София
Алесандро се продават в  Sephora много им се чудих, но се отказах заради отзиви за трудно сваляне. Явно това им е цаката - полирани нокти.

Има ги в софийската Сефора?

# 680
Да, аз там ги гледах  Grinning Но беше преди около година някъде.

# 681
  • Paris, France
Striplac ALessandro имат специално масло за сваляне. И Депенд имат. Някой ги беше показал на предната страница. За Депенд 4ета и 4увам 4е е по-издръжлив от Алесандро, но във Франция не се продава. Тук стриплак го има в сефора.

# 682
  • София
Да, аз там ги гледах  Grinning Но беше преди около година някъде.
Супер, ще проверя. Дано още да ги има.

# 683
  • София

Peace
Гел лак и печат с боичка на Kads от Алиекспрес

# 684
Над, да кажеш после дали си доволна от базата Simple Smile

# 685
  • София
Над, да кажеш после дали си доволна от базата Simple Smile

Само да я намеря Simple Smile)))

Тя и Есенската не е лоша, стига хубавичко да си накиснеш ръцете, преди сваляне. По-добре 20мин. във ваната, отколкото 10мин. в ацетон  Mr. Green

# 686
  • Paris, France
Тя и Есенската не е лоша, стига хубавичко да си накиснеш ръцете, преди сваляне. По-добре 20мин. във ваната, отколкото 10мин. в ацетон  Mr. Green

+1. А на Депенд има ли я базата някъде в София?

Еласмен,  bouquet много е красиво. Може ли линк към бои4ките?

# 687
  • София

До колкото знам, Дипенд гел лакове никога не са внасяли. По информация от вносителя нямат разрешение за внос.

# 688
  • София

заповядай  Peace

# 689
  • София
Показвам нюд-а на Лечат(Heart&Soul) не е нещо особено, даже след седмица носене, едва се сдържам да не го махна, омръзна ми. Нанася се супер лесно, въобще  Лечат, засега са ми фаворит при гел лаковете. На педикюра си сложих Fizzy Apple, уникален, перфектното червено само с един супер тънък слой.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 11:19 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт