Да се оплачем от семейството на мъжа !!!

• 2 792
  • 6
  •   1
Отговори
Тъй като има доста теми за свекървите и колко са зли и т.н , но за свекъря , зълвата и деверните не намерих тема реших да пусна една. Нека в тази тема , като се казва -да си изплачем  мъките от другата част от семейството н а мъжа !

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 12:14 от Mimetty :)

# 1
Ох, не ви стигат темите за оплакване! Да се чуди човек защо сте ги взели тия мъже, пръкнали се и отрасли в такива ужасни семейства. Нали ви е ясно, че няма как свекрвата да е идиот, свекъра - идиот, останалата част от семейството - също идиоти, само милото да не е.

# 2
  • Sofia
Какво е "северните"?

# 3
  • София
Северните народи, предполагам, в чието обкръжение живее Mimmety. Simple Smile

# 4
Уппссс , извинявам се  правописна грешка имах в предвид Деверите

# 5
Има тема за зълвите Simple Smile Разрови се малко по - назад и ще видиш.

# 6
Понякога не понасяме някой роднина просто,защото много си приличаме.

За мое огромно съжаление, мъжа ми няма братя и сестри, няма от кого да се оплача .Simple Smile

Свекърва ми е проклета по природа, но имах късмет да имам чудесен човек за свекър, за съжаление почина преди няколко години.Тя още е жива.

И аз живея "на Север". И тук има всякакви хора. Такива,дето искат наем на децата си,ако са навършили 18 години и такива,дето им помагат с каквото могат. Баби,дето ходят да си видят всеки ден внуците в друг град,просто,защото обичат деца и умеят на намират общ език с тях и им е приятно да уат заедно таблицата за умножение или да играят заедно в парка на федербал и такива,дето живеят на съседната улица и се виждат само по Коледа с предварителна уговорка.

Общи условия

Активация на акаунт