ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 2 [218]

• 38 388
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Бойчеее, ади, че ще изпуснеш новия тийзър бе  Joy Joy Joy

# 46
# 47
  • Sofia, Bulgaria

Ани,моля дай ми линк за промото че не мога да си го намеря  Praynig Peace

# 48
Искра, сложила съм линкове за Шоу на 1-ва страница.  Peace единия е за сайта, а другия за канала в тубето, където излъчват постоянно.  Peace

Гале, що се хилиш бе?  Joy Joy Гледала ли си я тази анимация?  Laughing Страхотна е, една от любимите ми героини е тази червенокоска  Heart Eyes

# 49
  • близо до брега на морето
Привет штици! Тъй сте на "Вътре" у нещата, че ми е зор да ви фана мислата...Ма малко остана (абла ще влезе у релси)...Целувки. ..

# 50
Привет штици! Тъй сте на "Вътре" у нещата, че ми е зор да ви фана мислата...Ма малко остана (абла ще влезе у релси)...Целувки. ..

Мимкааааааааа, ади беееееееееее  Hug Hug Hug не свърши ли сезона вече?  Crossing Arms

# 51

Хееей  Peace Grinning  и абла диър влезе вътре...   Grinning Grinning  Мими Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy

# 52
Ренка  Hug Hugкъде си яяяяя? Може да има нужда от превод този път  Naughty Naughty Joy

# 53
Аниииии Hug Heart Eyes тровят ме още бе Joy Joy Joy ма и аз не оставам длъжна hahaha hahaha hahaha
Лу Hug Heart Eyes така ми липсва тоз еркек Crazy

# 54
Hug Hug Hug Hug  Ади бе...........септември вече утече........... Mr. Green  идвай си..... Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Ани......... Hug  точно така ще съм ако го изпусна.........че отивам да зема на Трайков цигари....... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy

Гале.......... Heart Eyes Hug

Лу........... Heart Eyes Hug  викаш..............тениската на Сарп е по-яка от роклите на Габана............ Wink Peace Joy Joy Joy Joy и пръстена ич и не му е отеснял........ Peace Joy Joy Joy Joy

# 55
Аниииии Hug Heart Eyes тровят ме още бе Joy Joy Joy ма и аз не оставам длъжна hahaha hahaha hahaha

ади, че скоро почваааааааа  Party Party

# 56

яяяяя   Heart Eyes Heart Eyes  и Мерида се отегчи  Joy Joy
Може ли по-кротко с превода  newsm78 

Мимка  Hug Hug

# 57
Това якънда не заман ще да е? Да загрявам требе, че то тоз сезон май бая от моите ашкъми ще са на линия hahaha hahaha hahaha...Бойче Heart Eyes Hug баш ми е драго
Ивче Hug Hug Hug

# 58

А, сети се,  Crossing Arms търча цяло лято по чуждо...  Joy Hug Hug Hug  Ама има защо да ти липсва... страхотен Сарп идва  Crazy  Heart Eyes Мимка, как не заман, бе, ейлюлде...  Laughing Laughing 19-ти хем...

Party Party Crazy Crazy

Бойчее, Ич не гледам тениската,  Blush Grinning Grinning нали отдолу е Чачи...   Peace Heart Eyes

# 59
тениската на Сарп е по-яка от роклите на Габана............ Wink Peace Joy Joy Joy Joy и пръстена ич и не му е отеснял........ Peace Joy Joy Joy Joy

Sick Sick

да бе, хич не е, нИ моЙ го извади  Blush   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт