При ЧХГ 59,24 личната ми потвърди, че има бременност?!

• 5 409
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
С прогестерон може да се постигнат различни въздействия върху организма. Той дори се изписва като поддържаща терапия и аз в момента съм на утрогестан и ще го приемам докато се изгради плацента, но ако се предпише по различна схема, както разбирам, че е предписан, т.е. да се вдигне нивото на прогестерона, да кажем за 5 или 10 дни и след това да се спре рязко, това предизвиква изкуствено цикъл от рязкото спадане на прогестерона, а ако жената е бременна и ранен аборт, за който може и да не разбере, ако не е установила, че е бременна. (А в случая с този тест има данни за бременност.)

# 31
Може би някои бяха по-груби в изказа си, но за съжаление бяха прави.
Тръбите не се мислят, те се преглеждат от специалист.
И да, едно забавяне при извънматочна може да струва и двете тръби, дори повече.
Дано бременността е нормална и всичко да е наред.

# 32
Прогестероновият препарат не може да прекъсне бременност.
Но ако няма бременност, ще дойде МЦ след като се спре препаратът.

# 33
  • София
За съжаление изкуственото рязко завишаване и след това спиране, симулира това, което се случва в края на цикъла и може да има този ефект, когато организмът не произвежда още достатъчни количества прогестерон сам, макар и не винаги. т.е. да последва кървене, което да се окаже фатално за плода, особено ако се обърка с цикъл.

# 34
За съжаление изкуственото рязко завишаване и след това спиране, симулира това, което се случва в края на цикъла и може да има този ефект, когато организмът не произвежда още достатъчни количества прогестерон сам, макар и не винаги. т.е. да последва кървене, което да се окаже фатално за плода, особено ако се обърка с цикъл.

Не става така. Иначе щеше да е идеалната рецепта за медикаментозен аборт.

И, спрете се вече.Стига сте нападали момичето.Изборът и риска си е неин.

# 35
не разбирам какви са тези мелодрами, въпроси, питанки и чуденки. При ЧХГ 50, каквото е нейното, бременност има. А този Дуфастон, не е за никакво предизвикване на цикъл, аборт и др.

Общи условия

Активация на акаунт