Аранжиране на маса - тема 6

• 195 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Момичета тук човек може да получи много вдъхновение. На мен ми е малко трудно да аранжирам често, тъй като сме с малко дете, но когато имам повод и възможност и аз обожавам да хапвам на красиво приготвена маса. Simple Smile

# 436
  • Плевен
Привет и от мен! Май доста дълго не съм се появявала тук, но за съжаление не съм правила нищо специално. За това пък с удоволствие се радвах на вашите.  bouquet Миналият уикенд дъщерята си беше в къщи, та набързо приготвих една семпла маса:

# 437
Семпло, стилно и много топлина внасят есенните тонове Simple Smile

# 438
  • München, Deutschland
Браво, Митонела, чудесни есенни цветове си аранжирала!
Аз имам снимки, но като качвам през тел, бг мама ги реже и се вижда само някакво ъгълче... А аз на компа почти не сядам...

# 439
  • Австрия
Привет, SimPlisitY, ползвай всяка възможност и всяка вдъхновение, а децата растат толкова бързо и времето толкова неусетно минава.. очакваме скоро и твои снимки  Peace

Ами, хубаво е, Mitonela: семпло, но топло, тихо, уютно. С желание и обич подредено  Simple Smile

Криси, липсваш на твоя компютър. И не само на него..

А от мен  Laughing това:

2610_TD by Dimitrana S, auf Flickr

Димитровден е  Grinning Честит празник на всички съименици и близките им!

# 440
DimS. Честит Имен Ден! Бъди здрава и много усмихната!  Прекрасна маса си спретнала, направо като от списание е снимката Simple Smile Благодаря и за насърчението, може скоро и аз да се включа Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 11:27 от SimPlisitY

# 441
  • Плевен
DimS., честит имен ден и от мен,  bouquet много здраве, щастие и красота да има  в живота ти! Страхотна комбинация в синьо и оранжево- пълен разкош!

# 442
Честит Имен Ден и от мен! Да се все така креативна! bouquet

# 443
  • München, Deutschland
Преди да съм изпуснала деня, да честитя на всички именици и семействата им днес!

Дими, бъди много щастлива и обичана, все така жизнерадостна и позитивна! Много хубаво да си изкарате на празника!
Масата е прекрасна есенна феерия! И моята беше с оранжеви цветя, само че моите бяха далии, ама пусто не се качи.  #Cussing out

# 444
  • USA
Честит имен ден Дими и весело празнуване с любимите ти хора!
Чудесна маса, но аз и тортата за рождения ден на момченцето ти видях и като го гледам този съвършен разрез Heart Eyes чак ме хваща срам за моите нещастни опити  Blush
Криси, направи нещо, не ни лишавай от твоите красоти. Сега се сещам, че в готварската видях едни неясни снимки, но го отдадох на някое хубаво вино Wine Glass
SimPlisitY, привет bouquet
Митонела, хубава есенна маса Heart Eyes
На мен пък изобщо не ми е есенно, тук последните дни е 40 градуса Mr. Green
Ще взема да спретна нещо за Хелоуин Twisted Evil
И все пак да покажа от рождения ден на дъщеря ми нещо.
Скрит текст:

После имаше пица, че как се изхранват иначе 25 тийн-а??

Дими да се направи, че това не го е видяла Laughing

# 445
Привет, привет Simple Smile Много красива маса си спретнала! Simple Smile

# 446
  • Австрия
Благодаря за честитките и хубавите пожелания, момичета  Grinning

О, SkyBlue, има привнесен лила-оттенък  Simple Smile Чудесно е: отново всичко в абсолютна цветова хармония - от тортата  Heart Eyes до украсата на лампиона  Peace

Малка тайна: самият начин на правене на тортата (т.е. чрез завиване, а не с хоризонтално положени блатове) осигурява интересен и хубав разрез  Wink Пробвай  Peace Каква ли красота ще се получи, ако вертикалните блатове се оцветят, както са твоите на снимката Sunglasses

# 447
  • Австрия
И пак аз  ooooh!  Blush Laughing Не ме вълнува Хелоуин, но малкият поиска тиква-фенер.. та:

TDHalloween8a by Dimitrana S, auf Flickr

и фенерчето:

TDHalloween5a by Dimitrana S, auf Flickr

Вие сте  Peace

# 448
Хехе DimS. както винаги е страхотно! Simple Smile

# 449
  • USA
Димс, сладурска ти е тиквичката с тези зъбки tooth, а салфетките ми напомнят за дяволски рогца Wink
Аз нищо не направих, т.е. имаше нещо, но не си струваше чак да снимам.
То и чийзкейка някой го нападна, преди да снимам и така...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт