Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци получи потребителят DimS за новата тема?
Какви проблеми с изображенията е споделила потребителят choppi?
Как реагираха потребителите на новината за бебето на Danchika?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци получи потребителят DimS за новата тема?
-
Какви проблеми с изображенията е споделила потребителят choppi?
-
Как реагираха потребителите на новината за бебето на Danchika?
-
Какви идеи и снимки сподели потребителят chrissy?
-
Как предпочитате да сервирате ястия - на всеки в предварително заредена чиния или общи съдове на масата?

Ще ти е хубаво после!
И също да видя тези снимки малко по-големи, отколкото в другата тема. Чудни са снежковците, и аз никога не съм ги правила, но още поне месец ще е зима при нас и ще се възползвам и аз.
. Много лоши материи подбрах, защото това синьото е сатен (май) и няма шиене - много се плъзга, то се оказа, че се ползвали специални игли.... Та, кривички са ми подложките, но пък ми носят настроение.
Невероятно е това синьо, Криси! Поздравления за подложките: знам колко трудно се шие хлъзгав плат. Червената маса би била идеална за моя вкус без .. ха, сега, де?! - как се нарича на български Kugelkette, Perlenkette
Но пък масата с розово деко е чудесна, замисли ме за следващите Коледа или Силвестър - много нежно, празнично-романтично (ааа... денят на Св. Вальо наближава
) 
Всички комплекти, които имам са с малък до среден размер, което разбира се, винаги е ограничавал избора ми - не знам дали за щастие, или за съжаление
Благодаря за снимките и че ме подсети за този начин на сгъване на салфетки, където в салфетката се поставят красиво и удобно приборите, ще се възползвам, да знаеш
Защо на масата с червени акценти, чашите са положени захлупени на масата?

, но съм решила да се стегна и до 10-тина дни всичко да подредя, че трябва да освободим място за кашони с вещите на детето, продължаваме с ремонта на нейната стая ...
Бяха ми подарък за Коледа.