Аранжиране на маса - тема 6

• 195 013
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Криси, възхищавам се на енергията и ентусиазма ти от сега да се подготвяш за празника. Жълтото сякаш е точния цвят за този празник. Какво приложение си намерила на пръстените за салфетки, нарцисите са чудесни и сякаш от едно и също място сме си купували чиниите Stuck Out Tongue Winking Eye
Дими, много нежно и стилно това синьо каре и отново чудна комбинация на цветовете. Май жабоците са ти слабост Blush
И аз се метнах тази вечер на пролетни цветове. Осветлението ни е с аплици на стената и винаги имам сенки на вечерните снимки ...
В понеделник моята девойка става на 13. Едно от празнуванията (и ние като циганите със сватби по 3 дни) ще е следващата събота у дома вечерта на пижамено парти с преспиване с още 4-ри приятелки. В чуденка съм какво да им е менюто и каква маса да им правя, и вечерта  и на сутринта за закуска Kissing

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 23:28 от nati_nat

# 601
  • USA
Здравейте момичета и честит празник с малко закъснение, но тук е още 8-ми bouquet bouquet bouquet
Личи си, че идва пролет, всички сте наблегнали на жълтичко, много весело и свежо Криси, Дими и Нати Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да покажа и аз какво направих.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 05:56 от SkyBlue

# 602
Скай, отново много стил и елегантност!
Бих била благодарна на линкове към гарафите и бутилките за балсамикото - останаха ми очите ...
Къде съхраняваш всички тези цветове и форми посуда ?!

# 603
  • Австрия
Скай, отново много стил и елегантност!
Къде съхраняваш всички тези цветове и форми посуда ?!

Отново Heart Exl
А въпросът и аз си го задавам: Скай има много чинии и принадлежности за сервиране с неправилна форма ; например, чиниите тюркоазено сини цветя - прекрасни са, предполагам специални опаковки или кутии за съхраняването им.

Красота! ... комбинацията с тъмносиния стол.  bouquet

Да, да... столовете ни са тъмно сини. Леееекичко (за повече от 15 години) започнаха да ми поомръзват, следващите ще са с неутрален цвят, кълна се Smile Често ги отстранявам, като снимам масата Relaxed

Май жабоците са ти слабост Blush

Аха.. и синчето ги харесва. Тези тричките жабета (мама, татко и дете Stuck Out Tongue Winking Eye ) в сферата са нови, подарък са за малкия: като обръща топката и си пожелава по нещо (сигурен е, че тези топки са вълшебни и сбъдват желания), старата сфера беше много красива

Скрит текст:

но се развали - от много разтръскване, жабокът вътре се размести Rolling Eyes.

Нати, ще ти стискаме палци с организацията на момичешки 13-ти рожден ден! Но съм сигурна, че ще се справиш Simple Smile
Показаната маса е свежа и пролетна! - по същия начин бих ползвала салфетки и за рождения ден, но с най-различни цветове, някой и друг балон, конфети... торта, плодова салата, разни-разнообразни хапки, нещо за пийване - останалото ще си го създадат с настроение девойките. Или пък дъщеря ти има специално избрана тематика?

# 604
Жабокът е убиец, ДимС! и пролетната маса!

# 605
  • USA
Stardust@, DimS., благодаря bouquet
Имам доста шкафове и проблем със съхранението нямам, поне засега. Даже съм окупирала една част от pantry-то за тези цели. Обаче наистина ми се ще да престана да купувам толкова чинии, но не мога. HOME GOODS е съвсем близо до нас и поне веднъж в седмицата го посещавам. Много рядко се случва да изляза с празни ръце и то с голямо усилие на волята. От там са ми повечето неща, включително гарафата и балсамикото, но те не продават онлайн. Друг любим ми е Z Gallerie, те имат сайт, но пък не знам доставки до Европа има ли.

# 606
През май ще ходя до Л.А. може да остана там и да не прибера в Англия  Joy И аз ще си взема къща с басейн и много място.  hahaha

# 607
Здравейте момичета и честит празник с малко закъснение, но тук е още 8-ми bouquet bouquet bouquet
Личи си, че идва пролет, всички сте наблегнали на жълтичко, много весело и свежо Криси, Дими и Нати Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Страхотна маса! Очите ми останаха в тези чаши, чиниите са прекрасни, а бутилката за оцет и цялата табличка... толкова стилно! Animal Heart Eyes Cat

# 608
Скрит текст:

Страхотна маса! Очите ми останаха в тези чаши, чиниите са прекрасни, а бутилката за оцет и цялата табличка... толкова стилно! Animal Heart Eyes Cat

Нямам спомен Скай да е показала нещо по-миниатрно от страхотно.

# 609
Здравейте,
Nati Nat, и моята девойка ще става на 11години тези дни. И също ще е пижамено партито. Замислила съм - баница( на малки хапки забодени в сабички) , сандвичи, пуканки, два вида мъфини, маршелоу, сокове, айрян, кейкпопсове с различна глазура . Имам още време и ще измисля още дреболийки. А на закуска или американски палачинки или Тиганички.
Взела съм салфетки със златни точки, същите картонени чинии за торти, сламки огъващи се в различни форми, балони , цифри от фолио, различни аксесоари за смешни снимки и май това е.Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 610
  • София
Здравейте,
Nati Nat, и моята девойка ще става на 11години тези дни. И също ще е пижамено партито. Замислила съм - баница( на малки хапки забодени в сабички) , сандвичи, пуканки, два вида мъфини, маршелоу, сокове, айрян, кейкпопсове с различна глазура . Имам още време и ще измисля още дреболийки. А на закуска или американски палачинки или Тиганички.
Взела съм салфетки със златни точки, същите картонени чинии за торти, сламки огъващи се в различни форми, балони , цифри от фолио, различни аксесоари за смешни снимки и май това е.Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

This_season, посветили сме се на еднакви занимания Yum
Аз баницата май ще я оставя за сутринта за закуска, че вероятно тогава няма да ми се занимава с нещо, изискващо повече време като палачинки.
За вечерта се ориентирах към сандвичи с пастет от сьомга, втори вид със скариди, ще изпека парти кюфтенца и парти пилешки хапки с корнфлейкс, също и солени топчета със сирене и кашкавал. Сладки мъфини с декорация, може би още някакви сладки, но не знам дали няма да им дойде много сладко с тортата. Колебая се за плодова салата, но аз не съм привърженик на консумация на плодове с друга или веднага след друга храна.
Иначе за декорацията се ориентирам към лилаво - рае и точки, за да използвам едни нови Yumлилави чинии от Икеа, и за да е по-пъстро с нещо зелено ще разнообразя.

# 611
И аз исках да вмъкна лилавия цвят някъде , защото е цветът на 2018 година, но нямам нито покривка , нито чинии. Затова салфетките ще са с полета от лавандула. И ще вмъкна зелени хризантеми като цветя на масата. Поне това ми е идеята за маса  за деня, в който се събираме с баби, лели и чичовци .
Би ли показала лилавите чинии от Икеа

# 612
Привет на всички!
Включвам се със снимки от рождения ден на ММ, който празнувахме на 06.0318 в едно заведение на наши приятели.

Около последните празници все сме навън и на гости, поради което не съм аранжирала маси в къщи.
Както се очертава и за Великден ще сме на гости не една вила и едва ли ще подготвям нещо у нас. Ако все пак успея да спретна някаква маса ще кача снимки.

# 613
  • Австрия
Да ти е жив и здрав съпругът, fatalina! Браво!

Нати, такова меню и аз не бих отказала Yum

# 614
  • София

Нати, такова меню и аз не бих отказала Yum

Дими, колко му е да се метнеш на самолета и да заповядаш в събота привечер у дома, ако може преди другите, да подредиш и масата както ти го умееш  Yum

fatalina, и от мене пожелания за здраве и късмет на съпруга ти !

This_season, пускам ти снимка на икейските чинии. Лилавото е малко "мътно-пастелно", на снимките в on-line магазина на Икеа изглеждат почти сиви. За сравнение съм сложила друга чиния с лилаво.
Снимала съм ти супената и купичката, иначе купих и за основно и за десерт.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 18:55 от nati_nat

Общи условия

Активация на акаунт