Аранжиране на маса - тема 6

• 195 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Австрия
Нати, чиниите са много хубави! Напоследък и аз се замислям за лилаво, имам и нещо в 'склада'.. Но за Икея от мнооого време не се бях сещала. Трябва да я посетя скоро Relaxed

пп. Аз на гости без торта-подарък (тъй като за друг подарък, изборът обикновено е още по-труден) не ходя Innocent Пък до неделя времето е твърде малко. Обаче... вярвам, че ти, Нати, ще ни направиш съпричастни за рождения ден със снимки. Сигурна съм, че всичко ще е чудесно! Hands Plus1 Simple Smile

# 616
Благодаря за пожеланията, момичета! Нати цветът на  2018 г. е лилавото, т.че си улучила с новата придобивка. Ние в къщи в последните една две години се сдобихме с много сервизи за напитки, но определено ми липсва разнообразие от съдове за храна. Нещо и мен ме човърка да си подновя посудата и то с по-ярки цветове. За съжаление от 1,5 година поради здравословен проблем съм по-трудно подвижна и не мога да се впускам, както аз си знам в дълъг шопинг. Въпреки това като се оправи времето съм решила да посетя някои магазини и да си купя нещо ново.

# 617
  • München, Deutschland
Стардъст, като си вземеш къщата с басейна в Л.А., гости приемаш ли?  Mr. Green Аз съм много послушна и готвя.  Whistling

Нати
и Дис Сийзън, пожелавам и на двете ви успех с приготовленията, сигурна съм, че ще се справите прекрасно, но най-вече - че дъщерите ще са щастливи. Simple Smile А снимките със смешни аксесоари звучат много свежо! Чиниите в Икеа тъкмо тази седмица ги заглеждах, но ако не бъркам магазините (че бях в 3 различни) имаше и същия модел в цвят резеда, та за тях много се зачудих... Не съм си взела, но то май е нова серия и тепърва имам време. Simple Smile

Фаталина, да ти е жив и здрав мъжът ти и много да се слушате. Освен това може някой да те закара до Пиротска, Икеа или пък някой мол и така можеш да правиш дълъг шопинг и има и местенца за почивка с кафе. Simple Smile Направо ти го пожелавам така след Великден (като се постопли).

Скайблу, страхотна маса! За пореден път. Наистина не знам как се удържаш всеки път да купуваш неща в тон - ето сега пък чинии-цвете, които са със същото синьо като други неща, които сме виждали и съответно супер съчетаеми! Аз през няколко седмици съм на друга вълна и с малки изключения имам всякакви цветове посуда. Пък не си падам по много шареното уж...

Дими, 8-мартенските лалета са толкова свежи, направо ми се прииска да спре да вали и да изгрее слънце, пък то застудяване дават...

Обмислям какво Великденско да направя, но пак сложих тази карирана покривка червено и бяло и тя, макар пролетна, не се връзва с жълто-зелено-розовите великденски орнаменти, които се продават при нас... Купих си и материал за 2 нови покривки, много красиви десени, единият е зелен на малки бели точици и ще се върже идеално, но трябва да седна за 2-3 часа да я ушия. Имам нова шевна машина от Коледа, но още не съм чела има ли особености... Но все пак, колко различна може да е една шевна машина...

# 618
Стардъст, като си вземеш къщата с басейна в Л.А., гости приемаш ли?  Mr. Green Аз съм много послушна и готвя.  Whistling

Хриси, добре дошла си  bouquet щом готвиш (аз съм много зле), а Скай ще я наема да ми направи дизайн на слънчевата къща. Кой каквото си няма за това мечтае - засега само хвърлям боб и точа шия при всеки слънчев лъч.  Praynig И се моля да спечеля от тото!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 619
Момичета, разчитам на вашата помощ

В малките сфери ще сложа жълти и лилави хризантеми , но зелените не стоят добре, нали ?

Или тази комбинация
Сервиза ще е бял и черен

# 620
  • София/Севлиево
Салфетките са лилави, не може ли и лилави цветя вместо зелените.Аз много харесвам комбинация лилаво-жълто...

# 621
  • Плевен
This_season, аз определено съм за втория вариант, стои ми по-нежен и изчистен. И може би само с един цвят чинии, ако е възможно разбира се. Иначе жълто и лила много ми харесва като комбинация.

# 622
  • София
This_season, и аз определено съм за втория вариант.
Виждам, че се подготвяш усилено.
И аз днес съм на вълна подготовка за утрешното парти, за сега пазаруване на храна.

# 623
Благодаря за мненията! Втория вариант ще е. Като в сферите ще сложа жълти лилави и зелени хризантеми.
Нещо такова - розовата ще е лилава обаче

Nati_Nat , в понеделник е същинската дата и тогава ще са бабите. Тази подготовка е за тогава. А другата събота е детския рожден ден. Ще показвам снимки на масите.Grinning

Елислава, зелените хризантеми ще ги сложа за свежест , а пък и сме на прага  на Първа  Пролет, и затова държа да има зелен цвят. А и на салфетките също има зелено и ще се върже с тях.

Митонела, гостите ще са повече и 6 комплектния ми бял сервиз със златен кант недостига. Та ще добавям и друг комплект чинии.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 15:02 от This_season

# 624
Много красиво!

# 625
  • USA
Нати, много са красиви икейските лилави чинии Peace
Stardust@, пускай редовно тотото, никога не се знае Laughing
This_season, ще стане много хубаво Peace На мен комбинацията лилаво със светло зелено много ми харесва Heart Eyes
 Имах идея такава да ми е великденската маса, но от вчера съм горд собственик на старинен сервиз за 16 човека в розово-зелено Grinning Съседката ми се местят в друг щат, и защото си ме знае, ме попита дали не искам да го купя за 200 пари. Много й бил скъп, наследство от баба й, но никога не го използвала и затова. Естествено, аз веднага се съгласих Mr. Green Изобщо не е мой стил, както знаете, но не можах да устоя. Сега въпросът е как ще се впише в обстановката? 

# 626
Скайблу, покажи сервиза.
Твоите маси са винаги красиви и стилни в синьо- сивата гама и ще е интересно как ще съчетаеш тези цветове.

# 627
Давай снимки  #Crazy
Играя аз, ама мм каза, че ако се наложило пак да купуваме имот щяло да изглежда като хазарт  Shocked на банковото ми извлечение.

# 628
  • USA
Скайблу, покажи сервиза.
Твоите маси са винаги красиви и стилни в синьо- сивата гама и ще е интересно как ще съчетаеш тези цветове.
Ще го покажа, но трябва да го разопаковам и измия първо. На ръка, че такова нещо не бих пуснала в миялната. Пък и ще ви изненадам за Великден, дано ми се получи, че нещо не съм сигурна Rolling Eyes

# 629
Сега като ти прочетох поста се сетих защо не купувам различни сервизи и скъпи съдове - не мия на ръка, всичко в миялната, затова моите са бял порцелан и само редувам покривки, свещи, салфетки, кристали като декорация.

Еее, Скай - ще си загубим съня до Великден ... Praynig
Поне кокалче ни дай  Hug Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт