При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Честити дъщерички,да са ви живи и здрави,много да ви радват!

# 346
  • Варна
Добро утро момичета, денят започна с киселиниии... Къркорене на корем.. Ии хълцане на бебока  Crazy
От сутринта ми е весело..  Peace Hug хубав ден на всички

# 347
Ха ,добро да е!
Аз киселини тази сутрин нямам ,но нещо място не успях да си намеря и след едночасови мъки да заспя се отказах Wink
Хубав ден и от мен !

# 348
Честити бебчета, да са живи и здрави! На майки им бързо възстановяване!
Аз пак съм в болница, след вчерашния преглед се оказа, че вече нямам шийка и само конеца държи бебчо вътре. Приехаме с надеждата да изкараме още някой ден и той да расте и да направим пак кортикостероиди. Поне мъника гъ изкараха с добри размери и док, каза ако са верни е супер! А така искам да стигна октомври... Ама поне малко остана до заветната 36!

# 349
Рн отново палци ти стискам, не е невъзможно и така да караш дори седмици! Почивай, а и все пак и ти си към финала, бебчо ще е добре когато и да се роди! Пожелавам ти в 37гс поне!

На мен ми остана още малко гладене и подреждане, дано ми стигне времето, че все нещо странично изкача. Всичко е купено иначе и продължавам да чакам до другата седмица  Heart Eyes

# 350
R_N, не остана Hug

# 351
Момичета и моят син се роди вчера 21.09.-4 кг. със спешно секцио!
Успех на всички очакващи мами!

# 352
Честити рожби на Forever and ever и Бубченце - да са ви живи и здрави и много да ви радват, бързо и успешно възстановяване  bouquet

R N стискам палци и съм сигурна, че ще успееш до финала - лежи, почивай и мисли позитивно. bouquet

Момичета вие ималили сте силни истерии в последно време -  newsm78 - аз вчера направих невероятна истерия на милия ми мъж абсолютно от нищо - първо крещях като луда поне 5 минути и след това ревях поне половин час, но истеричен рев - той направо занемя от изумление. Честно, сега направо умирам от срам и му се извиних поне сто пъти, а той само повтаря, че нямало нищо, било от хормоните и т.н.
Това не ми се беше случвало до сега и не можах да спя от нерви после  Embarassed Embarassed Embarassed

# 353
Искам да честитя на всички родили момичета! Толкова много майчици вече! Да са ви живи и здрави децата, много радост и щастие да ви носят и сега бързо възстановяване.
Р_н, пожелавам ти спокойствие и мисля, че вече и по-скоро от октомври да се роди бебето ти, няма да е проблем.
Аз вчера сутринта бях на последен контролен преглед и всичко е наред (в 38ма седмица съм сега). Следващият път ще бъде в деня на термина, ако не се е родило дотогава. Искам още една седмица да изкарам, но както дойде. Поздрави на всички.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 01:03 от 37°C ON

# 354
Forever and ever честита радост, да е жив и здрав и много да ви радва!!!

Chuby аз се усещам напоследък, че съм страшно изнервена, чак си го изкарвам някой път на каката, от което ми става страшно гузно  Cry Имам чувството, че се върнах в първия триместър. Опитвам се да съм спокойна, но от най-малкото нещо паля, ужасно е.

Момичета, на някоя от вас слува ли се да ви боли от ритниците на бебоците? Мънинкото явно натиска някакъв нерв, направо се превивам от болка понякога  #Crazy

# 355
Мен си ме боли постоянно лявата част на четирибуквието и едва ходя. Казват, че най-вероятно е нерв, който бебето притиска.

# 356
Честито бебче да ти е живо и здравО.  А на теб бързо възтановяване.
И аз да се разпиша от моя преглед днес. Пак ми мериха корема с метър и пак се оказа че бил малък и отново ме пращат на видеозон,че може би бебчо не расте. Направо нямам думи с тази тяхна система с метъра. Дано всичко е наред че вече се плаша дали наистина бебчо не изостава. Стискайте  палци момичета  всичко да е наред  Praynig Praynig

# 357
Честито за новите бебчета! Нека бъдат здрави! Hug Hug Hug

В истерии не изпадам, но съм доста емоционална.. според мен се търпи положението  Twisted Evil

При някои ритници доста ме боли, спира ми дъха чак, особено ако рита надолу или назад. Притиска някакви органи явно.. еми тясно му е какво да правя  Sad

Имах много сериозна болка и аз в ляво на четирибуквието и 2-3 седмици ходих като инвалид, едвам мърдах ходех кляках, не можех да спя. Определено беше притиснат нерв и за щастие улучих ползата коята освобождава нерва и се оправих след няколко дни.

За преглед с метър - хубаво де колко точно ти е малко това което мерят, че се притесняват. Нали от срамната кост до края на матката вече почва да намаля не да расте.. примерно аз нося бебето много ниско и едвам стигнах 33см и почна на обратно  newsm78 а талията чак сега я докарвам до 90см, скоро бях с тънка като за бременна талия, а имам голям корем. Баткото го носех "по вътрешно" и даже и тези мерки може да не съм стигнала. Това с метъра може да е показател, но в никакъв случай не е сериозен показател

# 358
Не мога просто да повярвам, че в европейска държава в 21 век, меренето с метър е показател за големината на бебето ... мерят ли ти тоновете всеки път като отидеш? Ако тоновете са ок - бебето расте, няма къде да иде. Моят корем два месеца изобщо не растеше, а после порасна изведнъж и това изобщо не е критерии.
Най-сигурния критерии са тоновете, после следва ултразвука и така.
То бебето на едно място не може да седи - някой бебета / моята е от тях/ една седмица растат по-бавно, а на следващата избуяват, после  пак затихват и пак избуяват и така.
Мен с метър мериха само разстоянието от пъпа до срамната кост то до осми месец.
Всеки ден усещаш ли движенията на бебето - да бута, да рита и да подскача няма страшно, добре си е.

# 359
Момичета и моят син се роди вчера 21.09.-4 кг. със спешно секцио!
Успех на всички очакващи мами!
Да ти е живо и здраво момченцето.Голям мъж си си отгледала Simple Smile
Относно истериите,тези дни все на кръв гледам из нас ,но и ММ добре се старае да ме поддържа във форма.Напоследък само щуротии му ражда главата и ме изправя на нокти.
Относно тези мерки с метъра ,много ми е странно и на мен.Та има жени ,които само на корем растата ,а раждат малки бебчета,има и други,които са точно наобратно.
Щом бебчо е активен ,не мисля ,че трябва да се притесняваш толкова.Ще стане като предния път както те наплашоха,а всичко си беше наред с бебчо

Общи условия

Активация на акаунт