При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 163
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Добре дошъл на Захари -  Hug
Аз извадих ентния списък и по него
Другата седмица ми е 40 гс - време за раждане, беба хич не бърза и нямам една контракция като хората, само някакви случайни и много, много слаби.
Мъж ми се бъзика, че чакала точно 10/10 да е в тон с родата / аз съм на 07/07, а мъж ми е на 05/05 роден/
Другата седмица ще се консултирам с док, дали да почна с целодневни разходки, люто и секс  Crazy

# 556
Аз раждах в Бургасмед, което Предполагам важи и за Софиямед. Искаха ми само лична карта, изследванията за спин и т.н от Аг-то, амб.карта за болничен и това    е.
И ние вече сме си вкъщи. Зърната и двете са ми в кръв, но упорито се боря с това. Бебчо е сравнително спокоен.

# 557
Привет и от мен, момичета!
Започна и нашият месец, да си пожелаем до края всички да гушкаме здрави, сладки бебчета!
Kalla, не се ядосвай излишно, сигурно е било за добро - и аз първия път опитах нормално и завърших на операционната маса, по спешност. Доста изплаших докторите и семейството ми, така че е индивидуално.
А иначе 10.10.е страхотна дата Chuby!;-) Тук е пълен планът в болницата за този ден. И ако детето само си го избере, какво по-хубаво!

# 558
Добре дошъл на бебе Захари Hug
Вече време не остана:))

# 559
По отношение на раждането, страха просто си пречи, въпреки, че и мен си ме е страх  Flutter

Моля раждалите вече мами да споделят с какъв багаж отидоха в родилна зала, аз четох сто списъка и вече съвсем се обърках, кое е за родилна зала, кое е за след това  Crazy

Мен в понеделник на 26ти ме приеха по спешност, за няма и 2 часа - 8 см разкритие и накрая заради паднали тонове след изтичане на водите - спешно секцио.
В 35 г.с. - но вече без кувьоз.

Тааа относно багажа - нямах нищо, след като ме изкараха от интензивно на другия ден ми донесоха вида, шоколад, еднократни гащи и превръзки за родилки.
За бебето после дадохме памперси и мокри кърпички в неонатологията.
На 3тия ден като ми се стегнаха гърдите ми донесоха и помпата (макар че тук има в отдешението, но аз си предпочетох моята).
От вчера като ми дават бебето вече, защото не е на системи и в кувьоз си имам и няколко памперса за всеки случай и мокри кърпички.
А другите неща вече са по желание според мен - дори нощници си дават всеки ден.
А и сутиенът за кърмачки ми е много полезен с подложки, че съм като ферма за мляко и бая си поизтича.

Спокойно бременеене на всички и леко раждане, а на родилите - честито, спокойствие и щастие на всички!  bouquet

# 560
yellow_sun, сериозно разкритие си имала, радвам се, че всичко е наред Hug Къде ражда?

# 561
Честито бебче да ви е жив и здравО и много да ви радва!! Бързо възтановяяане след секциото  Hug

# 562
Дойде и денят на моя термин. Признаци на раждане продължава да няма Simple Smile Бях на тонове сутринта, нямаше кой да ми ги разчете, защото в цялата болница има двама дежурни, които бяха в операция. Акушерката каза, че са ок, пратих ги на моята лекарка по вайбър да ги види. От тук нататък всеки ден това ме чака.

# 563
  • София
Ние от петъка сме си вкъщи, а днес ще ходя да ми махат конците от секциото Simple Smile С бебчето свикнахме заедно, такова кротичко ми се падна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе аз пък лично много съм доволна от операцията като начин на израждане. Да, гадничък един час беше на операционната маса - и то само заради постоянното ужасно гадене, но по време на бременността и мнооого дни с далеч по-лошо и продължително гадене съм имала. Изядох много инжекции, но такива неща не могат да ме притеснят мен. Много съм си доволна от решението даже. Whistling

Каквото и да сте избрали, успех на неродилите мами от мен Hug Като си чух как бебчето изплака за първи път, беше може би най-хубавият момент в живота ми.

# 564
Innerlane, много щастлива звучиш Heart Eyes Мен лично повече ме притеснява възстановяването след секцио, ама то и при нормалното могат да се объркат нещата, така че гаранция никаква.

# 565
Честито на всички родили мами и успех на чакащите.Ние от няколко дни сме си вкъщи и се напасваме.Имам и свекърва помощник, която е като няква орлица и направо не можем да си видим бебето с мъжо от нея.Изнервям се направо от постоянното й дуднене след мене и ще видим до кога ще я изтрая.
Кристи, възстановяването от секциото да не те праши.На мен ми беше най-трудно първите дни, но вече даже не се сещам, че имам операция.
Да попитам родилите майчета, лохиите при мен от два три дни спряха, при вас как са? 

# 566
krassi14, благодаря Simple Smile

# 567
  • София
Innerlane, много щастлива звучиш Heart Eyes Мен лично повече ме притеснява възстановяването след секцио, ама то и при нормалното могат да се объркат нещата, така че гаранция никаква.
По-щастлива не съм била Heart Eyes
Както и да раждаме, бебчето ще си го изстрадаме. Аз избрах метода, който намерих за по-сигурен за бебето. Но разбирам защо повечето жени предпочитат да е естествено.

Да попитам родилите майчета, лохиите при мен от два три дни спряха, при вас как са? 
При мен още има.  Simple Smile
Поне вече не изглеждам като кит в 9 месец, а примерно само в 4-5ти Laughing Laughing Laughing

# 568
Аз избрах естественото, защото два часа след това се изкъпах и кърмих.  Не подценявам природата по отношение на възстановяването. 

# 569
Всичко май си е индивидуално. Познавам жени, възстановили се много бързо от секцио, както и такива с двуцифрено число вътрешни и външни шевове и цепване в следствие на естествено раждане, които дълго време не могат да си седнат на д-то. Не може да се генерализира, до организъм си е. Аз уж съм за естествено раждане, ама човек никога не знае дали едно уж нормално раждане няма да приключи със спешно секцио. Божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт