Пърха с ръчички - има ли нещо нередно?

• 1 421
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте!Имам дъщеричка на 9 месеца и някои неща ме притесняват.От няколко месеца като се радва пърха с ръчички и рядко когато е седнала се клати напред и назад, но за кратко.

# 1
Не,няма проблем.
Сина ми беше същия и аз се бях притеснила,но отмина. Отдавах го на многото енергия ,която не може да изразходи . Спокойно ще го израсте,има много дечица с такива пърхания на ръчичките

# 2
Аз не съм виждала бебе, което да не пърха с ръцете си като се радва. И сина ми го правеше като бебе, имам племенница на една година, и тя го прави непрекъснато. Не могат да говорят, не могат да ходят, обаче изпитват емоции, искат да си изразят радостта по някакъв начин. Няма място за притеснение.

# 3
Нередното е това, че търсите проблеми там, където ги няма!Радвайте се на детето и не се филмирайте!Седнете и прочетете някоя книга за детското развитие.

# 4
Моите деца не са правили така, но на зълва ми - да. Не е нищо особено.

# 5
Здравейте!Имам дъщеричка на 9 месеца и някои неща ме притесняват.От няколко месеца като се радва пърха с ръчички и рядко когато е седнала се клати напред и назад, но за кратко.
Задължително кажете на детския лекар.Може да се наложи да  Ви увеличат вит. D.

# 6
И моята пърха на 6м е примерно като я носим и гледа напред 🙂

# 7
Не, няма. Всичко преминава от само себе си, така изразяват емоциите си. То е все едно да ви притеснява това, че бебетата плачат, ами плачат си, както и пърхат с ръчички. И моето имаше такива движения с ръчичките на точно същата възраст. Преминаха, даже и не помня колко време продължиха тези движения, два месеца ли да бяха някъде, не знам, ще ви излъжа, не помня точно.

# 8
  • София/Севлиево
За тази възраст е абсолютно нормално.Би било притеснително ако продължи по-нататък...

# 9
Бебето е добре.
Вие спрете да четете глупости и да изпадате в паника от нормални жестове и мимики.

# 10
А ти какво очакваш, да стои неподвижно ли?

# 11
  • София
Радва се детето, нищо му няма.

# 12
И моето е така. На 3 месеца е. И аз съм леко притеснена, консултирахте ли се с педиатър? При вас кога започна?

Общи условия

Активация на акаунт