При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Спането е пълен мираж при мен, багажът не е готов, че след 2 дена баткото е рожденик и не ми се иска да предизвикавам съдбата, моля се само да избутам до 23 пък след това когато иска да излиза. Като цяло уж нямам оплаквания, ама знам ли го какво ще реши. От сутринта съм със страшно главоболие направо се чудя къде да се дяна  #Crazy Ама малко остана още Simple Smile

# 316
Моя сак седи прибран в гардероба, поне да  не ми седи пред очите. Уж всичко съм прибрала, което не съм ММ ще мъкне после.

Аз днес се кукнах в 6, но на инат си казах че толкова рано аз няма да стана. Въртях се поне 30 минути, най-накрая заспах поне. Учудващо спя като пън тази бременност, с изключение на тоалетните похождения през нощта.

Chuby и мен много ме достраша от раждането, въртят ми се едни въпроси... Дали бебето е здравичко, дали ще се обърне, да не тръгне прекалено рано....  #Crazy

Днес ходих сутринта и до Лидл, уредих се с 4 чифта бебешки панталончета и един спален комплект, но се учудих как в 9 сутринта вече почти всичко беше разграбено.  Shocked

# 317
  • София
Днес ходих сутринта и до Лидл, уредих се с 4 чифта бебешки панталончета и един спален комплект, но се учудих как в 9 сутринта вече почти всичко беше разграбено.  Shocked
Има ли хубави неща или пък някакви промоции...? И до нас има Лидл, на една спирка разстояние де, но не се бях сетила да ходя да гледам там. Thinking

# 318
Има промоция на бебешки дрешки от органичен памук, тънички са като цяло, но не са лоши Simple Smile

# 319
Аз бях чела, че ако ти изтекат водите у дома, не трябва да предприема човек никакви процедури като епилация, та бързах да си мина по реда с кола маската, та да съм спокойна с бикини зоната. Мисълта в болницата да ме бръснат ме отвращава доста.

# 320
  • София
Ако изтекат водите, може все пак да се обръснеш у дома, за да не те бръснат в болницата Simple Smile

# 321
  • София
Има промоция на бебешки дрешки от органичен памук, тънички са като цяло, но не са лоши Simple Smile
Може да се разходя днес значи Simple Smile И без това трябва да излизам да си търся батерии за помпата за кърма.

Мисълта в болницата да ме бръснат ме отвращава доста.

Бръсненето и аз предпочитам да си го направя сама, но като знам напоследък как го карам на фантазия, не знам с какво качество ще е. Е, ще се пробвам де. Иначе на сестрата в АГ отделението бих имала повече доверие откъм такъв тип процедура, отколкото на ММ, примерно. Него като го знам себе си как бръсне и то лесно и открито място като лицето, представям си как ще ме разкраси отдолу за чудо и приказ... Laughing Laughing Laughing А в болницата жените от персонала поне имат много опит. Да не говорим, че след като ще ми правят клизма и мушкат катетър, някак си е излишно да се правя на особено срамежлива.

# 322
Това с клизмата и катетъра няма как да го избегнем за жалост Sad Там ще се наложи да се изтърпи.

# 323
Струва ми се,че мисълта за раждането вече е обзела голяма част от мамите. Малко остана още аз имам 2 седмици и 4 дена до термин и вече губя търпение. Да се оплача от акушерката ми уж щеше да ми се обади за час вкъщи а я нямам никаква а тази седмица трябва да имаме тонове звъня им тука само ме прехвърлят от един телефон на друг ужас. Дадоха ми нейния телефон става само с гласово съобщение оставих и да видим дали ще реши да ми се обади. Много им се ядосвам понякога на английската система  #Cussing out

# 324
На мен ми се спи, ама тия дни на  баткото му никнат кучешки зъби и много мрънка, шава, става, нощес като стана в 3 и това беше края на моя сън.Зачатих се с една позната, която е бременна и е в Надежда за задържане и то стана ... Сутринта, хвурлих си душ и ходих до Лидл, ами още в слепите зори имаше бутаница и хаос покрай детските дрешки. Официално днес стартират мойте последни 4 дни отпуска от майчинството. Мъжът ми взе баткото и отиде за 4 дни до Първомай. А аз си останах в СФ, защото не ми разрешават да пътувам. Ще се наспя, ще си почина и ще лежа ( това последното не го вярвам, като се познавам).

# 325
Момичета, днес се роди бебе Виктория с планово секцио в 38+3. Тежи 3250 и е 49 см .... най-после стигнах финала 😆. Успех на всички очакващи  😇

# 326
  • Варна
Snejanka_ok  Честито ти бебче!!!  Да Ви е живо и здраво, нека расте със усмивки и има едно прекрасно детство!!!   Hug Heart Eyes bouquet

# 327
Честита рожба Hug

# 328
  • София
Момичета, днес се роди бебе Виктория с планово секцио в 38+3. Тежи 3250 и е 49 см .... най-после стигнах финала 😆. Успех на всички очакващи  😇
Честито бебчеее! Hug Да ви е живо, здраво, прекрасно и много да ви радва! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 329
Снежана,да ти е жива и здрава госпожицата,а на теб бързо възстановяване !
Добре дошла на новата мама  bouquet
AMAEG,ти пък вземи и се спри малко Wink
Сега ти е паднало,че после при теб лудницата ще е по две плюс едно.

Общи условия

Активация на акаунт