При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
ЧеститО бебче на новата мама да ти е  живо и здраво бебчето,а на теб бързо възтановяване след секциото   Hug

# 541
Kalaa, да ти е живо и здраво бебчето и бързо да се възстановяваш!
Относно дрешките ,бебоците бързо ще ги напълнят Simple Smile
Нали сега това им е работата .

# 542
Kallaa, съжалявам Sad Бързо възстановяване Hug

eli_dzh, а в коя клиника ти се дървят така за тоновете?

# 543
Cristi, в Надежда. Почти няма ходене да не са ме подхванали с въпроса това бебе защо спи и не съм ли се била раздвижила и после една лекция какво да правя, все едно аз съм малоумна.

# 544
Хм, не ти ли е Делин на тоновете?

# 545
  • Варна
Възраст, асистирана репродукция и диоптър. Аз не задълбах много и направихме секциото. Вече съм по-добре, но първите два дни беше ад
Честито бебче Захари. Да е здрав и много да ви радва Simple Smile
Много ме е яд на българското съсловие от израждащи гинеколози. Как е възможно като причина да се изтъкне атестиране репродукция? Това направо е безумно. Та това си е бременност като всяка друга. За възраст също може да се поспори - сестра ми на 38 г. си роди естествено в Гърция. За диоптъра вече може да се поспори, но пак не е задължително.
Кала, не искам да те засягам и ако съм го направила, се извинявам. Просто ме е яд на бг системата и как всяка втора раждала жена в бг е оперирана Sad

# 546
Eli,кажи на акушерката да му изпее една песен ,та да се събуди.Шегувам се разбира се!Ми спи си детето,таз пък какво иска Crazy
 Добре дошъл на Захари bouquet да е много здрав и щастлив!

# 547
Благодаря ви момичета.
Dalivali, не се засягам. Малко ме е яд на мен си, че не дообмислих нещата. Но пък няма по-голям стимул за възстановяването от буболечето дето ми спинка в ръцете сега Simple Smile

# 548
То всъщност диоптърът не е проблем, а ретината. Аз бях на очен, който си сложи подписа, че мога да раждам нормално. Иначе и на мен ми изтъкват като причини АРТ и възраст + първо бебе и голямо бебе Mr. Green Все още не знам как ще раждам Joy

# 549
Изписват ни! Отиваме си вкъщи! Щастие!

Аз и бебето сме добре 😊 аз освен от главоболие заради упойката от друго не мога да се оплача, но и то е само на моменти. Бебето е само на кърма вече 3ти ден, даже почва и да качва по малко от вчера. Спи спокойно, бодъртсва от време на време и като цяло мога да се похваля с усмихващо се и спокойно дете!

Сега ще видим срещата с баткото как ще мине и ставаме официално 4ма вкъщи! Успех и прегръдки на всички от мен и Светлозар 😘

# 550
Иве, благородно завиждам Hug

# 551
Иве,нека малкия сладур все така да ти е кротичък !
Кой знае колко ще е щастлив баткото като се приберете!

# 552
Здравейте, на последния преглед ми казаха, че водите са намалели.В 36 седмица съм.Това нормално ли е?Не ми предписаха нищо.Има ли опасност за бебето?

# 553
Честито на всички маминки и малките им рожбички.Аз за сега да се отчета-беба си имала достатъчно води да поплува до понеделник,когато ме викат със сакчето в болницата и във вторник сутринта ще трябва да съм снесла,живот и здраве Joy Ама много съм се шубелясала.На всички неродили-кураж и спокойствие bouquet

# 554
Здравейте, на последния преглед ми казаха, че водите са намалели.В 36 седмица съм.Това нормално ли е?Не ми предписаха нищо.Има ли опасност за бебето?
Нормално е да намаляват, а плацентата да зрее. Ако беше съвсем без води, щяха да те оставят под наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт