Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 651
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
На мен всичко си ми взеха микробиология, цитонамазка готови са ми резултатите ок са.
 За кръвното и анемията, аз от 3 години съм така. Моето кръвно в 60/90 при нормално състояние, вземе ли да причернява като ставам и да ми пищят ушите, значи ми е паднало още. Но да ви кажа пия си айран със сол ( до преди бременността пиех кафе, но сега не) или малко кола и съм ок. не се притеснявам особено че да го лекувам. Освен това майка ми ми каза, че при бременните кръвното го следят защото се вдига и тогава е опасно.
За анемията аз съм със желязо 110 референтни при минимум за жените към 120 или 123 нещо такова. и всяка година пия лекарства то се вдига и пак си пада. Сега лечението си го минах точно преди за забременеия и за сега нивата са ми ок. Да видим до кога.  И витамини за бременни не пия, само на ФК, ще видим на следващия преглед АГ-то какво ще каже дали да пия или не.

# 181
Оооо Manhamanha аз отдавна чух сърчице,още в 6г.с.  Heart Eyes Сега съм в 8с и 3д.
Само за едно ме е яд,че не ви даде снимка. #Cussing out Докато чаках да дам секрета се сетих,дойде ми на ум,че забравих да го питам и още колко да пия хапчетата,и че си знам кръвната група.Покрай тези въпроси забравих за снимката. #2gunfire

# 182
Baby.st.ss, извинявам се, не съм внимавала достатъчно явно  bouquet

nezabravkAAA, аз също имам допълнително здравно осигуряване и смятам да го ползвам, но има неща, които не ми харесват в Токуда и се колебая. Преди няколко страници писах какво ме притеснява. Така или иначе имам време до раждането да го мисля Simple Smile

# 183
Miss July,  пред кабинета на Татарова съм и добре че влязох да те прочета, та да знам какво да очаквам. ☺

# 184
Леле момичетааа Confused
Току що на тоалетната х-я видях почти незабележими блеедо розови петна( колкото краче на мравчица) , няколко пъти се бърсах с цел проверка.,видях такива 2-3,леле,много се уплаших Cry
Звъннах на док. ,каза да пийна 1 но шпа и едно витамин к1. Каза ми да отида в 13 ч.,че сега влиза в операция. Много съм шашната ...

# 185
Сега сметнах,вчера е била датата,на която по принцип би трябвало да имам цикъл, това има ли значение? Confused

# 186
  • Бургас
Леле момичетааа Confused
Току що на тоалетната х-я видях почти незабележими блеедо розови петна( колкото краче на мравчица) , няколко пъти се бърсах с цел проверка.,видях такива 2-3,леле,много се уплаших Cry
Звъннах на док. ,каза да пийна 1 но шпа и едно витамин к1. Каза ми да отида в 13 ч.,че сега влиза в операция. Много съм шашната ...
Сигурна ли си, че нямаш някоя външна раничка. Не се шашкай, количеството е много малко. Огледай си добре интимните части за разранена пъпчица и следи количеството на кръвта. Само не изпадай в паника.

# 187
Леле момичетааа Confused
Сигурна ли си, че нямаш някоя външна раничка. Не се шашкай, количеството е много малко. Огледай си добре интимните части за разранена пъпчица и следи количеството на кръвта. Само не изпадай в паника.

Мисля че нямам никакво външно нараняване. Точно в паника изпаднах,опитвам се да съм спокойна.
Наистина бяха почти незабележими розови,но ги видях.

# 188
  • Бургас
Леле момичетааа Confused

Мисля че нямам никакво външно нараняване. Точно в паника изпаднах,опитвам се да съм спокойна.
Наистина бяха почти незабележими розови,но ги видях.
Сигурна съм, че всичко ти е наред  Hug
Пиши после как е минал прегледа.

# 189
Miss Jully,дано всичко е наред.  Praynig
После ще пиша.

# 190
Здравейте!
Аз да попитам момичетата от Варна къде мислите да си водите ЖК? Много съм объркана и направо не знам какво да правя!

# 191
Сега сметнах,вчера е била датата,на която по принцип би трябвало да имам цикъл, това има ли значение? Confused

Има значение да. Опасно е когато има прясна кръв. Опитай се да се успокоиш, всичко ще е наред  Hug

# 192
  • Вестерос
Здравейте!
Аз да попитам момичетата от Варна къде мислите да си водите ЖК? Много съм объркана и направо не знам какво да правя!
При един доктор в Санита

# 193

Има значение да. Опасно е когато има прясна кръв. Опитай се да се успокоиш, всичко ще е наред  Hug
Опитвам се да съм спокойна.
Беше много бледо розово. В момента го чакам пред кабинета да излезе от операция

# 194
  • Вестерос
Дано всичко е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт