Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да причини бяло течение по време на бременност?
-
Какви са обичайните промени в гърдите по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните прегледи по време на бременност?
-
Какви са причините за увеличени гърди, повишена сънливост и наддаване на тегло в ранните етапи на бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност, особено когато изпитвате гадене?

.отиди на лекар казвам ти го като минала веднъж ,за Clairette твое спокойствие,дано не е нищо чакаме новини.
. 35 г., първа бременност - след инвитро. За момичетата от Варна - следя се при Славчев, но досега съм била само на един преглед, на който ме и регистрира и ми пусна изследвания - това беше в началото на десета седмица, сега съм в единадесета. Пожелавам лека и безпроблемна на всички.
, чак сега намирам време да пиша. Според калкулатора на LilyRose съм заченала на 6-ти (овулацията ми беше на 3-4-ти август, а секс правихме на 7-ми
) а термина ми се пада на 29 април, не на 27-ми както други калкулатори изчислиха.
Забелязвам, че по бедрата вече се появяват стрии. Ужас! С какво да се мажа? Видях в facebook добри мнения за продукт JORJEIA... някой ползвал ли е? Препоръчайте ми нещо...