Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 746
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • варна
Има и нещо друго, в листовката на дуфастон пише, че е възможно в следствие на приема му да се получи зацапване. Това не е маловажно, според мен трябва да те види лекар. Най-малкото консултирай се по телефона, ако ти е възможно.

# 451
Здравейте, бъдещи мами! Аз съм в 6г.с., с нулеви неразположения за сега, освен болезнени гърди и намален апетит. Има ли мами от Благоевград и при кого се следите? В сряда съм на първи изследвания, до сега сме видяли само плодно сакче. Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мами!  Hug

Разбира се - има!

# 452
Има и нещо друго, в листовката на дуфастон пише, че е възможно в следствие на приема му да се получи зацапване. Това не е маловажно, според мен трябва да те види лекар. Най-малкото консултирай се по телефона, ако ти е възможно.

Да, май ще се наложи да се консултирам. Аз не съм в България и прогестеронът, който ползвам не е Дуфастон, някакъв друг е, правиха ми го в аптеката на място. Сега пък четох, че при кървене не трябвало да се приема прогестеронът вагинално.

# 453
  • Вестерос
Mоят лекар ми каза, че при прокървяване да отивам направо в спешното

# 454
Carrie малка е на 1 г и 4 м но е е много напред и умна,макар че хич не слуша на мен се метнала.
Колкото до кучето нашето е кавалер кинг ,много тормози но и много го обича и той нея .Голяма любов са макар и той все да бяга от нея ,милия напълня тя само го храни.А той налия добра душа и не отказва иначе не лаком.
Анито викаш кушеката вкусна била нашата все се опитва  ooooh!.отиди на лекар казвам ти го като минала веднъж ,за Clairette твое спокойствие,дано не е нищо чакаме новини.
 ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ

# 455
Здравейте, следя ви отдавна, дойде време да се запиша Simple Smile. 35 г., първа бременност - след инвитро. За момичетата от Варна - следя се при Славчев, но досега съм била само на един преглед, на който ме и регистрира и ми пусна изследвания - това беше в началото на десета седмица, сега съм в единадесета. Пожелавам лека и безпроблемна на всички.

# 456
Аз минавам само да ви кажа чао, пожелавам си много слънце и никакви неразположения Simple Smile

# 457
  • Варна
Здравейте и добро утро  bouquet , чак сега намирам време да пиша. Според калкулатора на LilyRose съм заченала на 6-ти (овулацията ми беше на 3-4-ти август, а секс правихме на 7-ми  Crazy) а термина ми се пада на 29 април, не на 27-ми както други калкулатори изчислиха.
Някой пита с какъв ехограф са ни преглеждали - мен само с коремен на 2-та прегледа, като първия път се видя само сакче.
Clariette, и аз мисля че е по добре да идеш на преглед, щом има прясна кръв, дори и розово течение да имаш, означава че си имала 1-2 капчици прясна кръв.

# 458
Аз минавам само да ви кажа чао, пожелавам си много слънце и никакви неразположения Simple Smile
Манхаманха, аз ти пожелавам същото. Приятно изкарване Hug Heart Eyes

# 459
  • варна
Здравейте, следя ви отдавна, дойде време да се запиша Simple Smile. 35 г., първа бременност - след инвитро. За момичетата от Варна - следя се при Славчев, но досега съм била само на един преглед, на който ме и регистрира и ми пусна изследвания - това беше в началото на десета седмица, сега съм в единадесета. Пожелавам лека и безпроблемна на всички.
Добре дошла Hug

# 460
Здравейте момичета !
Малко съм се притеснила....  Sad Забелязвам, че по бедрата вече се появяват стрии. Ужас! С какво да се мажа? Видях в facebook добри мнения за продукт JORJEIA... някой ползвал ли е? Препоръчайте ми нещо...  
За тези мами от Благоевград... аз не съм от Благоевград, но се следя при Терзийска. Доволна съм.

# 461
  • София
Аз лично ползвах на Jorjea крема за целулит и съм доста доволна Simple Smile))

# 462
  • София
Аз съм ползвала чисто какаово или кокосово масло. Само такова мажа по кожата си, защото всичко попива и отива в кръвта. В готовите кремове има доста добавки, дори да се водят по-натурални.

# 463
  • Бургас
Аз си поръчах крем против стрии от един онлайн био магазин. Приготвят хубави и натурални продукти.

# 464
  • Вестерос
Джули, кой е той?

Общи условия

Активация на акаунт