Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 737
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета !
Малко съм се притеснила....  Sad Забелязвам, че по бедрата вече се появяват стрии. Ужас! С какво да се мажа? Видях в facebook добри мнения за продукт JORJEIA... някой ползвал ли е? Препоръчайте ми нещо...  
За тези мами от Благоевград... аз не съм от Благоевград, но се следя при Терзийска. Доволна съм.
Страхотен избор, но аз в момента с тово обоняние не мога да го ползвам. Става ми мн зле.

# 466
Здравейте момичета !
Малко съм се притеснила....  Sad Забелязвам, че по бедрата вече се появяват стрии. Ужас! С какво да се мажа? Видях в facebook добри мнения за продукт JORJEIA... някой ползвал ли е? Препоръчайте ми нещо...  
За тези мами от Благоевград... аз не съм от Благоевград, но се следя при Терзийска. Доволна съм.
Страхотен избор, но аз в момента с тово обоняние не мога да го ползвам. Става ми мн зле.
Много е нашумял този лосион. Може би ще го поръчам...

# 467
аз се мажех само с кокосовото масло на Икаров против стрии и нямам ни една, ама то си е до кожа. сега съм си поръчала една по-голяма опаковка кокосово масло от един био магазин за козметика и мисля с това да карам.

# 468
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте момичета!Аз пак да попитам мамите от Пловдив,при кой доктор мислите да си правите ранната фетална морфология.Имам записан час за мед.център Фемина,София,но след прокървявъне и престой в болница  се налага да отложа пътуванията.Затова ще я правя тук в Пловдив,но и идея си нямам къде и при кого.Ще ми се да е при доктор ,който разбира и разчита добре.Предложиха ми д-р Иванов от Медлайн,но аз дори не съм чувала за него.

# 469
  • Пловдив
Ако става въпрос за д-р Борислав Иванов (Медлайн) - и аз чух много добри отзиви за него, но ставаше въпрос за следене на бременността, а не за ФМ.
Аз ходя при д-р Кръшков (Селена) още от миналата година и е запознат с цялата ми история. Това е причината да избера него и за ФМ. Доволна съм от него като доктор и като човек, което за мен е важно. Не съм попадала на лошо мнение за него. Запазила съм час за 20-ти.

# 470
Момичета майка ми вече купи първите дрешки на бебчо.  Grinning Едно боди,якенце и гащеризонче. Grinning Рано е много ама тя явно така се е зарадвала. Heart Eyes

# 471
Нямам търпение и аз да се развихря по магазините. Легло, дрешки, играчки.... ммм страхотно! bouquet

# 472
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
КристалнаК ,да за него става въпрос.Благодаря ти за отговора.

# 473
  • София
Аз имам всичко от сина ми и двама племенници  Laughing Е, пак ще купя нещо, но ако ми хареса.
В Лидл скоро ще има бебешки дрехи от Биопамук, гледах ги в един от чуждите им сайтове и са много красиви.
Мен ме ужили пчела к доста ме боли ръката. Няма да ходя никъде, то не е опасно от както и да е друг път.Само се надявам да не се подуе повече.Ще видя утре как ще е .
Малко по-добре съм днес, макар че ми се гади(то няма спиране), но поне се разхождахме с детето.

# 474
 Нали ви се оплаках , че гаденето се завърна при мен, е все още си ме следва Sick и на моменти( като сега) с главоболие, много е гадно, но нищо не пия. Confused
Хапвам иначе, дояжда ми се и даже ми се иска на моменти 1557 неща да хапна, ама бързо се наяждам и ми става тежко. ooooh!

# 475
Здравейте момичета,
Да се запиша и аз с термин 05.04.2017г. от Добрич, но ходя на прегледи във Майчин Дом Варна.
До сега съм ходила три пъти на лекар викат ме през 2 седмици.
Искам да ви попитал, за ранната фетална морфология кога точно се прави. Моята лекарка каза, че няма смисъл да се ходи сега, а направо 18 седмица.
Незнам, мисля въпреки нейното мнения все пак да отида.

Иначе много лека бременност, без никакво гадене. Шофирам всеки ден по 120 км, за сега се чуствам добре, ще видим как ще е за напред.

# 476
  • Бургас
Каква Омега ви изписа гинеколога ви? Оказа се, че омегата, която си поръчвам от чужбина, е свършила и съм проспала този факт. И сега имам омега само за няколко дни, а нямам време тепърва да поръчвам.

# 477
Искам да ви попитал, за ранната фетална морфология кога точно се прави. Моята лекарка каза, че няма смисъл да се ходи сега, а направо 18 седмица.
Незнам, мисля въпреки нейното мнения все пак да отида.

Първата ФМ е 11-13 г.с.

# 478
  • Бургас
Това е твой личен избор и е изключително грозно и непрофесионално един лекар да се бърка в личните решения на пациентите си.

# 479
Еййй, голямо чете падна. 4 дни наваксвам за 4 изпуснати. Човек да не замине нанякъде. Laughing Новини, новодошли, емоции, драми... И нали съм си умница - водих си записки, та да не забравя на кой какво искам да кажа. Simple Smile То има и още де, но отминал момента, та ще се огранича.  Wink

Джуджа, за главобола пробвай с Шуслерови соли номер 7. Може да помогнат и в твоя случай. Аз шуслерите ги открих с предната бременност на лекциите, на които ходех. Доки на сина ми е и хомеопат и общо взето основно на тях си караме. В този ред на мисли, 3-ката е за имунна система и желязо. На който му е интересно и не ги е чувал, може да попрочетете и в нета. Като хомеопатия са, ама не баш.

Vesi21, и ние сме в отбора на лютениците и свършихме тая работа на село в началото на седмицата. А за пътуването много ти се кефя. Надявам се догодина и ние да се добутаме то Щатите есенес на гости на братовчедка ми.

Niki1914, точно вчера с една приятелка си говорихме за пустото Замръзнало кралство и тя каза, че дъщеря и вече е прибавила Рапунцел към репертоара.  Laughing

На общо основание. За течението, аз си имам по принцип. Чак преди година и нещо се намери лекар, който да ми обясни защо е постоянно и защо не ми излиза нищо на микробиологията. Било заради някаква по-уголемена лигавица, която си е такава по принцип при мен, т.е. съм си абонат по подразбиране и не се (а и не трябва да се) лекува. Просто повече секретирам. Мрън. Та ежедневните превръзки са ми като второ бельо - постоянно съм си с такава. Съответно и сега си имам, все така варира от слузесто и прозрачно до по-гъсто и жълтеникаво, но не му се втелясвам вече.
За рождените дни си говорихте. Аз днес го питах ММ не иска ли да подраня малко и да му го тропна за неговия, а той: "А, не. Искам да си си в нас, да си ми направиш торта и да сме си тримата заедно. Никакви болници!" Не знам сега моя лигльо ли е или ми е миличък.  Joy
и накрая да примрънкам за още нещо. Кажи-речи всеки ден ми се случва да ме стрелне а в ляво, я  в дясно ниско долу. Най-често е като се въртя нощем. Мисля си, че е от някакво разтягане, отъване и т.н. и го отдавам на всички размествания и намествания, които ми се случват в момента в тая зона. Не че се тревожа, но да споделя , та ако има други с такива "болежки" да не си се тревожим заедно.  Mr. Green Mr. Green

Стига ми наваксване за днес. Утре пак, ако не ме заринат в офиса.  love001 Лека нощ, девойки!

Общи условия

Активация на акаунт