Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 729
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Doctor_la и аз имам такива придърпвания, аз го усещам като болка в яйчника. При мен се получава като стана рязко и ме срязва, ама не му от давам внимание 😀

# 481
Доктор Ла, ссаа, звучи като round ligament pain, не знам как е на български. Това са сухожилията, които държат матката и съответно, когато тя нараства ги опъва и при резки движения , а по-нататък и без причина, се получава рязка болка-нищо притеснително Simple Smile.

# 482
Добро утро!
Да попитам момичетата от Благоевград, къде мислите да правите ФМ?

# 483
Добро утро!
Да попитам момичетата от Благоевград, къде мислите да правите ФМ?

Ние се записахме при д-р Сигридов в София!

# 484
Добро утро, и аз да попитам за ФМ - четох че във Фемина има някакъв нов ехограф, единствен  в БГ и си мислех втората ФМ да я правя там на платено, но понеже от доп. Здравно осигуряване ми се полага една, имате ли отзиви за СВ. Петка, МД или Софиямед (май това бяха част от болниците, с които работят те) От 15ти влизам в 11г.с и до края на месеца трябва да го планирам... Благодаря предварително 😘

# 485
  • Вестерос
Doctor_la и аз имам такива придърпвания, аз го усещам като болка в яйчника. При мен се получава като стана рязко и ме срязва, ама не му от давам внимание 😀
И при мен е така. Аз тъкмо се връщам от лабораторията , пуснах изследванията. Чак на 26 съм на преглед, как ще издържа не знам  Crazy

# 486
  • Бургас
 При мен от вчера започна една болка в сгъвката и в ставата на левия ми крак. Чудя се дали не е от разширяване на таза.

# 487
Здравейте,за мазането - само с кокосово масло, с което съм се мазала и преди, без да съм бременна, но засега не съм много редовна, а трябва, че вече качвам килограми.
А за ФМ и БХС - всеки си преценя дали да прави, но е хубаво лекарят да информира кога, кое, защо и как (при мен ги водят задължителни изследвания заради инвитрото, пък и възрастта има значение май...)

# 488
Добро Утро от мен,
Изчетох ви и докато стига до края и забравям какво исках да пиша хихи
Ще взимам пример с бележките отDoctor_la  Wink
Като гледам всичко ме на ФМ около 20 септе и аз съм на 21. Стискам палци на всички за добри резултати, че излишни нерви не ни трябват.
За мазането аз си купих БиоОйл много е приятно на кожата, но за резултат на опаковката пише след използване 3 месеца  newsm78, аз до тогава .... За сега си имам една стрия но тя си ми стои отдавна надявам се с нея да си остана  Praynig.  Имам си и от преди вкъщи кокосово масло от био магазин и него мажа абе едно мазане пада  Laughing . ММ малко недоволства от вкуса  oops , но не искам после да недоволствам аз от стриии  Peace
Опитвам се в нета за намеря продукта JORJEIA, за който писахте но нещо не мога  newsm78, помощ  Blush

# 489
  • Sofia, Младост 3
Здравейте,добре дошли на новите момичета! Аз малко поскитах - пътувахме доста миналата седмица. На гости на кумовете, а от там към о. Тасос. Издържах си, даже на ферибота ми беше по-приятно, отколкото в колата, където ми се гадеше. Днес отново ми се гади, всеки ден си е, но без повръщане. А щом хапна веднага минава, но за кратко, за съжаление.
Скоро трябва вече да си посетя моята гинеколожка, трябва да се е върнала от командировка, защото имам само един преглед, когато установихме бременност във Фемина, плюс сърчице направо видяхме. Simple Smile А БХС ние не искаме да правим, много говорихме и така решихме. В такъв случай само ФМ възможна ли е?
Аз около датата на М преди седмици имах зацапване, еднократно беше, но просто полежах 2 дни за всеки случай и за щастие няма нищо от тогава. Всички момичета с такова нещо да почиват и бързо да изчезва :*

# 490
Здравейте момичета!Аз пак да попитам мамите от Пловдив,при кой доктор мислите да си правите ранната фетална морфология.Имам записан час за мед.център Фемина,София,но след прокървявъне и престой в болница  се налага да отложа пътуванията.Затова ще я правя тук в Пловдив,но и идея си нямам къде и при кого.Ще ми се да е при доктор ,който разбира и разчита добре.Предложиха ми д-р Иванов от Медлайн,но аз дори не съм чувала за него.
Д-р Велевски Европа (в Гранда се намира).

# 491
Здравейте момичета!Аз пак да попитам мамите от Пловдив,при кой доктор мислите да си правите ранната фетална морфология.Имам записан час за мед.център Фемина,София,но след прокървявъне и престой в болница  се налага да отложа пътуванията.Затова ще я правя тук в Пловдив,но и идея си нямам къде и при кого.Ще ми се да е при доктор ,който разбира и разчита добре.Предложиха ми д-р Иванов от Медлайн,но аз дори не съм чувала за него.
Д-р Велевски Европа (в Гранда се намира).

И аз съм при Велевски в Европа ходя си при него от повече от 5 години.

# 492
Привет!
Аз днес нямам от какво да се оплача или похваля, ама да се запиша  Heart Eyes
И аз имам леки болки при въртенето нощем, ама не им обръщам голямо внимание.
Задъхвам се, но аз по принцип вече съм "тежка гемия", пък и живеем на 5 етаж без асансьор - ми за мен си е нормално.
Виждам, че повечето ще ходят на ФМ/с БХС, предполагам/ още този месец, аз след 20-ти ще се записвам на ЖК, ама мисля да си правя само една ФМ, през ноември мисля, че се падаше /след 19-та седмица/.
Днес е 12-ти, остават ми още точно 7 месеца  Laughing ... естествено, бебчето може да направи каквото си иска през това време, ама с доки решихме, че тази дата е много хубава и няма да му я бутаме.
Пожелавам ви лека седмица, без гадене и неразположения!  bouquet

# 493
Здравейте! Записвам се и аз за темата. От София съм, на 30 години, първа и много чакана бременност. Термина за сега е на 21.04.2017, но да видим какво ще стане. До сега съм ходила 3 пъти на преглед, като последния чухме и сърчицето. Аз също имам болка в дясно, все едно нещо ме пробожда, но докторката каза че било нормално. На 19 съм пак на преглед и се надявам вече да се регистрирам за ЖК. Пожелавам на всички лека бременност и много здрави бебенца!

# 494
  • варна
Здравейте момичета! Някой беше споменал кандида. Днес си взех резултатите и...естествено гъбички. Тая бременност ми разсипа имунната система просто. Гледам си ноктите и там проблеми, изби ми херпес на устната и сега и гъбички отдолу...просто ужас. Де що съм имала потисната бактерия се е развихрила. Та в тази връзка на някой изписали ли са лечение за гъбите? На преглед съм на 28ми и тъй като нямам някакъв дискомфорт реално мисля да не се втелясвам дотогава.
Хубава нова седмица bouquet

Общи условия

Активация на акаунт