Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 713
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте априлски мами, аз днес да се оплача. Тоя запек ме съсипва. Трети ден вече, корема ще ми се гръмне - хапвам си аз уж по-леко, но тежестта е огромна от нередовното WC. Пия само еспумизан, защото не вреди поне вечер да мога да заспя. Незнам с какво да се разхлабя - на работа съм. Ям сливи, но не помага.

# 496
Здравейте априлски мами, аз днес да се оплача. Тоя запек ме съсипва. Трети ден вече, корема ще ми се гръмне - хапвам си аз уж по-леко, но тежестта е огромна от нередовното WC. Пия само еспумизан, защото не вреди поне вечер да мога да заспя. Незнам с какво да се разхлабя - на работа съм. Ям сливи, но не помага.

Миналият месец и се бях видяла в чудо - подут корем, тежко ми е и не мога да отида по голяма нужда. Пробвах сливи, праскови, грозде, повече вода - нищо. Намерих спасение в крушите Simple Smile Ако искаш - пробвай, оказа се, че на мен страшно много ми помагат

# 497
  • Sofia, Младост 3
nezabravkAAA , и аз имам същия проблем, но последният път беше най-страшно - 7 дни не можах да отида до тоалетна , последните няколко дни вече отчаяно приемах безумни комбинации , които биха накарали други хора да тичат към тоалетната . Вечер пиех от сиропа, предложен тук - Фрутилакс ( сини сливи и смокини ) , сутрин започвах с плодове и купичка кисело мляко с мюсли, след това много вода и диня, домати и сирене през деня, но нищо не ставаше. На 7-мия ден успях с този режим, но ако се повтори това имам чувството, че ще умра. Освен това е опасно , а и не ми се иска да се сдобивам с хемороиди. Така че се надявам да хвана цаката и да разбера коя храна ми действа най-отпускащо, защото сини сливи,смокини,кисело и прясно мляко, мюсли, много вода не действат при мен. Май в деня , в който ядох предимно диня, тя подейства.  newsm78
Ако някой има други предложения ще се радвам да ги изпробвам.

# 498
Аз съм чувала , че крушите много помагат.
Напоследък и аз усещам зор с тоалетната. За сега не съм прибягвала , но така съм чувала за крушите.
Да ви орева- лошо си ми  е днес и това е! И ми се гади Sick Sick

# 499
За ходене по голяма нужда - свещички EVA Q, стават за бременни.
Действат до 5-10 мин като се сложат.

# 500
Момичета здравейте! Чета ви и аз от известно време, но не смея да се запиша, понеже когато бях за пръв път преди две седмици на преглед имах термин за 23.04, само че размерът на плодния сак отговаряше на размери за по-ранна седмица и термин 01.05.  Blush Та може да се окаже, че съм за темата м.Май. Сега в сряда съм отново на преглед и ще видим как се развиваме. И все пак да се представя, от Пловдив съм, на 29 години с първа бременност.

Относно последните постове на момичетата исках да споделя, че лененото семе на капсули помага при запек. Добре ще се отрази и на косата и ноктите ви и като цяло на организма точно в този момент. Аз пия от 3-4 месеца и нямам проблеми с това. Може да приемате по 2 на ден, но ако има вече ефект на разхлабване е достатъчно и по една капсула на ден.

# 501
  • Бургас
Преди да забременея с Михаела, четох в един вестник, че бананите регулирали червата /противно на вярването, че запичат/. Спрях цигарите и най-големия ми страх беше точно ВЦ-то. И без това ходех по два пъти в седмицата. Почнах да ям всеки ден по един-два банана и нещата се регулираха. И като захранвах Михаела никога не съм го имала за запичащ и не е действал така. Може да пробвате. Но в основата на ходенето до ВЦ е приема на течности. Увеличете ги колкото трябва докато стане по-редовно посещението в тоалетната.

И на мен мноооооооооооооооого ми се повръща. Изтичах на два пъти в тоалетната. Но докато стигна до там - ми мина. Една гадост просто се е паркирала в глътката ми и не се помръдва. Ще откача...

Ето и аз с отчет. Измислих си сложната схема. Записах час за установяване на бременността при някакъв  непознат за мен доктор. После ще си мина на преглед и при моето светило и той ще ме насочи при кой да се запиша за ЖК. Така или иначе както и да раждам - ще си бъда с него, поне да ме насочи той с кой да се преглеждам по ЗК.

# 502
nezabravkAAA, Смърфка, Eva (Cassidy),  и аз съм на същия хал  newsm45
Незнам как го понасяте вие, но на мен ми е до плач, защото аз по принцип ходя всеки ден (някой дни по 2) извинявам се за темата  Blush, и три дни за мен са като  8 сигурно, за някой друг.
Пробвах с течни храни, пробвах със салати, сините сливи първите два пъти ми действаха, но вече не....
и с трици пробвах те са много гадниииии, но донякъде има полза от тях, но само ако ги ядеш всяка сутрин, а аз не се справям с тях.
Накрая се принудих, четох из други групи тук в бгмама, че са го пили и други бременни и страх не страх си купих дуфалак ...  Embarassed само веднъж го пих действа не много силно на другия ден.
Кари сега и аз съм на круши, дано да действат, защото много се притеснявам ако трябва до края на лекарства да я карам. Чувала съм, че и стомаха става ленив когато е на такива вещества, а си искам предишния ритъмммм  Cry

# 503
Днес ми беше дългоочаквания преглед, за който броих дни и часове.
Бяхме с голямото ми дете, което ще е първокласник след 3 дена и не знам защо така неистово се разхили като показаха бебето на видеозона, че докторката приключи набързо. Ето му сърчицето, тука са наченките на ръчичките и крачетата, браво, много хубаво и толкова.. останах много разочарована. Нито го видях да мърда, чета все как се въртят насам и натам в тези седмици, а аз трето бебе гледам и все стоят неподвижно, даже сърцето не видях да бие.

Неприятните усещания продължават с пълна сила. От време на време губя сили и почвам да плача от безсилие.

При мен пък запека се редува с болки в червата и разстройство...

# 504
LilyRose, като напиша в facebook JORJEIA и ми излиза страницата им. Иначе сайта е  jorjeia.com

# 505
Мерси, Ileto Пратиха ми сайта вече Simple Smile) разгледах ги. Мисля да си взема мостричка от някоя аптека да ги видя ако ми харесат да си купя Simple Smile

# 506
Вчера бях на доматена супа и има огромен ефект Wink

# 507
  • Sofia, Младост 3
gingerina , и аз първите седмици долетях тук с оплакването , че не искаха да ме видят дори на ехограф, казаха ми, че 7 г.с. било рано за установяване на бременност ( аз за тогава бях звъннала да запазя час ) и момичетата тук ми препоръчаха да отида във Фемина за преглед, поне да се успокоя и да видим , че си е там точицата, а то даже и сърчицето видяхме. Та, не се натъжавай и не мисли за такива неща, някои лекари не преценяват как думите или действията им ни влияят. По-скоро, ако решиш , запази един час някъде другаде -  ей така , да си го видиш човечето, щом ти се иска, а пък лекарката ти не е отделила време  Hug

# 508
  • Вестерос
На моя доктор екографа явно не е много добър, не видяхме ръчички, само как си тупка сърцето, но и моето е на задната стена и трудно се вижда.

Иначе за запека на моя роднина много й помогна сутрин 2 кивита да яде. Така се опави.

# 509
Eva [Cassidy] bouquet,
тя докторката си е моята и точно във Фемина ме гледа. Като видя сина ми  се зарадва "аз него ли съм го гледала", понеже тя си ми ги следи всички бременности вече Simple Smile. По-скоро претупа прегледа, защото детето се разхили така.
Мисля си дали не е някаква форма на ревност или пък по-скоро му е странно как бебето се е озовало в корема ми, но много не смее да пита. Ще трябва да си поговоря добре с него.

Общи условия

Активация на акаунт