Жени Панайотова-Мнения

• 7 300
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,интересувам се от доктор Жени Панайотова дали проследява бременност,води ли раждане,секцио,вашите мнения за нея и къде работи в момента? Благодаря Ви !

# 1
Здравейте Савина, др Панайотова е в МБАЛ Надежда в момента, ходих при нея два пъти на ФМ. По принцип се следя при Ташков в неговия кабинет, ще раждам в Надежда и ходех на ФМ при Чачева. Определено мога да препоръчам Надежда след лош опит на други места. При Жени Панайотова ходих 2 пъти и останах доволна- първия път не ме таксува защото бях чакала един час заради спешен случай и защото бебка не беше обърната както трябва, аз бързах и не исках да чакам да се обърне. Втория път беше супер внимателна и търпелива- бебка пак показа характер но доктора ми отдели повече от час да я чака и пусна закъснелия татко да ни видо по средата на прегледа за да не изпусне. Откри ми плацента превия и супер ясно и внимателно ми обясни какво значи. Доволна съм и препоръчвам!

# 2
И да добавя- др Панайотова специализира във Фетална Морфология, не мисля че води жк или изражда, но звънни за по-сигурно в Надежда, ще ти кажат.

# 3
Много Благодаря за информацията

# 4
Здравейте имате ли някакъв телефон на доктор Панайотова и знаете ли каква е цената за ФМ? Благодаря!

# 5
Здравейте имате ли някакъв телефон на доктор Панайотова и знаете ли каква е цената за ФМ? Благодаря!

И мен ме интересува цената, ако не е тайна разбира се Simple Smile

# 6
Др Панайотова не записва директно часове за ФМ, това става чрез регистратурата на МБАЛ Надежда, където работи. Контактите са тук https://www.m.nadezhda.bg/kontakti/telefoni-za-vrazka-bolnitsa-nadejda/
За цените-зависи за коя ФМ става въпрос- ранна с БХС (т.нар скрийнинг), следващата ФМ или късна. Зависи и от това колко са бебетата. Няма значение кой в Надежда я прави, цените са същите, може да попитате отново директно болницата.

# 7
Др Панайотова не записва директно часове за ФМ, това става чрез регистратурата на МБАЛ Надежда, където работи. Контактите са тук https://www.m.nadezhda.bg/kontakti/telefoni-za-vrazka-bolnitsa-nadejda/
За цените-зависи за коя ФМ става въпрос- ранна с БХС (т.нар скрийнинг), следващата ФМ или късна. Зависи и от това колко са бебетата. Няма значение кой в Надежда я прави, цените са същите, може да попитате отново директно болницата.
Много благодаря Simple Smile

# 8
Само да добавя-за разлика от други болници в София, лекарите, които извършват ФМ в Надежда са наистина специализирани в това. Ходила съм при всички, тъй като ми се налагаше да направя повече от 3те стандартни ФМ и съм възхитена и благодарна на всеки един от тях-препоръчвам ги без да имам фаворити!

# 9
Здравейте ,
 ще добавя скорошно мнение за Д-р Панайотова и то разбира се е позитивно !
Страхотен професионалист е ! Много внимателна , търпелива , всеотдайна и интересуваща се ( загрижена по- точно )  за пациентите си и тяхното състояние !
Никога не претупва и е много усложлива !
На феталната чак бебето ми й се усмихна 😍
В опита ми с лекари ,( който не е богат  за щастие , но е достатъчен ) аз не вярвах , че ще се срещна Доктор в който има човечност … Тази жена  върна вярвата ми и надеждата в Бг медицина !!!

Няма да сгрешите като й се доверите Simple Smile

# 10
Здравейте ,
 ще добавя скорошно мнение за Д-р Панайотова и то разбира се е позитивно !
Страхотен професионалист е ! Много внимателна , търпелива , всеотдайна и интересуваща се ( загрижена по- точно )  за пациентите си и тяхното състояние !
Никога не претупва и е много усложлива !
На феталната чак бебето ми й се усмихна 😍
В опита ми с лекари ,( който не е богат  за щастие , но е достатъчен ) аз не вярвах , че ще се срещна Доктор в който има човечност … Тази жена  върна вярвата ми и надеждата в Бг медицина !!!

Няма да сгрешите като й се доверите Simple Smile

Подкрепям с две ръце!
През 2017 година ходих на БХС и всички ФМ при нея и бях очарована от вниманието и държанието й.

В момента съм бременна и държах отново да ходя при нея на пренатална диагностика.
Преминах БХС на 23.09 и ми предстои ранна ФМ на 26.10 - отново останах изключително доволна от нея.
Прекрасен човек и професионалист - предпоръчвам на всички!

# 11
Здравейте, искам да оставя моето мнение и опит с д-р Жени Панайотова. Следях бременността си при доктор извън болница Надежда, преди да ме приемат за раждане там ме насочиха към преглед при Д-р Жени Панайотова в края на 8-ми месец. По време на прегледа започна да ми се обяснява,че не искала да бъде лошия вестоносец и т.н. . детето имало по-големи вентрикули(повече течност в мозъка), което е сериозно мозъчно увреждане. И така при 2 прегледа на които уж гледа и мери.
Между прегледите разбира се успях да се вместя и да ме прегледат д-р Стратиева (тя беше правила и предните ми две морфологии на които не се видя проблем), и  проф. Марков, и двамата бяха убедени, че всичко е в норма. Така се и оказа, родих здраво бебе. Можете само да си представите стреса, който тази женица неоснователно ни причини. Ще я помня и споменавам цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт