Откак проходи малката няма и минута спокойствие. Обикаля, твори бели и се катери-съответно и тупва чат пат(от една лежанка). Яде когато поиска и настървено ни преследва, ако ние ядем нещо, което не е за нея. Все още ограничавам някои храни заради потенциалния риск от алергии. Ноо поне свикна с мисълта,че ще трябва да яде и твърда храна и започна да похапва повечко. Кърмим се вече само нощем и сутрин.Пропи адаптирано мляко от чашка със сламка. От шише с биберон не иска да пие абсолютно нищо. Има 8 зъба и постоянно рови в устата. Понякога показва вътре и мрънка. Показва ако се удари някъде и дава да целувам. По цял ден търси батко си и татко си. Гърнето си го разнася и си посядва, реди и мечоците(плюшени) на него с викове със заповеден тон акоооо, обаче ако я сложа без памперс скача след 2 секунди и хуква нанякъде по голо дупе. Постоянно вика дай дуа(дай това) и сочи нещо качено нависоко, за да не го докопа
Навън като излезем по площадките калпазанства отвсякъде. Скубе фиби и чокота наред, обаче и преследва всички да ги гушка или с викове гъди гъди. Абее образ голям е определено. И изоообщо не ми е скучен деня.
как сте? Как са бебоците? Аз си изкарах страхотно на почивката , но 15 дни без Габи бяха цяла вечност.
. Прави едни много сладки кифкенски муцунки. Когато нещо падне казва АУуу, а когато нещо е топло казва ох-ох. Онзи ден й давам да си пийне от моя чай и тя пие и казва ох-ох , но й хареса и искаше още.

Днес питах в аптеката и ме изгледаха като извънземно,скараха ми се и отказаха да ми продадат 

нонстоп бяхме с маски, дано да няма повече драми ...