Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 364
  • 475
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито бебче Фейчка , герой си ти  bouquet. Да ви е жив и здрав и много да слуша Simple Smile

Честит рожденник на Марийчето . Да е много здрав , палав и щастлив пораснал Вики.
Преминават от бебета на момченца вече Simple Smile

Ние си се гледаме за сега с Влади, че не исках да го пускам на сборните групи, но сега се чудя дали да го пусна и тази седмица, че ме притеснява че ще е пика на вируса  Tired, а до сега го поопазих.

# 196
  • София
Здравейте!
Честито Flower Fairy, да е жив и здрав малкия бебок, да ви носи много щастие и да се разбират с баткото.
ЧРД на Вики, да е изпълнен животът му с усмивки и късмет.
С децата вчера правихме снежен човек и беше голямо щастие. Едната топка я направи Алекс и беше много доволен от себе си.
Весел ден!

# 197
Честито момченце, Феичка! Да е много здрав и много да слушкат с бати!  Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на Вики! Да е много здрав и щастлив!  Heart Eyes

Почерпете се и за моята малка именничка днес  Heart Eyes

Гери и аз не съм я пускала на градина заради сборните групи, но мисля и тази седмица да си стоим дома, че по Коледа бяхме с температури и не ми се иска пак да я бутам във вирусите!

# 198
Болни сме, държи температура вече 2ри ден. Ужасно е, аз също съм зле... Досега я опазих от вируси, но е имало да става...

# 199
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet

Вируса е ужасен и аз изтръпвам и за това си го държа и моя в нас. Определено и тази седмица ще го оставя, че много ми се иска да го избегнем, че да не ме хване и мен, че в момента нищо не мога да пия Sad.

Фрауст да се оправите по бързо и опитайте поне малко да отбележите празника ти днес  Hug
Аз на моето слагам от няколко дена клеева тинктура с чесън във водата, преди помагаше, дано и сега помогне. Давам и инфлуцид профилактично и малко шуслерови соли.

# 200
Ванче, честит ти имен ден  bouquet да не те плаша ама мойта държа температурата 5 дена и то 39,3, после се отвори и на кашлица. Аз също го минах, но само за ден с температура и зверска суха кашлица. Бързо оздравяване!

# 201
  • гр.София
Благодаря ви мили момичета! Купона мина,и дори аз не очаквах да е толкова весело и безпроблемно. Все едно бяхме без деца,голяма забава беше!
Нели,честита именничка! Да е исмихнато,здраво и безгрижно дете!
Фрауст,бързо оздравяване! Кой е с Т?
Гери,ти се опитваш да ни кажеш ли нещо хм  Thinking  Grinning ?

# 202
  • NE
Фрау Честит имен ден! Със здраве и късмет да си носиш името. bouquet
Бързо оздравяване на всички болни. Ужасно време.

# 203
Честито Fairy! Нека расте здраво и щастливо детенце! Да се разбират с баткото и да си помагат винаги!
И за много години!
Нас ни хвана грипа преди нова година  и още влачим едни сополи - аз също се разболях..  не ги пускайте децата на детска. 
Ние сме в подготовка за новия член.  На 21.01. Влизам в 9ти месец, ама не се знае до кога ще устискаме , защото е много голям... поне така казват - върви с 11дни напред! Седях в болница за задържане и малко съм се ошашкала, но все пак съм 33 г.с. и бебето си е голямо и са подрани - няма страшно Simple Smile 

# 204
  • София
Здравейте!
Алекс ще се окаже скрит художник. Няма такова рисуване с водни бойчки. Дадох му да оцветява дървените пъзели и е безумно щастие и даже се справя много добре.
В този студ не излизаме за повече от 10 мин, че малката и е много студено и плаче и рисуването се оказа голямо попадение. Ако и малкото човече можеше да се забавлява само щеше щастието ми да е пълно, но...
Цитат
Гери,ти се опитваш да ни кажеш ли нещо хм   Thinking Grinning ?
и аз се питам същото Simple Smile
Весел ден!

# 205
Как сте всички в тоя студ и сняг?
Цветенце, успяхте ли да се приберете вкъщи?
Дано на никого не му се налага да пътува в това време.
Ние сме в МК, трябваше днес да влизаме в болницата, ама се донесохме вируса от София и ни отложиха и сега ще пътуваме в четвъртък - стискайте палци да стигнем...че направо не ми се мисли как ще се пътува.
Следващо прибиране в МК за Великден  Joy

# 206
  • NE
Идвам на бърз отчет.
Вчера преди да натрупа наново се върнахме. Пътя беше ужасен, но поне се минаваше. Вкъщи Вилито много ми се зарадва. Идва да се гушка, гледа с любопитство бебето, но е малко груб на моменти инго натиска или нещо друго и пазя бебето повече.

# 207
Цветенце, радвам се, че сте добре и че баткото приема бебчо Simple Smile

Аз искам да питам - вашите човечета изпадат ли е ревящи кризи от най-малкото нещо- например че съм дръпнала ръкава на жилетката или ме е накарала да.сложа куклата да седне, но не така както тя иска. И се почва едно дране и рев средно по 20 мин. И не знам това нещо от възрастта ли и или от болестта...
Отделно съм се вкарала във филм че изостава в развитието, защото не мога да й обръщам внимание и главно кара на тв...
Иначе ви желая хубав снежен ден :*

# 208
  • София
Здравейте!
Днес излязохме след три дни затвор (направо полудяхме и тримата). Алекс много се радва на снега, но малката хитрее и иска само да я нося.
mama_Kopche и Алекс прави големи драми и реве за всичко. Отдавам го на това, че вижда от сестра си, защото тя доста плаче и само я разнасям на ръце. Хем много му говоря и обяснявам, че той трябва да и показва какво правят големите, а не да се прави на бебе, но не ми се получава. Копира я във всичко и направо откачам и си мисля че така ще си забави развитието, но всички ми казват, че това са глупости и е напълно нормална реакция от негова страна.
Весел ден!

# 209
  • гр.София
Цвете радвам се че вече сте си у дома! Разказвай като имаш време,как сте сега,Вилито какво прави,как се оправяш?
Копче,и моя се тръшка понякога. То му личи от ставането дали ще е на кеф. Рядко прави сцени,немога да си кривя душата. Обаче при Нати от болестта не,по скоро от лекарствата,особенно сега ако даваш кортико.
Аз пък се притеснявам,че неиска и 5мин да играе сам. Като циркаджии сме с баща му. Ако има друго дете при него не ни закача,ама сам ли е.... мани мани.
Незнам и как да го поощря да го прави. Опитвам се уж да отлагам,казвам му направи Еди какво си докато измия например. Но той продължава да ме занимава. Иска да играем на ролеви игри по цял ден.
Принцес вие добре,три дни. А ние стояхме 8дни у дома. Днес излезнахме и беше много щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт