Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 362
  • 475
  •   1
Отговори
# 180
  • NE
Весела Коледа и от нас!

Ние вчера бяхме супер криви. Зъбите баш на Коледа го мъчиха. Tired
Днес получи най-готиния подарък и сме супер доволни защото влакчето е механично.

# 181
Честита Коледа!Нека домовете ни са изпълнени със здраве,мир и топлина!
Ние много не усетихме празника, понеже Бъдни вечер ни хвана със зверско повръщане и болки в корема при Дари.На Коледа бяхме до спешния кабинет.Сега е малко по-добре,но пък мен ме поваля.От 3 седмици сме влезнали в серия и няма свършване.Дано бързо се оправим и посрещнем новата година здрави.
Тели,радвам се,че операцията е минала успешно.Леко дишане сега!

# 182
  • гр.София
Ей Маги,къде се изгуби!? Казвай какви я върши малката калпазанка? Съжалявам че сте изкарали празника по този ужасен начин. То най-гадното е,че детето му е било зле. Стягай се ти,натриев цитрат,еспумизан на хапчета,деган. На нас(мен и мм) това ни беше изписано като ни повали тоя вирус преди месеци.
Цвете,супер е влакчето. И моя момък много ще се квфи. Ще го видя,може да го поръчам на баба му за рд,нали е скоро. Че ние каска и ръкавици за колелото ще му вземем.
Е стига де,не свършиха ли тия зъби? Кои го мъчат сега??? Еее,второто бебе ще дойде,пак ще си на коня с колики и рев,а още мира не си видяла от зъбките на Виилито  Tired

# 183
Момичета, весело посрещане на Новата година!!! Нека да е изпълнена със здраве и любов за вас и всички, които обичате!
Вчера видях в ета две неща:
1. Да пълниш буркан всяка седмица с по едно хубаво нещо, което се е случило тази седмица и накрая на годината да се извадят и да се прочетат Simple Smile
2. Заключението или по-скоро пожеланието за 2016 когато сме най-зле така да сме. Не знам за вас, но аз не искам да си представям, че мога да имам по-лоша година от тази.
 Hug

# 184
  • NE
Копче Вашата година наистина не беше никак лека. Пожелавам ви много здрава да е следващата 2017 година. Hug

Весело посрещане на Новата година. За мен ще бъде специална, натоварена, сигурно напрегната, но си пожелавам да е много щастлива.

# 185
  • София
Копче и аз ви пожеавам 2017 да е изпълнена с много здраве, да победите тази болест и само хубаво да ви случва  Hug Hug Hug.
На всички ни пожелавам много здраве и щастие  Hug
И при мен може би ще бъде  доста специална и разнообразна следващата година. Важното е да сме живи и здрави и  всичко друго ще е наред.

Весело изкарване на всички  Hug

# 186
  • гр.София
Весело посрещане на новата 2017 година мили момичета! Нека бъде здрава,спокойна и наситена с положителни емоции за всички нас и семействата ни!
Копче,силни прегръдки! Вярвам че предстоят хубави дни  Hug Идеята с буркана е много зареждаща,и мисля да я направя!
Цвете,бебо ще дочака новата година нали ? Мисля те,и почвам да чакам новини от теб!

# 187
  • NE
Мария Аз съм за 20-ти януари, но вече може да се роди бебето. Засега нямам притеснения, но никога не се знае. Ще ви пиша веднага щом стане факт раждането.

# 188
  • Бурса
Честита нова година момичета!!! Нека бъде малко по-добра за всеки от нас. Здраве, щастие и хармония в семействата ви!

Копче нека всяка следваща година е по-щастлива за вас. А Нати ще израсте едно смело момиче 😘

Феичка, чакаме с нетърпение радостните новини и тръпнем с теб  Hug

Усмивки за всички  Hug

# 189
Честита Нова Година февруарски майчета и дечица! Нека всички мечти и желания се сбъднат през новата 2017г. , а всички трудни моменти останат в старата 2016г. ! Честит празник и на имениците днес!

# 190
  • София
Ч Н Г 2017! Нека бъде много успешна, щастлива и изпълнена с много усмивки и късмет!

# 191
  • NE
Да поразбутам темичката, нищо че вчера повечето видяхте в инстаграм.
На 5.01.2017 г. отново станах мама в 17:10 ч. на бебе Александър. Роди се 15 дни по-рано, малко на майтап с мерки 3630 гр. и 50 см. Безкрайно съм доволна, че успях отново нормално да родя. Този път скъсих времето на 2 часа. Последните 10-15 минути бяха ужасни, но успяхме с доктора и акушерките да родя само с 2 шева. Бебето засука все едно това е правил досега и не давам никакво АМ. Политиката се е променила и дават само по медицински показания, а не като с Вилито на поразия. И коластра имам. В понеделник живот и здраве ще запозная моите мъже вкъщи. Вилито добре се представя без мен.

# 192
  • гр.София
Почерпете се за здравето на моето най-голямо щастие! Днес става на 3г,аз от три години се чувствам завършен,удовлетворен и благословен човек!
Цветенце,поздравявам те и тик! Бъдете здрави и благословени! Ще чакаме и разказ и за раждането и за първата среща на Алекс и Влади!

# 193
Флауър, честито!!! Нека бъде жив и здрав! Безгрижно детство! Надявам се, че сте добре и вече вкъщи.
Пиши пак, когато можеш!

Мария, честит празник! Жив и здрав да д рожденика и само да ви радва!

# 194
  • NE

Честит 3-ти рожден ден на Вики! Да е здрав, послушен и любознателен. Честит празник на мама Мария.

Ние сме закотвени в Добрич зареди снега, но в понеделник ще бъде евентуално изписването.
Бебчо е от деня на раждането при мен. Засука от раз и е на поискване, а аз имам коластра. Малко е подут от раждането, но като цяло е добре.
Аз съм също добре. Не ме боли таза като при раждането на Вилито, но контракциите до днес бяха доста неприятни. Вече нямам особен дискомфорт и се движа свободно. Абе второто раждане определено има други плюсове и минуси.

Общи условия

Активация на акаунт