Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 360
  • 475
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит имен ден на Анитата днес  bouquet, имаме си няколко тук . Бъдете живи и здрави и много обичани и
щастливи. Весел празник на всички празнуващи  Hug

Ние добре за сега, само се моля да не ми се разболее точно за празниците, че почти 3 месеца устиска без да е болен  Praynig. От аптеката ми предложиха някакъв инетересен препарат , та му пръскам , но е голяма драма, защото има едно усещане за мента и свежест за около 3 секунди и е едно дране  ooooh!. На мен даже ми е приятно, но той на инат драматизира. Аз лично пръскам по 1 път сутрин преди ясла, важно ми е там да не хваща. дали е добро или не не знам, защото от скоро се пръскаме.

Тели успех с операцията и да кажеш после как е минало и как се чувстваш, че и мен ме чака подобна операция след време, ако се реша някога  Rolling Eyes

# 166
  • NE
Минавам да поздравя всички Анита с именния ни ден!

Почерпката от мен.
Скрит текст:

# 167
Честит имен ден, Анита!;)Wink Живи и здрави да сте!!!

Гери, в листовката пише да не се ползва повече от 7 дни. След колко време можв да се ползва пак?

# 168
  • София
ами Фрау ние си говорихме с аптекарката , тя си е жената фармацефт и много честно си се консултирам с нея. Значи с нея си говорихме , че 7 дена ако слагаш както пише по 3-4 пъти на ден, а нашите нали са на ясла и няма как да слагаме толкова и слагаме по 1 до пъти на ден и тя лично мисли си слага постоянно. Аз лично пръскам само сутрин преди ясла, за да пази нали от там. Почиствам и после пръскам с това. Той нали реве от него, та слагам само тогава. Събота и неделя мисля да не слагам като си е с нас. Общо взето говорихме с нея да слагаме постоянно, без да се прекалява, по 1 път, сутрин най вече. И спираш от време на време почивка и така до края на вирусите.

# 169
Мерси за пожеланията Simple Smile
Почерпете се за мое здраве Simple Smile

Гери, това спрейче изглежда интересно. Като му гледах съставките, май прави филм на лигавицата и чисто механично пречи на вируси и бактерии. Така че предупреждението за 7 дни интензивно ползване според мен е за да не се раздразни самата лигавица. Но по един или два пъти на ден може и повече време.

# 170
  • гр.София
Честит празник прекрасни Анита! Бъдете здрави,трудностите да ги борите с лекота и щастливи мигове!
И аз си записах спрея,ще го имам в предвид.
Браво Гери,добре си го задържала здрав. Имайки предвид и че ходи на градина,направо си е рекорд.
Моя две настинки изкара една след друга. И още подкашля остатъчно. А не се събира с деца в затворено помещение. Както и да е. Няма какво повече да направя,и все пак съм благодарна,че минава значително леко и не стига до усложнения.

# 171
  • гр.София
Ехо къде сте момичета!?
Готов ли е дядо Коледа с подаръците за вас? Моя гледа по тв рекламата на Метро и всеки път ме уведомява-Мамооо,дядо Коледа каза,че е почти готов с моите(негово допълнение  Mr. Green ) подаръци! Викам да да,ама той до последно следи дали слушаш или не. Ама дреме му на шапката.,пак си върши каквито щуротии си е намислил.
Изкара тук един вирус предаден от мен,само с Т,ама пустата 3-4 дни го държа. Едва устисках да не купя АБ. Обаче личната беше категорична,че е вирус и да не бързам. Мина и замина,какво беше това чудо незнам. Грам сопол,грам кашлица,гърлото наред...
Тели,мина ли ринопластиката? Как си,боли ли те?
Фея,как сте с бебето?
И Ксиела да каже как е бебчо,какво стана с бъдещата кака,ще влиза ли в лицея?

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 18:08 от mariq13

# 172
  • NE
И ние сме готови с подаръците - Тайо автобусчета, един влак Томас на батерии, колички, автовоз, гараж, магическа дъска за рисуване. Пак прекалихме, ама тази Коледа е негова.
Иначе съм добре. Бебето е около 3 кг, с главичката надолу и с доктора си стиснахме ръцете за нормално раждане. Оня ден влязох в 9 месец, съня е мираж, но така ще е за напред. Всичко съм приготвила и остава да стегна багажа за родилното и да изпера бебешките дрешки.
Вилито е полудял и е обсебил телефона ми. Сам го отключва, влиза и си търси игрите, избира си от андроид стора, чак клипчета в youtube знае да си търси. Затова навих баща му да му търсим таблет. Хич не исках, но като ни гледа как си ръчкаме телефоните е нормално. Много се занимава с редене на пъзели, което ме радва. Намазахме една промоция и поръчахме amazon kindle fire 7"и има подходящи детски калъфчета.

# 173
  • Бурса
Здравейте момичета  Hug
И ние сме готови вече за Коледа. На малката купихме пожелания пистолет, детска кухничка и една кукла принцеса Попи от филмчето за тролчетата. Иначе на бъдни вечер ще сме само аз майка и малката, а ММ има мач в друг град... ще си дойде на 25ти.
Операцията мина, беше с пълна упойка и нищо не помня разбира се, само ден нощувах в болницата. Утре ще ходя да ми махат големите лепенки от лицето. Доктора каза че е успешна операцията, но за резултата още нямам и идея как се е получило. Не ме боли, дискомфорта идва от това че не можеш да дишаш, устата ми пресъхва и така, но не е нещо нетърпимо  Wink Май съм късметлийка защото оттоци почти нямам, нито синини. Това е в общи линии, дано да мога да ви се похваля скоро с дишащ и добре изглеждащ нос  Wink

Весело посрещане на празниците момичета  Hug

# 174
 Здравейте,
Тели, радвам се , че всичко е минало добре.
Фейчке, стискам палци за лесно и безпроблемно раждане.
Аз поръчах къщата на Мечока, брат.ми купи едно голямо розово коте, спечелих и една маса конструктор - даже не ми се вярва, то не помня и кога съм играла за нея  ooooh!
Иначе нон стоп й се носят играчки и в болницата два пъти вече идва дядо Коледа.
Иначе ме прави луда калинка. Не ме слуша, много се тръшка и крещи и реве, аз губя самоконтрол и сме страшна картинка...не знам дали е от възрастта или и от другото. В редкитр моменти е станала много любвеобилна спрямо мен, но това са 5 мин на фона на часове рев. И то само на мен.
Хубавото е че за празниците ще дме вкъщи.
Весело посрещане  Hug

# 175
Весело посрещане на празниците! Здравк да сте всички!!!

# 176
https://www.google.bg/search?q=весела+коледа&client=ms-andro … Cjsb7NotCjnAwM%3AВесели празници, момичета! Да сте живи и здрави вие и хората, които обичате!  Hug

# 177
  • гр.София
Честита Коледа мили момичета! Да сте здрави,благословени и усмихнати цялото семейство! Да се сбъднат мечтите ни и да има мир и хармония в душите ни!
 bouquet
Дядо Коледа мина през нас! Такава еуфория,голяма радост! Ама един доволен,напълно осъзна каква е "силата" на дядо Коледа след като си видя подаръците. Цял ден е много послушен и само повтаря-Благодаря на дядо Коледа,че ми донесе каквото си пожелах,вече ще бъда много послушен!  Mr. Green

# 178
  • София
Честита Коледа момичета
Нека бъдем най вече здрави, много щастливи и обичани

И при нас мина дядо Коледа и е много щастлив Simple Smile

Тели честита ти промяна, дано по бързо да зарастне и да й се наслаждаваш Simple Smile както се казва. Направо ти завиждам , съвсем благородно, като се замисля как хубаво ще си дишаш сега Simple Smile  Hug, но аз  се наложи да изчакам май 2-3г докато може би се реша Simple Smile

Фейчка стискам палци всичко да мине леко и ще чакаме хубавите новини  Hug

Весели празнии на всички  Hug

# 179
  • София
Здравейте!
Весела Коледа!
Алекс също много се радва на подаръците от Дядо Коледа, най-много си играе с едно камионче с пластелин Play Doh.
Тръшкането при него много намаля, но за сметка на сестра му, при нея е за всичко и по много. Голяма беладжийка ми е, сега разбирам Алекс колко е кротък.
Flower Fairy, леко раждане и от мен. Искам да те
Скрит текст:
помоля ако може да ми пуснеш линка за Тайо автобусчетата от алито, че мисля да купя на Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт