Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 357
  • 475
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ехо как сте  Hug, никакви ви няма.

Да ви се похваля Simple Smile - ходим на народни танци в детската. Примолих се , че не искаха да го вземат,защото е от яслата, но се съгласиха да отиде 1 път и да го видят. Но така му е харесало и баткото го е харесал и каза да им го водят редовно Simple Smile.
От доста време ми правеше впечатление, че го влечат нардоните и за това така си понахалствах да го вземат по рано, а и все пак не е вече малък. Та с голямо удоволствие ходи, показва ми какво правят и тн Simple Smile, страшно е сладък.

# 151
  • гр.София
Честит първи сняг момичета Simple Smile
Аз си допивам кафето и излизаме да играем в снега!
Гери,браво на Влади. Щом му харесва добре си решила да го запишеш.
Бремнните да се разпишат как се чувстват и справят с кореми и палавници Simple Smile

# 152
Честит първи сняг!
Аз така и не успях да изведа диването. Като реши, че не й се излиза и пада голямо тръшкане, а аз след 20 мин. се отказвам  Crossing Arms

# 153
  • София
Здравейте!
При нас пък е обратното и двамата не искат да се прибират. Само да чуят, че излизаме и се носят шапки, ботуши...
Горяма радост на снега, малката се въргаля, скача, Алекс й помага, веселба. Правиха снежен човек.
Лека вечер

# 154
  • гр.София
Моя пък всеки път има различно мнение. Понякога го прибирам със зор,понякога сам си казва,че иска вече у дома.
Вчера сме били 2,30ч навън. Но според мен беше меко,нямаше никакъв вятър,само снегът валеше тихо. Днес бяхме навън за час,само на слънце.Е може ли кажете ми,да се събуди от обеден сън със сополи. Едва ли е вирус,нямаше жив човек наоколо,да е настинал се съмнявам,бях го облякла като ескимос. А и като го събличах ръцете и краката му бяха топлички.Едва преди 10дни минаха преднитв. Е бива,бива,ма толкова зиморничав. Иде ми да хвана гората. Коластра изпи една опаковка,втора поръчах. Незнам вече. Дано да ги пресека тия сополи и да не са предвестник за нещо гадно.

# 155
  • София
Ние вчера се направихме на снежен човек Simple Smile. Беше лудо газене в снега и потъваше сериозно в него, да не говорим че ходеше там дето е най много и до кръста се увъртя в сняг  Grinning. Днес обаче си беше доста студено и по бързо се прибрахме .

Мария може сополите да са били от студеното на топло и да се разтекъл малко. Виж го може да минат ей така.

Ние още удържаме Simple Smile, чак не смея да се зарадвам. Явно излязоха прави като ми казваха, че втората година на яслата ще са по устойчиви. Дано вече да не боледуваме толкова  Praynig

Я кажете какви подаръци взехте на децата Simple Smile
Аз утре чакам едни дървени които поръчах от вивре (прави ми някакъв бъг и не ми сменя езика тук в бг мама Sad ). Имаха доста интересни предложения, даже взех и малко бебешки, че имам няколко бебешока около мен . Взех ме му и няколко вида лего и сестра ми трябва да му е взела музикалното килимче.

# 156
Гери, аз поръчах печати фулмастри, едни весели дето пишат различно, ама не им обръща внимание. Взех къщата на Мечока с Маша и разни неща вътре. От конструкторите се отказах, че тя не ги реди, ами им измился други предназначения. Поръчах доктрска чанта, разни неща като пластелин и едни с бодлички дето се редят...музикалното килимче май ще го поръчам и аз на някои роднина Simple Smile много искам да й взема пързалка за вкъщи, ама ще ме изселят и се въздържам Simple Smile

# 157
  • София
Копче това с бодличките сигурно е мозайката Simple Smile, аз му я взех преди време от ЛИДЛ и страшно много се занимава с нея.
От известно време сме основно на легото, мозайката и пластелина. Легото го реди като луд по няколко пъти на ден Simple Smile и като види на реклама само вика - мен дядо Коледа купи такова  Joy, ходи му обеснявай че дядо Коледа ги носи  Joy.
Музикални килимчета има много хубави в Джъмбо в момента, погледни там ако искаш.
Имаш чудни малки пързалки, няма да си позволят да ви изселят  Wink, така че я вземи на детето ако имате място къде да я сложите Simple Smile

# 158
  • NE
И мен ме е обхванала треската с коледните празници, че скоро влизам в 9-тия месец и гледам да съм намислила поне повечето. Иначе Вилито се заглежда по Тайо автобусите, но са безумно скъпи в амазон. Днес проверих при китайците и ги намерих на много хубава цена, че и комплект от основните 4 вида. Сигурно са ментета, но се възползвам, че не знае каква е разликата.
Другото, което ще търсим е автовоз, но нещо не намирам качествен и ще търсим в Джъмбо. Намислила съм и да видя играчките в Лилд, че имат доста предложения ако не ги скрият до дни.
Утре ми е последния работен ден и излизам в 45-дневния болничен. Корема ми е огромен, бебето постоянно ме тероризира и вече няма комфорт. Ако не се обърне скоро може да се наложи секцио. Имам доверие на док и не се филмирам излишно.
Накупих всичко необходимо и останаха дреболиите като памперси, кърпички и подобни. Другата неделя ще ходим и до Румъния за няколко дни и се надявам всичко да е наред.

# 159
  • Бурса
По повод коледната треска: пишем писмо до Дядо Коледа
-Теди какво ще си пожелаеш да ти донесе Дядо Коледа?  - Пистолет - А защо ти е пистолет?  - Ами да си бамкам. - По какво ще бамкаш?  - Ние с кака Али (братовчетка и на 8г) си измислихме лампите да са звяри (зверове) и по тях ще бамкам.   #2gunfire Joy

Та аз ще купувам пистолет за коледа  Grinning и ще гледам да намеря и нещо по-полезно или образователни, още се чудя 😊

А на мен Дядо Коледа ми насрочи операцията за 20ти така че се надявам да посрещна празниците жива и здрава и с по малко синини и отоци по възможност  Grinning

# 160
  • София
Привет,
аз съм много против оръжията и честно казано на моя подобни играчки не купувам и нямам намерение да купувам  Rolling Eyes. Особено сега в това време , не мерси  Tired

Вчера успях да ида по рано на детската и го видях как играе Simple Smile. Ако знаете умрях от кеф, ма един изпълнителен, съсредоточен и дори улучва такта Simple Smile. Ще го бъде май като танцьор Simple Smile . А напоследък пък колко е започнал да пее, пуска си песнички и си припява , независимо дали са на бг или англииски.

# 161
Тели, стискам палци за 20ти! Всичко ще бъде наред!
Моята си е поръчала за Коледа книжка с принцеси и пъзели. Wink
И аз като Гери не купувам играчки с насилие - пистолети, мечове и прочее чудеса. Каквото намаже покрай други деца, това е. Но у нас нямаме. ММ беше взел лятото водни пистолети да се мокрят и пръскат двамата, докато са в парка, но кратко продължи тази игра. Като цяло не се кефя...
Флауър, прекрасни са тези мигове на очакване на новото човече. Измисли ли сте име? Имаш ли предчувствие за датата?Wink

# 162
  • NE
Фрау Засега не е ясно дали ще се завърти бебето. Ако остане седалищно ще е секцио. Термина ми е за 20 януари и нямам представа кога ще се случи щастието. Име сме избрали отдавна. Този път не кръщавам на никого, но името пасва с това на Вилито.
Тели Сигурна съм, че всичко ще мине добре и благополучно.
Отиваме днес в Лидл и такъв цирк имаше за едни колички. Грабнахме една кутия, ама човека не искаше от тях и си избра по-големия пакет. Махнат като баща си. Crazy

# 163
  • гр.София
Тели,стискам палци за 20ти и освен дишането да е безпроблемно вече,и много да си харесваш новото носле(нали ще го пипнат?)  Flutter
Аз пък изобщо не съм се замисляла за играчите оръжия! Какви са ви опасенията? Честно казано моя много се забавлява с приятелчетата с водни пистолети,цяяяяло лято. А още повече с пистолети,които правят мехурчета. Смееха се и не виждам да влагат някаква агресия в играта си. Сега много често играе на полицай с нас. Според мен осъзнава че е игра. След като живее в мирна обстановка,и любов не му липсва,незнам,не мисля че нещо може да изопачи нещата. Ще ми е интересно да чуя и вашите мнения и опасения.
Гери,браво на детето! И е хубаво че си забелязала и го поощряваш Simple Smile
Цвете,кога минава времето. Вили говори ли за бебето?

# 164
  • NE
Мария Ааааа Вилито говори само с цветове и с цифри. Иначе не разбира съвсем какво го чака. Гушка се постоянно в мен и явно усеща, че нещо се мъти, но той няма много общо с по-малки от него и не разбира напълно.

Общи условия

Активация на акаунт