Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 348
  • 475
  •   1
Отговори
# 135
Ксиела, една майка от групата на Бояна подготвя деца за изпита в лицея. Искаш ли контакти?
Тели, стискам палци за операцията. Весело изкарване и почивка, когато дойдат гостите.
Гери, на моменти имам сериозни проблеми с дисциплината. Най-вече защото закача някакви простотии от градината или когато отиде за 1 час при свеки. Научила я беше да обижда?!?... Думите болят повече от шамарите според мен и повече се помнят... И удрянето се израства и преодолява, но тоя речник - много трудно се изкоренява.
Копче, кураж!!! Идват много хубави празници, настройвай се за подаръци, червено вино, коледни сладки и игри вкъщи!

# 136
  • София
Telly аз съм със същият проблем и на скоро ходих при един хирург тук в София (препоръчаха ми го много), правихме снимка и тн, но аз лично ще изчакам, имам друг приоритет за сега, а това  можело и да изчака, каза доктора.
Друго любопитно което той ми каза, е че като навършим там 60-65г и костите атрофират и ще се намести, изправи и ще мога да дишам спокойно , а мен точно това ме притесняваше като остарея дали няма да се влоши.
Давай смело щом си го решила  Hug. Аз съм така от около 25-27г , мисля че спокойно мога да изчакам още 1-2 или 3г , зависи дали ще се реша някога  Rolling Eyes. При мен е трудно дишането като легна и ми създава много проблеми при хрема и оттам се получават тези сериозни проблеми със синузита, постоянните бактерии там и тн. Но ходих на едни терапии и сега съм по добре, на снимката за синусите даже се видя че съм успяла най накрая да ги поизчистя. Та силно препоръчвам този тип терапия на всеки със синузит - казва се СКЕНАР.

И аз мисля да водя Влади на Тролчетата тези дни, а и щом казваш на вас се е харесало Simple Smile, и на мен ми се струва че ще му хареса.
Ние миналата събота без да искаме си спретнахме една почивна събота и ходихме на кино. Гледахме "Счетоводителя" и много ми допадна филма.

Хубав ден на всички  Hug

# 137
  • Бурса
Права си Гери не е спешна операция наистина. И аз от тинейджърка съм си така, само че вечер съм все с капките за нос. Обаче като забременях и ми казаха че не мога да ги слагам, само тия спрейчета с морската вода а те не ми помагат. Та с бременността и кърменето изкарах общо две години мъка като дойде време за сън. Затова реших че сега е момента, преди да е дошло време за второ детенце, че сега пак съм на схемата с капките  Wink
А ти се оправяй бързо  Hug Тролчетата го препоръчвам, има и много песнички във филма и е много забавен, даже ми хареса повече от тайния живот на домашните любимци.

# 138
  • София
Telly знаеш на мен доктора ми забрани всякакви капки за нос в този случай. Едно че каза че са бъкани с какви ли не работи , в това число и кока  ooooh!, а и ми каза че в моя случай заради стеснената преграда и трудното изкарване на секретите капките само влошавали нещата.  За това само ФР и инхалации . Аз лично си взех и от тези хомеопатичните дето слагам на детето и съм по доволна от тях сега от колкото преди с нормалните капки за нос. Пробвай ако искаш. Аз слагам този ФР (препоръча ми го УНГ-то за моя случай) 
и тези капки : И дано операцията мине леко и успешна от първия път, че нали знаеш че с тези операции не е сигурен резултата още от първия път  Tired

# 139
Fraust, много ще се радвам, ако ми дадеш координати... аз засега сама занимавам с нея. Но не съм сигурна, че й обяснявам добре.. Simple Smile
Тели, успех с операцията!

# 140
Telly, бившата снаха имаше такъв проблем и се оправи след операция в ИСУЛ.

Иначе аз днес бях толкова зле, че едвам към обяд успях да стана - някаква реакция си направих с всичките илачи дето се тъпча. ММ съответно гледа детето пред тв и храненето пак си беше моя работа. На всичкото отгоре и майка ми се е разболяла и няма кой да помага Sad дребното още се държи и се надявам утре да й сложат лекарството и се моля след това да не се срине, че не знам вече с какви хапчета ще.трябва да я.тъпча...
Аз напоследък ранното развитие съм го изоставила - пробвах да учим букви - тя се къпе с тях. Не й се рисува или поне аз не я нацелвам и затова гледа клипчета по цял ден...
Хубава вечер

# 141
  • NE
Аз съвсем сериозно съм забранила и скрила всякакви оцветяващи средства. По едно време всичко беше платно на Пикасо.
На нищо, което съм искала не съм го научила. Знае цветовете на английски. Whistling Сам се обучава. Мъжка му работа.

# 142
  • гр.София
Ринопластика та е второто нещо,което много искам да променя в мен,но чисто по естетически причини. Проблем с дишането нямам  Embarassed
Копче,пазете я после. Ако трябва само с маски ходете около нея,ако имате съмнения че е настинал някой.
И моя калпазан е много своенравен. Един ден се сетих,че незнае какво е кръгче,квадратче и триъгълник. Опитах се да го науча да прави кръг,а той драска някакви чертички-букви били. Отказах се,защото помислих,че няма да стане. След два дни обаче,взе да Т рисува на дъската с тебешир и ми вика-мамо,направих кръгчета. И наистина,беше направил няколко. Схващат,ама и ината ги хваща и неискат да ни го демонстрират веднага. Обича да учи стихотворения. Знае 4. Сега сме на втори куплет от Аз съм българче.

# 143
Въобще не ми беше хрумнало да я уча стихотворения...а вече знае сумати английски песнички. Мерси за идеята, Мария.
Междудругото в Хиполенд в петък има 25% намаление Simple Smile аз съм се засилиа да купувам пак кинетични пясъци и пяни че много им се кефеше. И иска къщата на Маша защото била момиченце Simple Smile В интерес на истината много се заиграва с един мой стар Поли Покет, който вече не се произвежда май заради дребните части Simple Smile

Фрау, много ми харесват вашите съоръжения за движение вкъщи, ама се сетих че от терапията им падат тромбоцитите и се спрях да й купувам легена. После като може, ще помоля за подробен план описание Simple Smile

# 144
  • София
привет, Мария обмисли го хубаво преди това, че тези естетични операции са най рискови от гледна точка на резултата. Не знам дали си се интересувала как става, мен добре ме информираха и това е една от причините за сега да изчакам и ако толкова видя зор тогава.
Браво за стихотворенията  Peace, моя няма шанс да го науча на нещо подобно  Tired, едвам успявам да го задържа да играем понякога с по творчески игри, а и единственото което възприема и му харесва е игри и учене на цифрите, явно ще е математик като мама и баба  Laughing

За намаленията утре ви съветвам да погледнете и в Комсед. Те пък ще имат 30% намаление с карта Getti или с някакъв талон, който до колкото разбрах утре можеш да си го поискаш и изтеглиш от сайта им при регистрация. Аз по скоро утре ще дебна Комсед, че там хареах едно лего с Макуйн, а подобен подарък с Макуйн ми трябва за РД на едно близко детенце.

Ние пък много рисуваме. Нали е луд по автобуси и все ме кара да му рисувам автобуси и дори сам се научи да ги рисува. Разбрали сме се че не се рисува другаде освен по книжките за оцветяване и по листчетата и нямам проблем. От няколко дни ми прави впечатление , че доста усилено започна да се старае да оцветява, да е в контура и  не са онези луди драсканици като преди. Взела съм и бойчки, но все още не съм му ги давала.

# 145
Да, през ден се връща с някое ново стихче или песен от детската градина. Явно репетират за коледното тържество... Бабо мравке, где така - и други в този дух.Wink
Копче, у нас е направо като детски център. Играчки има разни и разнообразни, но като цяло е на периоди. На шведската стена използва подвижната стълба като люлка. Често бута Бояна, докато се люлее, защото малката много ѝ се вре. Wink  Кинетичният пясък съм го прибрала, че всяка троха от земята се яде, ама ако е в чинията - не...
Не съм измислила още коледните подаръци. Ще ми де да е нещо и за двете.

# 146
  • гр.София
Аааа Гери,аз не съм се засилила да правя. И главната причина е точна която посочи. Носа се променя дълго време след операцията и не е сигурно какъв ще е резултата. Иначе съм се интересувала,и знам че най-добрите са в Турция.
Боички им взехме с моята приятелка,ама така се оклепаха,че ги прибрахме скорострелно. А и незнам каква химия е имало в тях,но дрехите им неможаха да се изперат.

# 147
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала и едва ви открих.Радвам се да прочета,че дечицата растат и палавеят. С Дари горе долу сме добре. Малката ще става кака,чакаме бебчо (уж ще е момченце) началото на май месец Simple Smile Дари се опитва да ходи на ясла.В началото беше 3 седмици,разболя се и 1 месец вкъщи.Сега оди от 2 седмици,но днес проточи едни жълти сополи и ще видим дали ще ходи в понеделник.Много плаче сутрин докато я водя,там понякога повръща от дране и не знам кога ще можем да оставаме по цял ден.Взехме инхалатор,но от него пищи,реве,едва 1 минута стои.Не ми се иска да я мъча.Водим я на солна стая,т.е. баща ѝ,че аз не смея да влизам.Засега само 6 процедури сме направили,трябвало 15,за да се усети ефектът.Инъче вкъща е голяма лудетина,само разхвърля,пипиа на всяко възможно място,прави лудории и всичко това откакто тръгна на ясла.Днес сутринта ме направи луда калинка за нула време.Добре че времето беше хубаво да поизлезем малко,че инъче не знам.Песнички и стихчета много казвахме преди половин година,но вече не ѝ е интересно и не иска.Инъче се заиграва сама,нарежда на куклите,изобщо голямо човече е вече.Аз мисля днес до Комсед да отскочим,че да накупя подаръци за Коледа и РД.Мисл да взема кухня и комплект за чистене,понеже умира от кеф да мете и мие с парцала,по няколко пъти на ден го прави,чистницата на мама:-)

# 148
  • София
 magyg честито  bouquet, пожелавам ти една много леко и безпроблемна бременност  Hug

Чувала съм за тези солни бани, но знаеш и какво четох - че може и в къщи да се прави. Слагаш една купа с вода и морска сол на радиатора и имало същия ефект. Мисля да го пробвам нпкой път когато Влади е болен.

Ние добре за сега. Май май добре ни дойде хомеопатията, биеме рекорда по ходене на ясла и дано е така цяла зима  Praynig. Аз 2 пъти се разболявам, пак изкарах някаква ковти настинка миналата седмица  Sad, но този път дребното не прихвана. А миналия път се оправи буквално за 2 дена без да се усложни, за разлика от мен нали. Доволна съм. Може би позасили вече и организма, че миналата година беше ад. Трябва да намеря време да се запиша и аз при неговия доктор и да започна и аз да се лекувам при него, че много калпава съм станала  Sad, боледувам повече от детето.

Нашите започнаха всяка събота и неделя да го взимат и направо се родих  Simple Smile. Ей друго си е ей така малко почивка. Миналата седмица излязохме да вземем подаръци на спокойствие, направихме едно кино Simple Smile, а вчера взех да пообиколя магазините и да си видя нещо и за мен Simple Smile. Добре ми дойде .
Взех му основно лего, че много си играе с него и ми прави впечатление че е играчката с която най дълго се занимава. Имаме едно , което му подариха на 10м и до сега си играе с него, докато нали други играчки са забравени и не така интересни. За това взех Дупло, че да си допълваме другото. Поръчах и едни образователни, имаше много интересни предложения на vivre. Много симпатичен часовник, където има едни мечета (като пъзел е нали) и в зависимост от часа мечето яде, спи и тн. И едни други мечета му взех, което е с дрешки (дърво всичкото) и за да го облече трябва да нанизва една връв за да фиксира дрешката . Интересно ми се стори. Имаше страшно интересни за по малки бебчета и поръчах няколко за подаръци, че имам бебоци около мен Simple Smile

# 149
Маги, честито!!! Леко бременеене! Здраво и пухкаво бебче!
Гери, пожелавам да сте здрави! Легото е екстра за подарък! Още я мисля детската кухня дали да вземам. Вчера си играха два часа с три тенис топки и един леген... леко започвам да изкуквам. Не знам коя поредна зима ми е това с деца вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт