Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 345
  • 475
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
И аз умувам за Коледа... Смятам една дъска за писане с тебешир и фулмастри от Икеа.. иначе тя много се занимава с водни боички, също така събираме листа и ги лепим с лепило по листове хартия... и става много красиво.. изрязване килимчето и прочие... занимаваме се Simple Smile
Тя вече познава всички букви и сега се опитвам ( засега неуспешно) да я уча да чете и да ги навършва, но виждам, че е малка.. ама и аз се извадих една амбициозна - даже не мога да се позная...
Започваме да се приготвяме за новия член Simple Smile Общо взето - икономично бебе ще излезе за сметка на сестра му Simple Smile

# 121
  • NE
Мария Чудя се за Купето. Дават ги от 1,6 г. до 5 г., но ми се види много обемна придобивка. Може би колело, но на балансиращо не иска все още.
Ксиела Да разбирам, че чакате още една девойка. Много икономично се оказва еднакъв пол с малка разлика.
Фрау Честити ходещи крачета на малката Буба.

# 122
  • гр.София
Ксиела ,браво на твоята девойка. За нас е истински успех,че почна да брои до 10 без да прескача числа.
Цвете,той отдавна кара балансиращо колело и много му харесва,обаче се научи да кара обикновено с помощни гуми и само за това говори. Също си мислех дали да е за Коледа или РД,то не че има голяма разлика кога ще го получи.
Черпя ви,че е именник днес. Желая само да е здрав,другото се нарежда все някак!
Вече е играе като големите деца  hahaha Води си диалози с играчките,понякога отива в спалнята да си играе сам и обича да гледа филми,смее се на тях и ме пита,за някои действия. Доста по-малко лудува,обича да сяда до мен и да мързелува. Абе вижда се как порасна.

# 123
Fairy, момченце чакаме, ама засега само дрешки ще купуваме... и то си е направо икономично Simple Smile

# 124
  • NE
Ксиела И ние сме в същото положение. Mr. Green Радвам се че така се наредиха нещата. Радвам се и че бях попрекалила с бебешките дрешки за Вилито, че да ги ползваме наново. Купих само нова помпа, шишета, одеялце и остава една по-малка ваничка от Икеа и няколко нови тензухени пелени.

# 125
  • София
Здравейте!
Алекс също не пи никакво АМ след като го отбих. Малката също ме ползва основно за биберон, но мисля още няколко месеца да я кърмя. Алекс го отбих постепенно, но при нея май ще е по-различно.
Алекс и той е на 1001 защо. На моменти ме изнервя, но в повечето случаи отговарям до безкрай.
Има балансиращо колело и много му се кефи и кара всеки ден. За Коледа иска мотор, та да видим какъв ще е. Вече доста се заиграват със сестра си и виждам светлина в тунела.  
Весел ден!

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:59 от princessd

# 126
Бизи, къде си?

# 127
  • NE
Честит рожден на мама Копче и мама Теа! Бъдете живи и здрави и най-вече вашите слънчица. Hug

Скрит текст:

Да почерпя, че и аз помъдрявам.

Скрит текст:

# 128
Мерси, Цветенце и честит празник! Много здраве и любов   Hug
Само че аз имам рд през декември Simple Smile
Ние го закъсахме - изпонастинахме всички възрастни, а дребното е с хрема и й отложиха едната вливка и направо ми иде да се гръмна...изоставаме с един месец от идеалния вариант Sad

# 129
Честит празник на празнуващите!
Бъдете здрави и щастливи!
Копче, не се ядосвай! Няма смисъл- по-добре да е здраво човечето! Няма смисъл да рискува! Прегръдки Simple Smile

# 130
  • гр.София
Честит РД Цвете! Бъди здрава и спокойна майка на двете ви дечица  Hug
Мама Теа даже не я хванах май. Честит празник и на нея!
Копче,сигурно се ядосваш,но си повтаряй че след това всичко ще е наред и в миналото! Целувам ви  Hug
Гери,как сте с Влади? Губиш се!
Моя господинчо е настинал. Сополи,кашлица,без глас и ме съсипва с капризи  Crossing Arms

# 131
  • София
Привет и честит рожден ден на Фейчка и Ани243. Всичко най хубаво и леко до края на Фейчка  Hug bouquet

Ние добре за сега. Малко дребния проявява някакви характери най редовно и ни къса нервите. Аз по удържам, но ми кипва от време на време и се поскарвамем малко. Днес го взех по рано и ходихме до Икеа за да му видя там за една масичка и ни побърка. После тук циркове яко и накрая ме довърши като вечеряхме. Кипна ми и го изгоних буквално от масата и го наказах. До нахраних се и го измих и оправих и му казах да си ляга и че съм му сърдита и нито книжка ще му чета, ни нищо. Легна си, казах му чао и изгасих. Ни гък , ни мък и заспа от раз .
Оххх този бебешки пубертет и характер. На моменти и е приказен, но в много случай е ужас  ooooh!. Не дава на децата да пипат неща, играчки, мисли че всичко е негово. Общи неща решава че не може да ги пипат и са едни циркови. Онзи ден се люля на една люлка и после отиде на друга и едно дете отиде на тази люлка и като почна да вика - не , не пипай люлката ми  ooooh!. И лошото е че не му минава бре, уж се укроти и след малко отиде и удари детето, защото виждаш ли му е пипал люлката  ooooh!. Просто ужас ви казвам. И докато не си върне не забравя. Какъв е този наш характер не знам, ма няма да е лесно.

Знаете ли миналата седмица пак ме хвана нещо Sad. От онези гадни антибиотици дето ги пих (да ме питаш защо) тотално ми е скапан имунитета и всичко прихващам. Заразих и дребния, но той се оправи точно за 2 дена само с хомеопатия, ма аз с всеки ден се влошавах и пак тръгнах към бронхит Sad. Викам си - писна ми , няма да пия никви лекарства и видях някаква реклама на клеева тинктура с чесън. Започнах да я пия и за 2 дена се оправих. Без лекарства, само нея и витамин С. Взех да слагам по 5 капки на Влади във водата и мисля че доста добре му понася. Вижте я, явно е добра и според мен спокойно можем да я даваме , моето поне е захранен и с чесън и с мед и давам смело. Първо сложих няколко капки , после по 5 на едно шише и не я усеща и си я пие без проблем.

Копче вземете си маски и се пазете максимално. Дано ви мине бързо  Hug

Нещо Бизи ни липсва верно от доста време. А за Безобидна да не говорим, че  ни изостави тотално  Rolling Eyes

Спокойна нощ на всички и бъдете здрави  Hug

# 132
Честито на празнуващите! Още много пъти да посрещате този ден!!!

# 133
  • Бурса
Феичка честит празник  Hug Бъди много здрава, търпелива и щастлива с това което имаш и което тепърва предстои  bouquet

Копче прегръдки на двете с Нати. Все пак е зима, всички боледуват, не се ядосвай. Дано оздравявате бързо всички.

Аз да ви кажа за коледа още нищо не съм мислила. Теди постоянно иска някоя нова играчка да се купува и то са все някакви геройчета. Не че врънка, но и идва на ум и ми казва днес искам смърф, утре се сеща че като и станела малка раничката искала раничка с русалка, после две русалки с басейн, сега новото  тролче попи, че ходихме да ги гледаме на кино (с дублаж на турски)  Grinning ама нямаме избор. Тя много се изкефи, защото филмчето е наистина много сладурско. А между другото турския и речник с всеки ден расте  Crazy, но поне не ги смесва в речта си а само ме учи кое как се казвало, а ония ден ми пя някаква песен за Ататюрк  hahaha Та за подаръка ще го мислим в движение.

Ние днес чакахме гости-свекърва ми и племенницата, но ги върнаха от границата, заради колата, че собственика не бил пребивавал 6 месеца в Бг за последната година ( нов закон) и се прибраха. Утре живот и здраве ги чакаме със самолета...

Ксиела лека бременност  и честити сини гащи Hug Какво стана с каката, ще провате ли изпита за италианския лицей?

Гери и Теди ги прави същите номера и капризи само без удрянето. Смятам че е в някакъв период пак да ме изпробва и да видим кой кого Crossing Arms

Мария бързо оздравяване на слънчицето  Hug

И да ви споделя май се реших на операция на носа и то тук. Имам изкривена носна стена, която ми създава проблеми с дишането най-вече докато спя и гърбичка в следствие на това изкривяване. Чакам обратна връзка за уточнение на датата и ми е притеснено.

Бизи и безобидна и на мен ми се губите  Hug

# 134
Здравейте,
И Сиана иска всичко в магазина, но аз нещо я забаламосвам... ние много харесваме филмчето " The secret life of pets", и общо взето иска всички герои оттам... Simple Smile
Да, ще я пробваме за италианския април месец Simple Smile дано влезе, но малко ми се струва труден изпита, има част, в която трябва да рисуват нещо... миналата година е било пате - на мен и сега ми е трудно да го нарисувам, пък за 3год дете съвсем... но каквото стане - не си го слагам много на сърце.. ние ходим в една частна детска градина, но нещо не ми харесва напоследък, тя ходеше с голямо желание 2месеца, но сега нещо не иска... Като я взимах преди дни лелката така викаше по децата, и то пред родителите.. щях да падна направо.. и всяко дете с по едно сладкишче " Мираж".. И лелката ми казва - те се хранят здравословно, за едно сладкишче ли си...много нахална...
Та се надяваме на италианския.. ако не пак ще пробваме с държавната , дано ни приемат...

Общи условия

Активация на акаунт