Говори с лекарите за черния бъз,май не бива да се дава нищо за имунната система. Кураж милички,сами си знаете какво ви е 
, а за бъза защо не, то е просто сироп, на дали ще й навреди, но във вашия случай консултирай си се с лекарите за всеки случай.
, но аз го закъсах много с кръста. Секнах се преди 2 седмици, но не обърнах голямо внимание и а това да свърша, а онова, нали грам не се щадя и така се влоших накрая, че едвам ходех. Като кихна и ми се дореваваше
и се хванах да ида на лекар. Та снимки и дискова не знам си там какво беше, слаба богу не съм се докарала до херния, ма още малко така и до там ще се докарам според лекаря. Между другото ми каза че най вероятно настинката ми наскоро е провокирало това и нали дигах разни тежки неща и това ме е докарало до това положение. Слава богу с масажи и ходя на един скенар в хоемопатичната клиника се подобрявам и за сега ще изчакам с инжекциите, но пия едни хапчета де. Дано се размина с инжекциите само, че много силни ми се струват. Та пиша ви го това да ви предупредя да внимавате когато сте болни или с дори най леката настинка да внимавате с натоварването и тежестите. Да не се правите на герои като мен, защото може да провокира нещо такова и да си го закъсате като мен
.

.
.
, че няма да му донесе Тайо.
, че моя до сега ако го питаш нищо не прави там в тази детска 
). Друго не иска,но пък има много желаещи да купуват,та и едно лего ще получи,че напоследък се запали по строенето.
За момента играят заедно на "Балонът се надува".
Бояна проходи преди 3 седмици и вече е по-уверена в стъпките...
и така пропи. Та когато си готова направи така ако искаш. Аз отбих с вода, че АМ не искаше и после по късно започна да пие АМ.
, пък то да окаже някакъв музикален талант
. Ще видя да поразгледам.
.
Поздравления за прохождането или с второто дете не е толкова желан момента 

Ти си по кулинарията, така че може да си правиш домашен шоколад. Иначе ние в последно време поръчваме всякакви продукти от два сайта, там има и много хубави шоколади. Ето ги - https://farmhopping.com/ и http://www.gradskoselo.bg/index.php/. Удобни са, защото доставят до вратата, а ние сме на 5-ти етаж без асансьор. 

Иначе миналата година ММ хареса комплект за караоке от Лидл - устройство някакво с два микрофона - и да ви кажа, това и досега е голям хит, ако намерите подобно, препоръчвам го. 

Много ви обичаме, да знаете! Препоръчани теми