Мама се мае, ФЕВРУАРЧЕ със смях играе - тема 20

• 77 342
  • 475
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Simple Smile
Лимонке, честита рожба! Да расте здрава и усмихната малката Елица и да сте много щастливи!  Hug На теб бързо възстановяване! :*
Аз съм болна, та нещо не съм на кеф... Поне децата са добре, да чукна на дърво. Благодаря, че питате за нас!  Hug
За занимания - на Рали любими неща са ѝ пъзелите и лепене на стикери. Много се кефи на пъзели. Имаме едни от по 12 части, които вече сама реди и не са ѝ много интересни вече. Но сестра ми донесе един от 99 части и е забава. Сама не го иска, понеже ѝ е труден и губи фокус, но само някой да е до нея и да я насочва и няма по-интересно нещо на света. А стикерите са в едни книжки, които са хем за оцветяване, хем за залепване и мнооого ги обича.
Копче, не сме спирали да ви мислим!  Hug
Поздрави на всички ви, извинете ме, че не ви пиша поименно!  Hug

# 91
  • гр.София
Е тва е върха,5 дни никой не писал  ooooh!
Алоооо,мацки.,къде сте?
Времето тотално се развали. Не вярвам да ни огрее някакво циганско лято. И май по-добре,че вирусите и сега са напаст,а остава да затопли...
Ние се подготвяме подобаващо за Хелоуин тази година. Малкия искал да е Спайдермен. Преди това искаше мечо,Франклин,призрак,ма накрая на Спайдермен се спря. Купихме украса,ама го е страх от изкуствения паяк  Mr. Green ,няма да го слагам де.
Вчера му взех кецове и апрески. Остава едни боти да му купя и е готов за зимния сезон.

# 92
Привет на всички как сте..Копче как сте? Гери от вчера е на ясла,засега и харесва,но ще видим следващите дни.Вчера не е яла нищо, а днес само хляб с краставица...надявам се бързо да свикне,че трябва работа да си търся.За зимата сме готови,макар че тази сутрин си беше направо зимен студ хаха.Хубав ден на всички

# 93
  • NE
Привет и от нас. Още точим сополи, но всички сме на този хал вкъщи. Засега се отказахме от градината защото от месец сме така и вече нямам сили да си причинявам още проблеми. Да не говоря колко бавно се възстановявам и от най-лекото докато съм бременна.
Междувременно почна да пее песнички и да танцува като по филмчетата. Оня ден ме гледа как си мацам корема с крем и той почна да си маже своя и после маца и мен още. Голям смях падна. Зъбките много го мъчат, а няма изгледи скоро да се приключи.
Аз ходя активно на работа. Общо взето раста с всеки час и корема сериозно ми тежи, но поне съм активна защото иначе умирам от болки в таза щом легна.

# 94
  • София
привет, изгубихме се нещо в последно време.
Ние за сега сме добре. Изкарахме и ентеровируса, но за мое щастие изключително леко, повърна ми вечерта 3 пъти и на другия ден се съвзе и до вечерта абсолютно се оправи. Явно съм успяла добре да му засиля имунитета. Примирих се вече, че няма как да ги избегнем гадните вируси  Tired, Всичко си предават в яслата, но дано всичките ги изкарваме така леко  Praynig
Аз да си призная реших основно с хомеопатия да го лекувам и последните пъти само така и за сега съм по доволна от нормалните лечения. Не давам вече абсолютно никакви витамини и разни стимуланти. Само хомеопатия и да видим как ще е.

Моето зверче нещо много започна да харесва шоколада. Не го искаше до скоро, но нещо много започна да му харесва и с такъв кеф го яде, че как да му го откажеш. И се пазари - може ли едно и край, утре пак ми вика Simple Smile. Бях му взела от тези малките на Киндер. Но му позволявам, няма как да го лиша от всичко. Като се има в напредвид, че не яде почти никакви боклуци детето, още не знае какво е чипс, зрънчо и тн. Дайте идея кой шоколади са по читави, не толкова вредни Simple Smile . Тези от типа на Киндер биват ли според вас, че много го харесва.
Иначе понякога ме изумява всичките плодове и зеленчуци които поема за деня, аз не изяждам толкова  Simple Smile, а аз ям много Simple Smile.

Мария ние не правим нищо за Хелоуин. Тук има деца дето минават за бонбони, но според мен ние сме малки, а и моя е един инат, съмняваме да иска да се облече с костюм и със сигурност няма да иска да ходи за бонбони. А и бонбони не яде, та няма как да го накарам.

Ние много пеем от доста време. Тази песента за автобуса и като почне е голямо пеене  Laughing. Като сме на вън добре, но като сме в къщи може да ти проглучи ушите.
Вчера влязохме до една книжарницата да видим там за карти мемо и други подобни игри и видя един страхотен автобус, английски  Grinning и му го взех (мания са ни автобусите, вече имаме не знам колко Simple Smile ) . На касата имаше много хора и той мрънка, мрънка и му го отворих и дадох и как плащаме там с една майка бях и чуваме едно дете да пее песничката на автобуса  Joy. Нашия си кара автобуса по книгите и си пее с колко глас има  Joy
Но виж другите песни от яслата не иска да ми ги пее.

Айде стига толкова от мен. Дано се раздвижите и вие.
Копче как е Нати , как си и ти мила  Hug

# 95
  • NE
Привет и от нас!
Вчера разбихме устата на терасата и сега е с подута горна устна. Плака, но бързо му мина.
Хремата отмина с голям зор, но докато спи още му хърка носа. Ще взема да пробвам и аз хомеопатия, но той много трудно вече се съгласява да му давам нещо освен Марсианците.
Зъбите го мъчат, но доста са дръпнали. Не знам защо така бавно растат, но вече свикнах.
Почнах да пазарувам някои неща за новото бебе и установявам че много неща от първите месеци ми убягват.

# 96
  • София
Фейчка повечето хомеопатия се дава разтворена във вода, тръска се и се дава, за това може и да нямаш проблеми.
Моя пък не иска лекарства, но като види топченцата и е пръв да ги пие и това е една и от причините да мина основно на нея, така и мен си олеснявам Simple Smile.

За сополките защо не го провериш за бактериики в нослето. Ако има обаче силно те съветвам да видиш с добър хомеопат и да ги лекуваш с хомеопатия, защото с антибиотичните капки е временно лекуването, после пак ги хващат при най малък допир до някой с бактерии.
Аз лично съм третирала и по двата начина и установих, че когато е с хомеопатия после не ги хваща на ново, а с яслата е проблем, защото там ги има нон стоп. С антибиотичните капки когато съм го лекувала после до месец най много и пак си ги хваща  Tired

Аз в петък ходих до Бебе манията и се омаях какви нови неща има или аз просто също всичко съм забравила вече  newsm78

# 97
  • гр.София
Аз пък от февруари месец спрях да давам всякакви имуностимуланти и витамини. Тогава давах биозин,веднага след него имуномикс,след като свърши имунобор и какво,от една настинка вместо да оздравее по-бързо айде ангина,айде болница. Просто каквито и надежди да имах,че все за нещо помагат,те се изпариха. В момента е на прясно изцедени фрешове,един ден от ябълка и цвекло,на следващия портокалов,ябълка и морков,киви и ябълка, чайове пие с мед и така. Поръчах му коластра от LR.,скъпа не скъпа ще опитам с нея. Ако има ефект,по-добре един път в месеца да давам пари за това,отколкото за сто вида сиропи и витамини.
Очето му има няма пак се зачервява и ми иде да хвана гората. Смених каквото се сетя,че нали уж на алергична основа. Прах бърша като ненормална по-сто пъти на ден.

# 98
  • NE
Гери Хомеопатията често отказва да я приема, че здравата го тъпках покрай тези зъби. А да го излъжа с малко водичка няма шанс защото спира да пие. Дори сега с Бритата му редувам с чешмяна водата, че иначе бързо му омръзва.
Аз давам всякакви млечни шоколади, но киндер е най-хубав и се усеща млякото в него.
Мария Една мама бе много доволна от коластрата. На мен ми предлагаха течно алое, но не се реших така или иначе. Засега давам тези Марсианци, че последния път влачихме с баща му един гаден вирус, а той само хрема имаше, което със сигурност дължа на витамините.

# 99
Здравейте, и ние ползваме тази коластра! Доволна съм много- дори температура съм сваляла с нея, но с течната.. някакси по-леко минават нещата.. и ние сме на хомеопатия!:)

# 100
  • гр.София
На мен дострибутора ми обясни,че течната е "по-силна",доста помага по време на боледуване,но не била за всеки ден,за това поръчах тая на гранулки.
Ксиела при кой хомеопат ходите,доволна ли си?

# 101
Майка от край време се занимава с хомеопатия - тя ме насочва и в последно време и аз започнах да се интересувам, даже съм решила да запиша курс.. иначе в аз лично съм много доволна от Елеонора Рогелова ...

# 102
  • София
и аз давам от време на време само коластра (и аз съм взела една супер скъпа и уж много добра) и рибено масло. Коластра давах лятото от време на време и основно като бяхме на море за да не хване нещо, после спрях. Сега е на някакви хомеопатични за имунитета и давам рибено масло от време на време.
Но и аз като Мария се убедих, че витамините и имуностимулантите не вършат никаква работа, а и нали пи няколко пъти изопринузин заради тежки вируси и след тях имах чувството че ставаше по зле и хващаше всичко що има във въздуха и за това така го мразя този изопринозин  Tired

Мария ние бяхме така и да ти кажа накрая се оправи с хомеопатия и чистене на очите със сребърна вода и вътре слагах изкуствена сълза. Друго което мога да ти препоръчам щом е алергия е чай от коприва. Пробвай дали ще иска да пие. Тя е уникална за алергиите. Аз лично вече този Ериус го давам в много краен случай и го тъпча с коприва.
Сега имам домашна и ако знаете как мисля да се пробвам да я пробутам  Rolling Eyes - ще я смеля така прясна (чудя се дали да я попаря, но ми казаха така прясна да е)  и ще сложа ядки или сирене или друго. Да стане на каша и после мажа на филия да видим дали ще мине. Казаха ми да му намажа и отгоре да сложа кашкавал или друго, че да не я види Simple Smile и да мине. Идва ми и идея да я смеля с масло , мажеш , от горе кашкавал и запичаш и така ще трябва да мине.
Онзи ден му правих картофено пюре и вътре сложих коприва. мина малко   Tired
Възползвайте се докато има още коприва Simple Smile
Друго полезно е алабаша и кестените. Моя много ги яде. Алабаша му го режа на лентички и ги ръпа като солетки Simple Smile

# 103
  • гр.София
Гери как го правиш това със сребърната вода и изкуствената сълза?Аз преди време питах в аптеките и във всички ми казаха,че няма такава сребърна вода,която да е стерилна,че да се слага в очите. Навсякъде ми казаха,да не правя така  Rolling Eyes
А коприва той много обича. Всяка седмица поне един ден яде коприва. Дали с киноа,или с малко картоф,правя му и я харесва. Не бих дала сурова коприва,защото е доста силна. Поне да се бланшира.

# 104
Здравейте, мерси, че ни мислите.
Ние сме относително добре - жяла седмица в почивка, че й се сринаха показателите и кръв й преливаха, то това си беше приключение, и пт утре май пак ще се почва, че е по средата на тоя курс. Иначе от както й преляха кръв се е кротнала малко, не е толкова нервна и си яде супата всеки ден. Аз така й не мога по друг начин да й дам месо и зеленчуци - не иска. Чакм сега втората доза кортикостероиди да вкарам някакви нови манджи може би иначе цял живот ще е на кисело мляко и хляб.
Аз реших да й давам черен бъз уж за имунитет, ама то като не й работи костният мозък не знам какъв имунитет, ама айде.
Вчера и днес успях малко да излезна сама навън и доста се освежих да ви кажа. Само дето ММ следващите две седмици няма да идва и направо не ми се мисли.
Хубава и спорна седмица

Общи условия

Активация на акаунт